A 69 csapás |¦18+¦|

By D_V_Alice

22.7K 409 48

A jó fiúk a mennybe kerülnek, a rosszak pedig oda juttatnak. -Hol vagyok? - a szavaimat remegve tudtam csak... More

prológus
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
11.
12.

10.

1.3K 42 8
By D_V_Alice

A puha fű finoman simogatta a talpamat. Valami elképesztő...

- Ugye?! - válaszolt a magamban feltett kérdésemre hangosan. Ezt nem hiszem, hogy valaha meg fogom szokni. - Még mielőtt halálra rémülnél, elmondanám, hogy csak azokat a gondolataidat hallom amiket meg akarsz velem osztani. - fogta meg a kezemet.

- Jó tudni. - mondtam és felnéztem a ködös tájra. Zöld fű, magas fenyők, a levegő enyhén nedves de meleg. Tökéletes! Mindig szerettem az ilyen időt. Kár, hogy nagyon ritkán volt. A távolban lévő hegyeken megakadt a szemem. - Arra mi van? - kérdeztem.

- A hegyek mögött vannak azok a területek amiknek nem igazán van neve. Leginkább a "pokol sötét bugyrainak" tudnám mondani. - rajzolt macskakörmöt a levegőbe - Oda azok a lelkek mennek akik még halál után is bontják a rendet. Már ha szépen akarok fogalmazni. - a megfogalmazáson muszáj volt felnevetnem.

- Ez tetszik! Egyszer mondtad, hogy te ide születtél. Akkor te nem is voltál ott ahonnan én jövök? - most rajta volt a sor, hogy felnevessen.

- De, és mindegyikre emlékszem is. Viszont végig a pokol hoz tartoztam. Te azért nem emlékszel semmire az előző életeidből, mert nem volt. Ez volt az első. Ebből adódóan nincs elég tapasztalatod. Még a mennyben se jártál.

- Egyszer mondta nekem valaki egy bárban, hogy keressek magamnak egy rosszfiút ha a mennybe akarok kerűlni, mert ugyan a jófiuk a mennybe kerülnek, de a rosszak oda juttatnak. Ha ezt figyelembe vesszük akkor már voltam a mennyben. - a karomnál fogva magához rántott. A hírtelen mozdulattól nekicsapódtam izmos mellkasának. Két ujjával fel emelte az állam. Gyönyörű szeme az enyémbe mélyedt.

- Kikészítesz! - mondta és lecsapott a számra.



Continue Reading

You'll Also Like

42.4K 2.4K 26
Dylan hirtelen eltűnése után vajon hogyan zajlik az élet? Szerelem, szenvedély, zűr. Valaki azt mondja,"játszunk a saját szabályaim szerint", ez a...
630K 31.6K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...
22K 407 14
"olyan puhák az ajkaid" "itt az ülőhelyed - dőlt hátra és a combját megpaskolta" "Madelyn, miért mondod, hogy tegyek meg olyat amit alapvetően is meg...
75.8K 1.5K 69
Bele gondoltál abba, mi lenne a válaszod arra, ha egy Idegen egyezséget ajánlana számodra? És ha az az egyezség kötetlen szexet ígér? Egy érzelmekke...