Tabara

By whatsidiceagethinks

39.8K 2.2K 276

Ce se intampla atunci cand dorinta de razbunare este cea mai puternica flacara din interiorul nostru? Chiar s... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Epilog
Anunt

Multumiri

503 33 14
By whatsidiceagethinks

Pentru aceasta carte as vrea sa ii multumesc in special lui Gabriela10P, care, chiar daca nu intotdeauna a fost la zi cu capitolele, m-a incurajat sa continui. Si mereu zicea sa postez pentru ca era nerabdatoare sa stie ce se intampla, in fine, chiar daca stia. Si, era sa uit, ea mi-a facut coperta!!! E geniala, nu?

Vreau sa ii multumesc ataaat de mult lui carost50, pentru ca mereu cerea capitole inainte sa le postez, si mereu cand intrebam: Postez, sau mai astept putin?, mereu ea spunea: POSTEAZA! Si mereu ma sfatuia si tot tacamul. Fara ea, nu as fi terminat cartea, mai mult ca sigur.

In acelasi timp, acelasi merit pentru terminarea cartii i-l acord lui andrex3, care a fost mereu la zi cu tot ce postam, si m-a incurajat sa nu renunt. Chiar daca asta mi-a fost intentia. Si domnii, imi dadea sfaturi, si sfaturi, si sfaturi si aghh, eram invidioasa maxim pe cartea ei. Acum ma enerveaza ca nu mai scrie la ea. :)))))

Dupa care as vrea sa le multumesc dragelor mele colege care m-au ajutat cu sugestii pentru carte, antoniadan28, si railenuanamaria. Dupa care as mai vrea sa trimit o multumire catre Mali27, care nu prea m-a incurajat, dar simpla ei prezenta imi trezea inspiratia, nu stiu din ce motiv :))). Ba da stiu. Sfânta Mali 0:)

Dupa care vreau sa le multumesc din suflet fanilor meu devotati, care mi-au citit capitolele si au lasat si comentarii, pur si simplu, mi-ati dat putere sa continui. Chair daca stiu ca sunt cuvinte banale de zis la sfarsitul unei carti, tot le zic.

Vreau sa ii mai multumesc fratelui meu, care nu a vrut sa imi citeasca cartea, pentru ca el credea ca doar ii cersesc vizualizarile, chiar daca eu ii dadeam sa citeasca de pe contul meu. Dupa care i-am povestit cartea si mi-a zis sa continui cu 2-ul, chiar daca el e acum pasionat de Evadarea, cealalta carte a mea. ;)

Dupa care mai vreau sa multumesc unui baiat, Alex, dupa care „a fost inspirat Jace", chiar daca nu seamana cu el decat la comportament. De fapt, el a insistat ca daca vreau sa fac o carte, personajul masculin sa fie dupa el. Am zis: Bine boss! M-am inspirat totusi dupa ochii lui, care sunt cameleonici, verzi vara si albastrii iarna. Doamne, ii iubesc ochii!

Si nu in ultimul rand, le multumesc fooartee mult tuturor celor care si-au dedicat cateva minute din viata ca sa imi citeasca chiar si un capitol. Mersii mult si sper sa ma apuc de o carte noua, o continuare. ;)

Continue Reading

You'll Also Like

227M 6.9M 92
When billionaire bad boy Eros meets shy, nerdy Jade, he doesn't recognize her from his past. Will they be able to look past their secrets and fall in...
1.7M 17.5K 3
*Wattys 2018 Winner / Hidden Gems* CREATE YOUR OWN MR. RIGHT Weeks before Valentine's, seventeen-year-old Kate Lapuz goes through her first ever br...
194M 4.6M 100
[COMPLETE][EDITING] Ace Hernandez, the Mafia King, known as the Devil. Sofia Diaz, known as an angel. The two are arranged to be married, forced by...
16.4K 1K 35
Partea I a seriei Madness. malicious Adjective | Meaning: intending or intended to do harm "Adevărul este că pot da lumii foc și pot spune că este...