"Με την πρώτη ματιά" (Υπό διό...

By InnaTina

106K 7.4K 351

Εύα -ανεξάρτιτη και δυναμική.Προσγειώμενη για την ηλικία της. Πάθος της η μαγειρική και η φωτογραφία. Άπειρη... More

"Αρχή"
"Θα πάμε"
"Έξοδος"
Ταξίδι
"Η Νονά Ελευθερία"
"Συνάντηση"
"Πρώτη μέρα "
Νομίζω ερωτεύτηκα
" Μάικλ "
Untitled Part 11
Untitled Part 12
Untitled Part 13
Untitled Part 14
Untitled Part 15
Untitled Part 16
Untitled Part 17
Untitled Part 18
Untitled Part 19
Untitled Part 20
Untitled Part 21
Untitled Part 22
Untitled Part 23
Untitled Part 24
Untitled Part 25
Untitled Part 26
Μια μαγική βραδιά❣
Untitled Part 28
Untitled Part 29
Untitled Part 30
Untitled Part 31
Untitled Part 32
Untitled Part 33
Άτιτλο κεφάλαιο 34
Άτιτλο κεφάλαιο 35
Άτιτλο κεφάλαιο 36
Άτιτλο κεφάλαιο 37
Άτιτλο κεφάλαιο 39
Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Άτιτλο κεφάλαιο 41
Μακρυά σου...
Χίλια Κομμάτια
Μου λείπεις
Σας ευχαριστω!!
Καινούργια ιστορία

Άτιτλο κεφάλαιο 38

1.9K 152 13
By InnaTina

Οι μερες περνουσαν πραγματικα γρηγορα και εγω να αγχωνομαι ολο κ πιο πολυ γιατι σε λιγες μερες θα πρεπει να γυρισει στην Αγγλια και εγω να παλευω αναμεσα στην καρδια και στην λογικη.Πως να παρω μια τετοια αποφαση μεσα σε λιγες μερες,το κεφαλι μου κοντευει να σπασει και με το ζορι συγκεντρωνομαι στην δουλεια.Το μυαλο μου παντα ταξιδευει σε εκεινον,στα ομορφα ματια του που με κοιταζουν γεματα αγαπη,στα χειμωδης χειλη του που μου κοβουν την ανασα,στο υπεροχο κορμι του που με γεμιζει ζεστασια και ερωτα.Ξερω το ονειρο μου ειναι να παω στο Λονδινο ομως ολο αυτο μου ηρθε πολυ ξαφνικο,δεν νιωθω ετοιμη να αφησω την ζωη μου εδω.Ομως η καρδια μου λεει να τον ακολουθησω γιατι ο πραγματικος ερωτας ερχεται μια φορα στην ζωη μας.Νιωθω πιο μπερδεμενη απο ποτε.

<<Νομιζω μας εκανε μεγαλη ζημια >> ακουω την φωνη της νονας ξαφνικα ενω γελαει.Οπως παντα εγω στον κοσμο μου,συνεχως με ενα χαμογελο χαραγμενο στα χειλη μου και μαλλον ολοι πρεπει να προσεξαν την διαφορα αυτη μεσα σε λιγες μερες.Ναι παιδια ειμαι ερωτευμενη και φαινεται.Νιωθω τα μαγουλα μου να παιρνουν ενα ροζ χρωμα καθως κοιταω την νονα στα ματια.

<<ελα παμε για ενα καφε κοριτσακι μου να τα πουμε >> λεει και εγω της χαριζω ενα αληθινο χαμογελο και την ακολουθω.Ισως το να μιλησω στην νονα μου κανει καλο.Καθομαστε σε ενα τραπεζι στην γωνια και αφου παραγγελνει απο δυο χυμους καθεται διπλα μου.

<<Και για πες μου τωρα τι σε βασανιζει>> λεει καθως χαμογελαει.

<<Απλως δεν περιμενα να συμβει ολο αυτο>> λεω και βγαζω μια ανασα που κρατουσα.Εκεινη νευει και εγω συνεχιζω.

<<Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα ερωτευομαι τοσο εντονα,δεν ξερω τι μου συμβαινει μαζι του.Με κανει ευτυχισμενη,νιωθω ανετα μαζι του,και με κανει να ονειρευομαι ενα ομορφο μελλον.Και το βλεπω στα ματια του νονα ,με αγαπαει το νιωθω καθε στιγμη που ειμαι μαζι του.Ξερω ειναι νωρις αλλα ετσι νιωθω.Μου ζητησε να τον ακολουθησω στην Αγγλια>> λεω καθως σκυβω το κεφαλι.Σαν να εφυγε ενα βαρος απο πανω μου ξαφνικα.

<<Κοριτσακι μου δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απ τον ερωτα,πιστεψε καταλαβαινω απολυτα το πως νιωθεις ειμαι μαζι με τον νονο σου 26 χρονια και ακομα νιωθω ερωτευμενη μαζι του.Ημουν τοσο νεα τοτε δεν ειχα κλεισει τα 17 ομως οταν αντικρισα τα ματια του,ενιωσα οτι εκεινος ηταν.Το ελεγε η καρδια μου κιας ημουν μια μικρη ανοητη οπως ολοι ελεγαν.Φοβομουν,ομως ακολουθησα την καρδια μου και οπως βλεπεις δεν μετανιωνω στιγμη.Ακολουθα την καρδια σου ψυχη μου >> λεει και με κοιταει με ματια γεματα συγκινηση.

<<Αχ νονα ειμαι τοσο μπερδεμενη,η σχεση απο αποσταση δεν θα κρατησει.Δεν ξερω τι να κανω.Πως να ακολουθησω ενα ανθρωπο που ξερω μονο 20 μερες? κιαν βγει λαθος αργοτερα..νιωθω λες και θα χαθει η μαγεια αν φυγουμε απ το νησι.>> λεω και βουρκωνω.

<<Δεν μπορεις να ξερεις το πως θα ειναι η σχεση σας,ισως και εκεινος φοβαται ψυχη μου ομως αν δεν σαγαπουσε δεν θα σου ζητουσε κατι τοσο μεγαλο.Αν δεν ρισκαρεις δεν θα μαθεις ποτε αν αξιζει.Εισαι μονο 23 χρονω ζησε τον ερωτα σου,παλεψε >> ενας κομπος εχει κατσει στο στηθος μου και μου κοβει την ανασα.

<<Ξερω οτι δεν θα αντεξω μακρυα του,ειμαστε χωρια μονο μερικες ωρες κι ομως μου λειπει τοσο πολυ.>> λεω ενω δακρυα τρεχουν απ τα ματια μου.

<<Την απαντηση την εχεις ειδη αγαπη μου,μην βαζεις τον φοβο μπροστα,ασε τα συναισθηματα να σου δειξουν τον δρομο,μιλα μαζι του να καταλαβεις και το πως νιωθει εκεινος και θα ξερεις τι να κανεις.Εχει μια θαυμασια οικογενεια που θα σε λατρεψουν,και τον Μαικλ τον ξερω απο μικρο παιδι.Εχει υπεροχη ψυχη>> λεει και με αγκαλιαζει καθως με φιλαει στο μετωπο.

<<Ξερεις Ευα σε εχω σαν κορη μου,δεν θελω να σε επηρεασουν τα λογια μου,πρεπει να παρεις μονη σου την αποφαση,εγω θα ειμαι διπλα σου να σε υποστηριξω>> λεει πανω στα μαλλια μου μερικες στιγμες αργοτερα.Την αγαπω τοσο πολυ,ειδη νιωθω πιο ηρεμη και οι σκεψεις μου μπαινουν σε σειρα.

<<Σε αγαπαω τοσο πολυ>>της λεω ενω την αγκαλιαζω σφιχτα.

<<Σε ευχαριστω,ειδη νιωθω καλυτερα >> λεω καθως σκουπιζει τα ματια μου.

<<Να μην το ξαναπεις αυτο,και εγω σε αγαπαω κοριτσακι μου.Πηγαινε πανω και ξεκουρασου και το βραδυ μιλησε του.Οτι κιαν σε απασχολει να το συζητας μαζι του,ετσι κρατιεται μια σχεση δεν φτανει μονο η αγαπη>>λεει και σηκωνεται ορθια.

<<Θα του μιλησω>> λεω καθως συκονωμαι κι εγω ορθια και αφου την χαιρεταω ανεβαινω στο δωματιο.Εδω και 10 μερες δεν κοιμαμαι στο σπιτι,δουλευω πολλες ωρες και θελω να ειμαι οσο πιο κοντα του γινεται.

Γεμιζω την μπανιερα με χλυαρο νερο και μπαινω μεσα,νιωθω τους μυυς μου να χαλαρωνουν και οι σκεψεις μου μπαινουν σε σειρα επιτελους.Ομορφες σκεψεις τρυγυρνανε στο μυαλο μου,αυτες οι μερες μαζι του ηταν απ τις πιο ευτυχισμενες της ζωης μου.Μετα απο αρκετη ωρα αφου με επιασε ο υπνος στην μπανιερα ανοιγω τα ματια αποτωμα,τα χερια μου χειροτερα και απο γιαγια 80 χρονων.Γελαω σαν χαζη και βγαινω απ την μπανιερα,τυλιγω το ασπρο μπουρνουζι γυρω μου και ξεκιναω να ετοιμαζομαι.Βλεπω το κινητο μου 3 μηνυματα και 2 κλησεις και ολα απ το μωρο μου.

<<Τι κανει το μωρο μου? Σχολασες? ανυπομονω να σε δω>> εγραφε το πρωτο.

<<Γιατι δεν απαντας τοσο δουλεια επεσε? >>

<<Ευα που εισαι ρ μωρο μου? πηρα στην ρεσεψιον και ειχες φυγει εδω και αρκετη ωρα.Παρε με>> ελεγε το τριτο μηνυμα.Χαμογελαω καθως δαγκωνω τα χειλη μου και παταω το αριθμο του.

<<Επιτελους ρε μωρο που εισαι ? ακουσα την υπεροχη φωνη του να ηχει στα αυτια μου.

<<Ανυσηχεισε το μωρο μου? Σορρυ εχεις δικιο απλως το ειχα στο αθορυβο και με πηρε ο υπνος>> λεω ηρεμα και τον ακουω να γελαει.

<<Θα με τρελανεις ρε μουτρο,μου ελειψες>> ακουγεται τοσο ομορφα απ τα χειλη του και εγω νιωθω να λιωνω.

<<Και μενα.πολυ.>>λεω καπως ναζιαρικα.

<<Ειμαι για καφε με τον Αλεξ και τον Ανδρεα,σε κανα μισαωρο ερχομαι ετοιμασου σου εχω μια εκπληξη σημερα>>ενα χαμογελο σχιματιζεται στα χειλη μου.

<<Τωρα μου το λες ? σε κλεινω δεν προλαβαινω να ετοιμαστω >> λεω με μια ανασα και τον ακουω να γελαει.

<<Ηρεμισε ρε μουτρο,βαθειες ανασες,σε αφηνω τοτε να ετοιμαστεις.Να με σκεφτεσαι >>

<<Ε δεν κανω και τιποτα αλλο.Σαγαπαω>>

<<Λεγε μου τετοια και σε 5 ειμαι εκει >>και γελαμε ταυτοχρονα.

<<και εγω σε αγαπαω μουτρο μου τα λεμε σε λιγο>> λεει και τερματιζω την κλιση.

Τρεχω σαν την τρελη στο δωματιο να ετοιμαστω,ξαφνικα το μαλλι δεν λεει να κατσει σημερα και με κανει νευρικη.Μιλαω με ανοιχτη ακροαση με την Χαρα και προσπαθει να μου δωσει ιδεες για το τι μπορει να ετοιμαζει ο Μαικλ.>>

<<Ισως σε ζητησει σε προταση γαμου φιλεναδα >>λεει στο τελος και γελαει.

<<Χαρα κοψε τις βλακειες και μην παιζεις με τον πονο μου.Το μαλλι δεν καθεται,εχω βγαλει και δυο σπυρια στο μετωπο και κοντευω να τρελαθω.Πες μου τι να φορεσω? >> λεω με μια ανασα.

<<μμμ βαλε την μαυρη ολοσωμη φορμα,σου παει απιστευτα πολυ,χρυσο κολιε και κοκκινο κραγιον ετσι για να τον στειλεις >> λεει και ξεσπαει σε γελια.

<<Εισαι τρελη ,ευχαριστω για την ιδεα,αυτα θα βαλω,σε κλεινω να βαφτω ,φιλια σαγαπω >> λεω και το κλεινω.Δεν ξερω γιατι πρωτη φορα αγχωνομαι,παντα ειμαι ηρεμη και δεν μ νοιαζει και τοσο η εμφανιση μου,τι σκατα επαθα σημερα? αχ αυτες οι εκπλησεις του.


ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ..ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΕΥΤΥΧΙΑ? ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ? ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ..ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΛΑΘΗ..ΚΟΥΡΑΣΗ.ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ..<3<3

Continue Reading

You'll Also Like

284K 15.9K 70
Η καρδιά μου επουλώνεται. Η ψυχή του είναι κατεστραμμένη. Η χημεία μας είναι αδιαμφισβήτητη. Η έλξη μας είναι μαγνητική. Και παρόλο που δεν θα με αφή...
5.7K 520 39
- Ρεβέκκα παρακαλώ φέρε μου τα χαρτιά του design για το προϊόν! Μου λέει το Αφεντικο μου και τον κοιτάω ενω ξεφυσάω Κοιτάω την Κέλλυ και ξεφυσάω ...
911 121 10
Ως τώρα, αντιμετωπίσαμε τα γεγονότα. Τώρα, θα αντιμετωπίσουμε και την οργή των αγγέλων. Έρχονται νέες δοκιμασίες. Ανατροπές σε όλα όσα γνώριζαν. Αγάπ...
6.5K 470 52
Η ιστορία αυτή χρονολογείται στις αρχές του 2018, μετά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Μια νεαρή κοπέλα φεύγει από την Ελλάδα αναζήτητωντας καταφύγιο στο...