Zachránená tmou [DOKONČENÉ]

De nicnicnic123456789

287K 20.1K 876

Čo sa stane ak sa dievča, ktoré nikto nepozná zapletie so školským ,gangom'? Šiesti nepoučiteľní chalani prot... Mais

1. Kapitola - Osudné stretnutie
2. Kapitola - Párty
3. Kapitola - Deň s Jeremym
4. Kapitola - Boj o život s bozkom
5. Kapitola - Znehybnená na zemi
6. Kapitola - Krvavé rameno
7. Kapitola - Ráno s (ne)priateľom
8. Kapitola - Pozvanie na rande a bozk
9. Kapitola - Prekvapenie od Parkera
10. Kapitola - Telocvičňa
11. Kapitola - Divadlo
12. Kapitola - Žuvačky na lavičkách
13. Kapitola - Milovaný braček
14. Kapitola - Všetci sú na mol
15. Kapitola - Joshové obchodovanie s Parkerom
16. Kapitola - Mami, buď tu so mnou
17. Kapitola - Chcem ťa späť
18. Kapitola - Prečo?
19. Kapitola - Opitá v budove
20. Kapitola - Ospravedĺnenie?
21. Kapitola - Nová Melissa
22. Kapitola - Pomsta
23. Kapitola - Rozchod
24. Kapitola - Diskotéka
25. Kapitola - Bad Boy
26. Kapitola - Amanda
27. Kapitola - Sťahovanie
28. Kapitola - Sexi sused
29. Kapitola - Hľadanie Parkera
30. Kapitola - Odletela preč
31. Kapitola - Monológ
32. Kapitola - Dovolenka v Miami
34. Kapitola - Padanie
35. Kapitola - Nekonečno nekoneční kamaráti.
36. Kapitola - Otecko
37. Kapitola - Muži môjho života
38. Kapitola - Infarktový stav
Epilóg
Záver a slovko na počesť Jeremyho

33. Kapitola - Dvojičky

5.6K 442 30
De nicnicnic123456789

,,Ako vidím, máš za mňa náhradu, tak aj ja si musím nájsť," mykol plecami a uškrnul sa.

Všetky baby, čo tam boli s nimi, sledovali chalanov ako keby pozorovali exotický druh zvieraťa, ktorý sa náhodou objavil na Sahare. Možno som trochu žiarlila, že na nich pozerali, pretože medzi nimi bol aj Parker. Môj Parker! Žiarlim a čo? Je to trestné?

********

,,Eugen! Pusti nejaké pesničky!" Zahučala som na Eugena. (P.a. Nie je to jeho pravé meno, ale to niektorý viete :D)

,,Ako si praješ a nevolaj ma Eugen!" Zakričal mi naspäť.

,,Budem!" Zasmiala som sa a sadla si na obrovský gauč, kde sme chýbali len my dvaja. Sadla som si vedľa Parkera a vyložila si nohy na stolík.

,,Poprosím nohy dole," objavil sa Eugen a prepaľoval ma pohľadom.

,,Prepáčte pán Eugen Klenson," uškrnula som sa a preložila si jednu nohu cez druhú. Nakoniec som nohy dala dole a zapozerala sa do nejakého filmu. Skôr som len pozerala na obrazovku, na ktorej sa menili obrazy a pohybovali ľudia. Nič ma tam nezaujalo, proste obyčajná romantická komédia, ako každá iná.

********

To je nudaaaa," skočila som na gauč a ľahla si cez všetkých, čo na ňom sedeli. ,,Poďme si niečo zahraaaať!" Uznávam, trochu alkoholu sa mi dostalo pod kožu, ale nie veľa. Dobre, tak trochu viac ako by sa patrilo.

,,Melissa! Však hráme pravdu, už skoro dve hodiny! Ty sa nezapájaš!" Kričal po mne Parker, aby som niečo počula.

,,Ale to nevadí!" Postavila som sa na klepajúce nohy a trochu sa zapotácala. ,,Ja chcem hrať niečo, niečo.... Odvážnejšie! Mám nápad! Čo keby sme išli k susedom zaklopať, že majú otvorené dvere? Hm? Hm? Chápete nie?" Zasmiala som sa na ich výraze. ,,Vy ste teda hlavičky!" Podotkla som ironicky a odišla do kuchyne. Po otváraní šuflíkov, zásuviek som konečne našla to, čo som hľadala. Utierku! Dala som si ju okolo krku a vbehla do obývačky. ,,Idem si zabehať!" Všetci len nemo prikývli a bavili sa ďalej.

,,Hej, počkaj!" Zastavil ma obiehajúci Parker, pred dverami. ,,Kam, preboha ideš?! S utierkou okolo krku?!"

,,Behať, hovorila som to!" Pretočila som očami a zapotácala sa na nohách. ,,Ale zjavne ma nikto nepočúval!" Rozhorčila som sa a začala kričať, len tak. ,,Človeka by človek mal počúvať! Chápeš?! Argh! Nikto ma nepočúva! Alkohol! Ten mi pomôže!" Hovorila som si skôr sama pre seba -teda kričala- a pri tom pozerala na Parkera.

,,Žiadne také!" Chytil ma okolo pasu a otočil k sebe. ,,Ideš pekne do izby a tam budeš do rána!"

,,A čo keď tam pôjdem škaredo?"

,,Nechytaj ma za slová!" Podoprel ma a ja som sa uškrnula. S jeho pomocou som sa dostala do izby, kde som sa zababušila do periny.

,,Neprečítaš mi rozprávku?" Povedala som detským hlasom, keď chcel odísť.

,,Nie!" Zakričal -reflexne- a uškrnul sa.

,,Ale no!" Akože som sa rozplakala a začala po ňom kričať, nech mi povie rozprávku.

,,Dobre, dobre! Len už nekrič, prosím ťa," sadol si na kraj postele a ja som sa zachumlila do paplóna. ,,Bol raz jeden dráčik menom.... Pason a-" skočila som mu do reči.

,,Pason? To znie ako Mason!"

,,Tak je to fejkový Mason, stačí?!" Zakričal na mňa a ja som len prikývla s pritepleným úsmevom na tvári. ,,No a ten Pason rád skúmal.... Jaskyne! Raz v nej našiel mobil, presnejšie IPhone 6 plus a začal si fotiť selfie. Potom to dal na Instagram, kde ho zbalila.... Dračica! Volala sa.... Mária! Tá ho followla a začala mu lajkovať všetky fotky. Spoznali sa na ďalší deň a na ten tretí spolu chodili, na štvrtý deň sa zasnúbili, na piaty zosobášili, na šiesty sa im narodili dračice, na siedmi kúpili dom a takto to pokračovalo. Koniec," pozrela som na neho výrazom alá ,To myslíš vážne?'.

,,Uhm.... Bolo to... Dobré, ale.... Si proste hrozný! Musím to priznať, prepáč," mykla som plecami a uškrnula sa.

,,Ďakujem za úprimný názor. Úprimnosť sa cenní, možno," zasmial sa a ľahol si.

********

,,Uhm! Zastri! Páli mi to oči!" Nič. Určite sa na mne zabával ako blázon. ,,Už nikdy neuvidím tvoju krásu!" Dodala som, čo hneď zabralo. Zastrel závesy. Druhé Vianoce.

,,Bez toho neprežijem!" Zasmial sa a znova odostrel závesy. Sakra! ,,A možno áno," povedal škodoradostným hlasom. ,,Ponáhľaj na raňajky, dnes máme na pláne nápis Hollywood."

,,To je rovnaká námaha, ako zapnúť na mobile Google obrázky a vyhľadať si to," mrmlala som do vankúša.

,,Ale nemôžeš mať pri nej fotku!" Podotkol.

,,Tak si orežem nejakú starú fotku a nalepím to tam!" Prečo ja? Prečo?

Po asi polhodine som sa vytrepala z postele a umyla si zuby. Zišla som dole do kuchyne, kde boli všetci oblečení a pripravení.

,,Ďakujem," zývla som si a pokračovala. ,,Za skorý budíček," povedala som ironicky a sadla si vedľa Parkera. ,,Bude vám vadiť, ak sa tu uložím?" Pozrela som sa na ich nechápavé výrazy. Ticho znamená súhlas, takže môžem. Hlavu som si položila o stôl zo skla alebo niečoho takého a zavrela oči. ,,Teraz žiadne zvuky, poprosím. Žiadne mľaskanie, búchanie príborov, hlasy, zatváranie a otváranie dverí a tak ďalej a ďalej," posledné slova som hovorila cez zývanie. Nikto nič nehovoril, čo mne vyhovovalo. ,,Nesmejte sa mi!" Počula som ako sa chechtajú, takže som ich napomenula. Buchli nejaké dvere, čo sa mne nepáčilo. ,,Parker, sakra! Ak sa ma snažíš vyprovokovať, darí sa ti to!" Kričala som a snažila sa mierniť hnev. Máte prázdniny a oni vás budia skoro ráno, len aby ste videli nejaký nápis, no fasa.

,,Ľudia! Čaute!" Ozvalo sa miestnosťou a mnou trhlo. Až tak, že šikulka Forestová spadla zo stoličky. Všetci sa začali smiať ako v blázinci.

,,Neznášam vás! Zabijem vás, v momente, kedy to nebudete čakať! Svine jedné!" Mrmlala som si popod nos a zdvihla sa z podlahy. ,,Argh!" Odišla som na poschodie, presnejšie do izby, kde teraz spávam a hodila sa na posteľ. Chcú ma zmrzačiť alebo čo?! Toto im oplatím!

********

,,Veď už idem!" Zišla som po schodoch, kde na mňa čakal Parker a nejaký chalan. Kto to sakra je? ,,Ehm, ehm!" Upozornila som na seba, keď sa obidvaja venovali mobilom. ,,S kým si si to písal?" Zdvihla som obočie.

,,S nikým?"

,,Jasné!" Ukáž mi mobil!" Podišla som k nemu a snažila si zobrať jeho mobil.

,,Hraješ sa na žiarlivú frajerku?"

,,Možno," uchechtla som sa a nechala ho vyhrať v dočahováni mobilu.

,,Toto je Jackson," ukázal na chalana vedľa neho. Vysoký ako Parker, vlastne.... Presná kópia Parkera, až na pár malých detailov.

,,Nechcem byť zlá na teba Jackson, ale dosť sa podobáš na Parkera. Neviem, či je to kompliment alebo urážka, takže radšej ti to ozrejmím."

,,To bude tým, že sme dvojičky."

-------------------

Nová kapitola! Juchuuuu! Mám menší dotaz a prosím, aby ste sa vyjadrili v komentároch. Mám spraviť aj druhú sériu? Nebude to len nudné pokračovanie, nabere to iný smer, takže prosím názor. ^^

Ďakujem za presiahnutie 8K ❤️

S lalalalááááskou miminnie305 ❤️

Continue lendo

Você também vai gostar

34.8K 609 43
,,Doriti, trikrát som ti povedala, že som s ním nespala." ,,Ale spala, neverím ti ani slovo. Vymeniť mňa za futbalistu vedel som, že si obyčajná štet...
7.9K 623 25
Evangeline mala jednoduchý cieľ. Nájsť svojho mladšieho nepodareného brata vo vojnou zničenej krajine a zistiť, prečo s jej rodinou prerušil všetky k...
252K 10.5K 40
Laura a Sebastián sú veľmi podobný no zároveň veľmi rozdieľni ľudia. Vždy chcú svoje názory presadiť a byť stredobodom pozornosti im tiež nie je cudz...
Fake Family De Sladkych16

Ficção Adolescente

316K 9K 83
"Ak chceš sex stačí povedať" uškrnie sa. Hneď sa od neho odtiahnem. "Bože ty si prasa" buchnem ho do pleca a odídem. "Ak by si si to rozmyslela stačí...