Belleza | Hyunlix

By hwngjunnn

14K 1.4K 450

[Omegaverse] Minik bir omega olan Yongbok kendisini ormanın ortasında kızgınlıktayken bulur. mpreg More

Tanıtım
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17 [m]
18 [m]
19 [m]
20
21
22
23 [m]
24 [m]
25
26
27
28

07 [m]

759 62 39
By hwngjunnn

-Ask ile sevişmeseler de güzel birşeyler yazmak istiyorum. Birkaç yerde okuduğum şeyleri eklemek de istiyorumm.

°

"Jisung saçmalamayın lütfen. "

"Yongbok-ah abim çok ağır geçirir kızgınlığıni. Lütfen.. "

"Jisung dediğim gibi abine karşı birşeyler hissetmiyorum. Ben sevmediğim kimse ile yatmam. "

"Kurdun ondan etkileniyor biliyorum. Abimde biliyor bunu. "

Felix gerçekten git gide batıyordu. Utançtan yanakları kızarıyordu. Jisung onun yanına gidip elini bacağına koydu.

"Jeongin burada değilmiş. O yüzden senden yardım istiyoruz Yongbok-ah.."

"Jisung olmaz. Ben buraya kimseyle yatmaya gelmedim. "

"Tamam zorlama yok. "

Jisung ayaklanıp aşağıya inmişti. Abisi bolca feromon yayıyor ve terliyordu. Jisung abisinin yanına gidip ona sarılmıştı. Hyunjin gözyaşları içinde kardeşine sarılıp kafasını feromon bezlerine yaşamıştı. Jisung Hyunjin'i ilk defa bu kadar berbat bir halde görmüştü. Sürekli Jeongin ile birlikte olduğu için pek sorun yaşanmıyordu. Jisung abisinin saçlarını okşarken Hyunjin'in ağzından çıkan kelimeler ile şaşırmıştı.

"Yongbok.. Onu istiyorum.. "

Jisung abisinin onun suratına bakmasını sağladi.

"Abi ne diyorsun. "

"Feromonları.. Ona ihtiyacım var. "

"Abi şuan olmaz. Lütfen. "

"Onu bana cagır.Gerçekten kötüyüm."

"Abi dışarı çıkalım. Hem rahatlarsın biraz olur mu. "

"İstemiyorum.''

" Abi lütfen işleri daha da zorlaştırma."

"Jisung.. Ona ihtiyacım var. Feromonları senin üzerine sinmiş. Kokusu.. Imm. "

"Kurdum ondan etikleniyor Jisung. "

Jisung tuttuğu abisini bırakmıştı. Önünden çekilip geçmesi için yer açtı. Hyunjin ayağıya kalkıp Jisung'un odasına gitti. Kapıyı birkaç kere çaldıktan sonra açmak istemişti. Fakat kapı kilitliydi. Tabikide kapıyı kiliyleyecekti. Başka ne yapabilirdi ki. Hyunjin iyice güçsüzleşen bedeni yüzünden yere oturmuştu. Kızgınlık feromonu evin heryerine yayılmıştı. Feromonlar Felix'in kurdurnu da etkilemişti. Hyunjin'in alfasi ile birlikte olmak için can atiyordu. Felix daha fazla dayanamamış kapıyı açmıştı. Kapının ağzında oturan Hyunjin hemen Felix'e dönmüştü.

"Yongbok-ah.. "

Hyunjin yavaşça doğrulup Felix'e yaklaştı. Felix, Hyunjin biraz rahatlasın diye feromonlarıni bırakmıştı. Hyunjin hissettiği yasemin kokusuyla mırıldanıp Felix'e sarıldı. İlk defa bu kadar yakınlardi. Felix karnındaki kelebeklere engel olamıyordu. Hyunjin'in alfasi Felix'in omegasina sahip olmak için can atıyordu. Felix ne yapacağını cidden bilmiyordu. Hyunjin kurdu ile baş edemediği için kontrolünün bir kısmını kurduna bırakmıştı.Hyunjin kafasını kaldırıp Felix'in beyaz tenini emmeye başlamıştı. Felix boynunda hissetiği sıcaklık ile irkilmisti. Hyunjin büyük bir hırsla Felix'in boynunu disliyordu. Felix ne kadar Hyunjin'e bunun yanlış olduğunu söylese de Hyunjin'in umrunda değildi.

Hyunjin Felix'in boynundan ayrılıp ona baktı.Felix'in ağzını açmasına izin vermeden dudaklari ile Felix'in pembe dudaklarıni ezmeye başlamıştı. Koridorda tam olarak tanımadığı bir adamla öpüşüyordu. Hyunjin Felix'i açık kapıdan içeriye ittirip tek eliyle kapıyı kapattı. Felix Hyunjin'e karşı koyamıyordu. Felix ilk başta karşılık vermediği öpücüğe karşılık vermeye başlamıştı. Felix Hyunjin biraz daha rahatlasın diye feromon salgililiyordu. Hyunjin büyük bir açlıkla Felix'i öpüyordu. Hyunjin gerilerinde duran yatağa Felix'i yatırmıştı. Ağırlığını Felix'in pek üzerine vermeden yatmıştı.

Felix nefessiz kalınca Hyunjin'in göğsünü yumruklanmışti. Hyunjin Felix'ten ayrılıp hafiften doğruldu. Hyunjin kırmızı gözleriyle Felix'in yüzünü inceliyordu.

"Yongbok-ah, sorun değil demi?"

Felix kafasını hayır anlamında sallayıp elini Hyunjin'in yanağına koydu. Kontrol kendinde olsaydı kesinlikle bu teklifi reddederdi. Hyunjin tekrardan dudaklarıni birleştirmişti. Bu sefer eli Felix'in giydiği şortun iplerindeydi. Bağlı olan ipi tek eliyle çözmüştü. Felix kollarını alfanin boynuna doladı. Hyunjin kendini çekip omegayi oturttu. Felix minik gözleriyle yukarıda duran alfaya bakıyordu. Hyunjin Felix'in çenesini okşayıp, dudağına minik bir öpücük kondurdu. Felix ne yapacağını bilmiyordu. Hyunjin bunu anlamıştı. Hyunjin ellerini Felix'in tişörtünün uçlarına koyup üzerinden çıkarttı. Felix çıplak kaldığı için utanmıştı. Hyunjin omeganin vücudunu gözden geçirip sırıttı.

Felix kontrolü kurdundan almaya çalışsa da becerememişti. En azından Hyunjin kızgınlığı bitince pek de hatırlamayacakti. -Yani öyle umuyordu- Hyunjin Felix'i tekrardan yatırıp parmakları ile pembe göğüs uçlarını okşamaya başlamıştı. Felix'in en hassas olduğu yerlerden biriydi orası. Felix'in ağzından minik bir inleme çıktığında Hyunjin Felix'in, bu haraketini beğendiğini anlamıştı. Hyunjin elleriyle oynamaya devam ederken sol göğüs ucunu ağzına almıştı. Dili ile tepeciği eziyor, arada disliyordu. Felix Hyunjin'in altında kıvranırken ıslandığını da hissetmişti. Deliğinden akan sıvılardan anlamıştı bunu.

Hyunjin sesli bir şekilde Felix'in göğüs ucundan ayrıldı. Ardından eli kendi tişörtüne gitmişti. Siyah tişörtü üzerinden çıkarıp bir kenarıya fırlattı.Felix gördüğü karın kasları ile yutkunmustu. Hiçbir alfa ile sevismemişti. Hyunjin saçındaki tokayi çıkarıp bileğine taktı. Felix Hyunjin'in haraketlerini takip ettikten sonra minik gözleriyle ona bakmıştı. Jisung abisinin kızgınlık zamanını ağır atlattığıni söylemişti. Acaba Felix'e zarar verebilir miydi? Hyunjin Felix'in şortunu da çıkarmıştı. Sadece iç çamaşırı ile kalan Felix kaçacak yer arıyordu.

Hyunjin elleri ile beyaz bacakları okşayıp kendini aşağıya çekti. Dudakları ile Felix'in bacak içlerini öpüyordu. Bir yandan bacaklarını öpüyor bir yandan da okşuyordu. Hyunjin elini yukarıya doğru hareket ettirirken eli Felix'in penisini bulmuştu. İç çamaşırını üzerinden penisini sıkmıştı. Felix bu hamleyi beklemediği için seslice inlemişti. Hyunjin duyduğu inleme ile gülüp doğruldu. Hyunjin tekrardan Felix ile dudaklarını birleştirmişti. Felix ellerini çıplak sırta koymuştu. Hyunjin'in soğuk sırtı ile Felix'in sıcak minik elleri buluşunca Hyunjin titremişti. Hyunjin kurdu iyice kızıştığı için daha fazla uzatmak istemiyordu. Felix'ten ayrılıp kendi şortunu da çıkardı.

Felix Hyunjin'in penis kısmına baktığında büyük bir şişlik görmüştü. Artık iyice korkuyordu. Hyunjin kendi iç çamaşırını çıkarıp kenarıya koydu. Felix gördüğü penis ile minik bir şekilde inlemişti. Hyunjin Felix'e kalkmasını söylemişti. Felix itaatkae bir şekilde doğrulmustu. Felix ne yapacağını anlamıştı. Hyunjin yatağa oturmuş gözleri ile penisini göstermişti. Felix yutkunup dizleri üzerine oturmuştu. Yavaşça Hyunjin'in penisine eğilmişti. Odayi saran feromonlar Felix'i boguyordu. Felix eli ile penisi kavradığında Hyunjin penisinin etrafına sarılan sıcak parmaklar ile derince inlemişti.

Felix biraz daha eğilip penise tükürmustu. Daha sonra ise yaklaşıp birazını ağzına almıştı. Hyunjin uzun zaman sonra hissettiği sıcaklık ile kendinden geçmişti. Felix yavaş yavaş daha fazla bir kısım ağzına alıyordu. Daha fazla alamayacağını hissettiğinde hareket etmeye başladı. Birkaç kez sakso çekmişti. O yüzden ağız işinde iyiydi. Profesyonel bir şekilde penisi emiyordu. Hyunjin gözlerini kapatıp aldığı zevki yaşıyordu. Felix daha hızlı haraket etmeye başladığında Hyunjin güzel bir inleme sunmuştu.

°

Felix bayadır ağzındaki penisi emiyordu. Dudakları uyumuştu ve baya da yorulmuştu. Hyunjin nasıl bu kadar dayanmıştı anlamıyordu. Hyunjin birden Felix'in saçlarını kavramasiyla birlikte kontrolü eline almıştı. Felix'i yönlendiriyordu. Boşalacakti büyük ihtimalle. Hyunjin Felix'i iyice hızlandırıyordu. Birden Felix'i iyice kendine bastırmasıyla boşalmıştı. Sarılarak boşalan Hyunjin mükemmel bir zevk almıştı. Derin nefesler alırken duyduğu ardı arkası kesilmeyen öksürükler ile gözlerini açmıştı. Ahh salak Hyunjin Felix çok derindeyken boşalamıştı ve büyük ihtimalle boğazına zevk sıvıları da gelmişti.

Felix gözleri yasarana kadar öksurmüştü. Hyunjin telaşla Felix'i sakinleştirmeye çalışıyordu. Felix birden hızla nefes almaya başladığında Hyunjin rahatlamışti. Felix ağzında kalan birkaç damla sıvıyı da tükürüp Hyunjin'e baktı.

"Özür dilerim. "

Aşırı kısık çıkan sesi Hyunjin'i güldürmüstu.

"Sorun değil. Sen iyi misin. Öleceksin sandım. "

"Ben iyiyim. "

Hyunjin Felix'in iç çamaşırini çıkarıp üzerine eğildi. Felix, Hyunjin'in uzattığı uzun kemikli parmakları ağzına almıştı. Güzelce Hyunjin'in parmaklarını ıslatmışti. Hyunjin parmaklarını Felix'in ağzından çıkarıp deliğine götürdü. Yavaşça deliği okşuyordu. Aslında Felix'in parmaklarını ıslatmasina gerek yoktu çünkü Felix yeterince ıslaktı. Hyunjin dairesel haraketlerle Felix'in kasılan deliğini okşuyordu. Hyunjin orta parmağını Felix'in içine ittiğinde Felix'ten mütiş yükseklikte bir inleme çıkmıştı. Hyunjin pembe delikte gelgit yapmaya başlamıştı.

Aslında Felix alışkındı fakat daha uzun parmaklar işin içine girince işler değişiyordu. Hyunjin pek fazla gelgit yapmadan diğer parmağını da içine göndermişti. Fazla genişletmek istemiyordu Felix'i. O yüzden sadece iki parmağını kullanacaktı. Hyunjin altında kıvranan Felix'in içinde parmaklarıyla gelgit yapmaya devam ediyordu. Hyunjin, Felix'in çinde makas haraketi yapmasıyla Felix elleri ile çarşafı sıkmıştı. Hyunjin parmaklarını çıkarınca Felix rahatlamışti. Hyunjin penisini çekiştirirken Felix'in aklına kondom takmadiklari gelmişti.

"Hyunjin.. Kondom kullan. "

"Seni hissetmek istiyorum. "

"Hamile kalabilirim. Kızgınlıktasin. "

Hyunjin Jisung'un odasında kondumu nasıl bulacağını bilmiyordu.

"Jisung'un odasında bulamayız. "

"Odanda yok mu? "

"Olması lazım. "

Hyunjin hızla kalkıp altına şortunu giydi. Hemen yandaki odaya gidip çekmeceleri karıştırmaya başladı. Bulduğu bir paket kondomu hemen alıp tekrardan Felix'in yanına dönmüştü. Şortu hızla çıkarıp açtığı kondumu penisine geçirmişti. Hyunjin Felix'e kendini konumlanmıştı. Kendini yavaşça ittiğinde Felix yüksek sesle inlemişti. Felix fazla dardı ve bu kadar kalın bir penisi içine ilk defa alıyordu. Felix'in nefesi kesilirken Hyunjin kendini itmeye devam etmişti. Hepsini alabilirmiydi bilmiyordu ama en azından yarısını alabilirdi. Felix içinde hissettiği doluluk ile dudaklarını ısırmışti.

Hyunjin Felix'in alışmasını beklemişti. Felix birkaç dakika durup kendini Hyunjin'e ittirince Hyunjin haraketlerine başlamıştı. Kendini yavaşça dar deliğe itiyordu. Kızgınlıkta olduğu için işleri uzatmak istemiyordu fakat Felix'in canı yanabilirdi. Bu kadar da düşünceli bir alfaydı kendisi. Kızgınlıktayken fazlaca sahiplenici olurdu. Bu Jeongin için güzel birşeydi fakat şuan yattığı kişi kendi omegasi değildi. Felix elleri ile çarşafları sıkıp derince inlemişti. Aşağıda Jisung'un olması pek de umurlarında değil gibi duruyordu.

Hyunjin dar delikten dolayı canı yanarken Felix'in içinden çıkmıştı. Felix ne olduğunu anlamamıştı. Ellerini çarşaftan çektiği an içine hızla giren penis ile gecenin en büyük inlemesini bırakmıştı. Inleme değildi bile bildiğin çığlık atmıştı. Hyunjin az önce yaptığı yavaş haraketler yerine daha hızlı davranmayı seçmişti. Hyunjin fazla hızlı davranıyordu. Felix canının acısını düşünmemeye çalışıyordu fakat elde değildi. Göğsü daralıyor ve nefes almakta zorluk çekiyordu. Hyunjin fazlaca hızlanırken Felix dolan gözlerindeki yaşlarını bırakmıştı.

Tenlerinden çıkan çarpışma sesi ve Hyunjin'in Felix'in içinde hızla haraket etmesinden dolayı çıkan ses ile Felix'in acı inlemeleri karışmısti. Felix zevk almayı bekliyordu. Ellerini Hyunjin'in sırtına koymuştu. Hyunjin biraz daha hızlanınca Felix tırnaklarını Hyunjin'in sırtına geçirmişti. Hyunjin hiç kendini bozmadan haraket ederken Felix Hyunjin'in penisinin bir yeri ezmesiyle beraber zevkle inlemişti. Hyunjin Felix'in zevk noktasını bulduğunu anladığında baskılarını bulduğu noktaya yapmıştı. Felix inlemesini durduramıyordu.

"Ben... Ben onay ver.. vermeden boşalma."

Hyunjin'in nefes nefese söylediği şeyleri Felix anlamamıştı. Fazla zevk alıyordu ve bu yüzden denilenleri duymuyordu. Felix boşalacağıni anlamıştı. Felix sızdırmaya başlamıştı. Titrediğinde kendini bırakacaktı fakat penisinin ucunu kapatan parmak buna engel olmuştu. Hyunjin Felix'in içinden çıkıp ona baktı.

"İtaatsizlik mi ediyorsun bana? "

"Ne..? "

°

Hyunjin nefes nefese uyandığında kendini yatağında bulmuştu. En son Felix ve Jisung ikilisi ile oturuyordu. Ne ara kalkıp odasına gelmişti bilmiyordu. Zaten az önce gördüğü şeyler onu sarsmıştı. Neden rüyasında Felix'i böyle görmüştü ki? Ayrıca şuan uğraşması gereken bir başka sorunu da çıkmıştı.

°

Bölüm sonuu..

1553 kelime olmus.
Bundan sonra uzun bölümler yazmayı düşünüyorum o yüzden bölümler biraz geç gelebilirr.

Continue Reading

You'll Also Like

190K 6.3K 12
felix falls in love with hyunjin known as the popular boy. but little did hyunjin know, he has a yandere in love with him (i'm trying a new writing s...
13.3M 438K 40
When Desmond Mellow transfers to an elite all-boys high school, he immediately gets a bad impression of his new deskmate, Ivan Moonrich. Gorgeous, my...
1.5M 74K 72
"I think I'm in love with you." "are you okay?"
68K 1.4K 25
Camilo madrigal x female!reader (Y/n) and her family moved with their grandparents in Encanto, in which our protagonist will face a lot of events whi...