A Gengszterek Városa 1.

By GemesAdrienn

7.5K 539 1.3K

Xavier Morgan élete egyszer, s mindenkorra megváltozik, amikor nővérét és az édesanyját elrabolják. A végzős... More

𝓢𝔃𝓮𝓻𝓮𝓹𝓵𝓸̋𝓴
Prológus :
1. - Fejezet
3.-Fejezet
4.-Fejezet
5.-Fejezet
6.-Fejezet
7.-Fejezet
8.-Fejezet
9.-Fejezet
10.-Fejezet
11.-Fejezet
12.-Fejezet

2. - Fejezet

730 43 136
By GemesAdrienn

Drake :

Frusztráltan dőlök neki a szerszámos szekrénynek, hiába szeretnék megnyugodni, egyszerűen nem tudok. Egy hete semmi máson sem jár az eszem, csak a feleségemen és a lányomon, nem holtan szeretném viszont látni őket. Josephine-nel a házasságom már nem olyan, mint húsz évvel a megismerkedésünkkor, a kapcsolatunk válasz út elé érkezett, ő válni akar. Minden az én hibám, a munkát és a karriert választottam a feleségem helyett. Minden mérgemet az autómon töltöttem ki, cserébe ma a garázsban tölthettem minden szabad percemet. Tizenhét éves korom óta kerülöm az utcai versenyeket, ma pedig kénytelen vagyok újra kezdeni, azt amit oly régen a hátam mögött hagytam. Josephine egy gyönyörű nő, a mosolya mindig boldogabbá tett engem, holott már hosszú évek óta nem is volt közöttünk semmilyen kapcsolat. Meg sem csókoltam őt. Könnyes szemmel mosolyodom el ahogy a Ford-ra nézek, ennek az 1975-öt évjáratú verdának köszönhetem,hogy Josephine és én lefeküdtünk egymással, egy diszkós este után. Bármit megadnék azért,hogy újra szerelmesen nézzen rám. Talán emiatt is hallgatok már legalább három órája retro zenéket, a feleségem nagyon jól táncol, a mai napig megbabonáz a mozgásával.

– Hallod, kapcsold már ki ezt a szart! – üvölt rám mérgesen a fiam,majd kikapcsolja a lejátszót

– Minek nyomtad ki? –  kérdezem értetlenül a kómás fiamtól, közben pedig a sajgó csuklómat masszírozom

– Tudod te egyáltalán hány óra van? – mered rám Xavier kialvatlan tekintettel – Tíz, éjjel tíz! Baszdmeg, aludnék! Ha már nem engedsz versenyezni, akkor legalább pihenni had lehessen jogom! – sorolja a vádakat, és mutogat felém,mint egy félőrült

– Most már csend van, megnyugodhatsz! – felelem a hangomban némi haraggal, és kidobom a kólás dobozom a szemetesbe.

– Nekem kellene a pályán lennem! – mutat szemrehányóan a saját autójára amely kint a garázs előtt parkol – Én sokkal jobban értek ehhez, mint te!

– Fiam, meglőttek, majdnem meghaltál, nem versenyezhetsz! Erről pedig a továbbiakban nem nyitok vitát, itt maradsz! – közlöm határozottan, és mindvégig le sem veszem a szemem a fiamról. Tudom,hogy haragszik, de nem sodorhatom újabb veszélybe őt, így is én miattam keveredett bele ebbe a pokolba.

– Kösz,hogy aggódsz értem – motyogja Xavier undorral a hangjában, és hátat fordít nekem.

Hiába szeretnék beszélni a fiammal, ő meg sem hallgat. Hosszú évek óta rossz a kapcsolatom a gyermekeimmel,elhanyagoltam a családom a munkám miatt. Ha létezne díj a szar apák számára, akkor azt minden bizonnyal én nyerném.

– Xav, a fiam vagy. – kezdem bizonytalanul a mondandómat és megfogom a vállát. – Nem veszíthetlek el.

– Hirtelen most már számítok, én és anyáék is. Az elmúlt öt - hat évben nem igazán erőltetted meg magadat, szinte itthon sem voltál. Semmit sem tudsz rólunk, anya és te már idegenek lettetek! – fordul felém könnyes szemmel, és ellöki a kezem,mint ha megégettem volna őt.

– Hibákat követtem el! Mindent helyre akarok hozni!

– A beismeréshez komolyan az kellett,hogy anyáékat elrabolják? – kérdezi tőlem szemrehányóan. A fiamnak sajnos igaza van, addig fel sem fogtam,hogy milyen kincs is a családom, amíg meg nem csörrent a telefon,hogy a nejemet és a lányomat elrabolták.

Határozottan szégyellem magam,minden az én hibám, gyerekként az utcát, a bűnözést választottam és nem kértem segítséget a gondjaim kezelésére, a sportautók töltötték be az űrt, amit az anyám elvesztése okozott.

Pillanatokkal később feszült csend telepedik közénk Xavier-al, végül már szemben állunk egymással, a fiam tekintete a szívembe markol, semmi mást nem látok rajta, csak is csak a színtiszta gyűlöletet.

Haragszom magamra,hogy ilyen a kapcsolatom vele, vissza szeretném csinálni, minden újra akarok kezdeni, ezúttal figyelve a szeretteimre. Kinézve a garázsból,  Xavier autójára, még jobban arcba vág a felismerés,hogy ő már nem kisgyerek,  hanem egy felnőtt férfi.

– Nagyon szeretem az anyádat, belehalnék, ha őt és Savannah-t elveszíteném. – szólalok meg  végül hosszas hallgatás után, miközben végig a fiamat nézem. Mindent szavamat komolyan gondolom, és remélem ezt ő is érzi.

–Szereted – mondja megvetően, és a szőke hajába dúr. – Vicces,mert az elmúlt években észre sem vetted, hogy ő miattad szomorú, és sírja végig az éjszakákat.

– Tudom,hogy...

– Mit tudsz te?! Semmit!! – förmed rám mérgesen és közelebb lép hozzám, én automatikusan hátrálni kezdek. – Bánatos volt melletted! Minden ami most vele történik, az a te sarad! Gyűlöllek és teljes szívemből azt kívánom,hogy rohadj meg!

Xavier haragban izzó tekintettel mered rám, mind két keze ökölben van, ő a fiam, és azt szeretném, hogy ha megbocsátana a hibáimért, de ehhez az kell,hogy megmentsem a feleségemet és a lányomat, nekik is vissza kell nyernem a bizalmukat. Josephine hitét meg főleg. A fiam folyamatosan motyog, a kezével hadonászik, közben a szét szórt csavarokat rugdossa, tudom,hogy vallomással tartozom neki, van amit ő sem tud, a bűntudatom pedig már nem hagy nyugodni engem.

–Xavier rám figyelnél egy kicsit. – veszek egy mély levegőt és össze szedem a gondolataimat – El kell mondanom neked,valami nagyon fontosat, és az nem fog tetszeni.

– Mit akarsz?! – kérdezi gorombán, és szembefordul velem, majd keresztbe teszi a kezét.

– Amikor ...– hirtelen elcsuklik a hangom és nem tudok a fiam szemébe nézni, gyűlölöm magam a hibámért  –  Josephine beadta a váló keresetet ellenem, az nem volt jogtalan, valóban rosszul bántam vele, és nem csak arról van itt szó,hogy nem foglalkoztam vele. Én..

– Apa ki is nyögnéd nekem végre,hogy mi a fasz van?! – szakít féle türelmetlenül

– Hat hónappal ezelőtt, megcsaltam Josephine-t, a titkárnőmmel az irodában. Anyád pont akkor jött be hozzám, amikor – megállok néhány pillanatra és letörlöm a könnyeimet – én meg az a nő, szeretkeztünk – vallom be szégyenkezve, nem nézve a fiamra.

– Te –  mutat rám fenyegetően – Anyát, őt csaltad meg, aki mindent megtett érted, apa viszonyod volt azzal a bigével? – kérdezi tőlem rekedten, és ekkor a szemébe nézek.

– Igen, emiatt is jártam haza későn. Josephine azóta válni akar, fiam én sajnálom, hibát követtem el, ha tehetném vissza csinálnám, a feleségemnél jobb és szebb nőt nem is kívánhatnék. Ne haragudj!

Xavier vicsorogva néz rám, a kezét olyan erősen zárja össze,hogy az ujjai elfehéredtek a megerőltetéstől. Időm sincsen feleszmélni, amikor az ökle az arcomba csapódik.. Képtelen vagyok védekezni, hiába vannak sérülései a fiam piszkosul erős. Nem is tudom,hogyan és mikor kerültem földre, ő akkor sem hagyta abba. Folyamatosan üvölt, a térdével a gyomromat célozza meg, majd újra az arcomat kezdi el verni ököllel.

– Xav elég, állj le! Hülye állat fejezd be! Megölöd!! – hallom a távolból egy férfi hangját, aki idővel megragadja a gyermekem vállát és elkezdi eltaszítani tőlem.

– Hagyj békén Daniel! – förmed rá a haverjára. – Én megölöm! Kitaposom a belét!

– Ha megteszed, te mehetsz a börtönbe, és anyád meg a drága nővéred soha a jó büdös életben nem látják viszont a napfényt! Szóval engedd el szépen az apád torkát!

– Megölöm,és ezt a faszt elásom!! – lihegi Daniel-nek dőlve, miközben már az oldalát szorongatja, megerőltette magát azzal,hogy nekem esett.

Xavier sokáig némán állt a haverja mellett, lassan vette a levegőt, majd letérdelt hozzám és ismételten megpróbált arcon vágni engem, melyre én maximálisan fel is készültem, hagynám neki, mert megérdemlem. De Daniel máshogyan gondolta, megragadta a fiam vállát és hátra rántotta őt,majd a honalja alá nyúlt és felrángatta a földről, utána egyenesen a garázs falának nyoma őt.

– Drake egy pöcs, de te sem vagy különb ha szétvered a fejét. Most nem ez a fontos! – parancsolja megállásra a fiamat, és elengedi. Daniel sokkal erősebb, mint Xavier, és határozottabb is, meg sem kísérli,hogy szembe menjen a barátja akaratával, helyette csak duzzogva motyog.

A fiam a szemét forgatja majd vissza megy a garázsba és leül egy hokedlire, közben a véres kezét törölgeti a farmernadrágjába. Nekem nehezen megy a felkelés a földről, de idővel megbirkózom ezzel a feladattal is. Nem megyek a fiam közelébe, inkább a garázs előtt figyelem őket.

– Miért jöttél? – kérdezi Xavier kíváncsian a haverját.

– Mondjuk ez engem is érdekelne. – Egészítem ki a fiamat a hangomban némi szemrehányással.

–Segíteni, eltapossuk a Morelli maffia nyakát! – feleli Daniel határozottan mialatt a keze ökölben van. Az arcán megjelenik időközben az a tipikus, gyilkos vigyor is.

–Várj, Tatyana mégis csak belement?! – teszi fel a kérdést reménykedve Xavier.

–Hallani sem akar róla, de én és Jamie közösen úgy döntöttünk,hogy titokban, de segítünk nektek. – meséli Daniel, közben mindvégig bennünket figyel.

– Ha ezt Tatyana megtudja, nektek végetek van, kitépi a tökötöket és azt a homlokotokra ragasztja! – jelenti ki határozottan a fiam, de az arcára kiül a megkönnyebbülés első mosolya.

Hiába a fiam megbízik benne, de én egy kicsit sem. Daniel-t a hírneve már régen megelőzte. Egy balhés fazon, akinek csak három dolog a fontos, a drog, a pia és a nők. Ahol ő megjelenik, ott általában valami orbitálisan nagy balhé készül. A lányom közelébe soha sem engedném.

– Daniel. – szólítom meg rekedten.

– Igen Drake? – kérdezi némi akcentussal a hangjában.

– Köszönöm,hogy segítesz, de tudd, hogy nekem egy kicsit sem vagy szimpatikus!

– Oh, te sem nekem, nem is miattad vagyok itt, hanem a lányok miatt. – közli mosolyogva, majd visszafordul a fiam felé

Már éppen vitába szállnék vele, amikor is a telefonom az autóban elkezd csörögni, ahogy oda botorkálok és meglátom a nevet a telefon kijelzőjén elsápadok, a lábam remegni kezd, és megszédülök, képtelen vagyok leülni, így beszállok az autóba. Nyelek egyet, és csak utána veszem fel a telefont a Morelli család vezérének.

Marco a maga rekedt hangján komoran indítja a hívást.

– Remélem versenyezni indultál?! – kérdezi tőlem fenyegetően.

– Igen, oda indulok, uram!

– Kár lenne, ha veszítenél, annyira szép nejed van. – tart egy kisebb szünetet, majd folytatja.–Josephine egy kincs, te pedig eldobtad egy kibaszott titkárnőért.

– Ha egy ujjal is bántani merted – fenyegetem meg Marco-t vicsorogva,majd ökölbe szorítom a kezem

– Szerintem te nem vagy abban a hatalmi helyzetben,hogy kioktass engem, vagy máskülönben, meg kell fojtanom a feleségedet! – közli velem ridegen.

– Hallani szeretném őt – kérem esedezve, miközben próbálok nem összeomlani a rám nehezedő tehertől – Kérem!

Sokáig nem érkezik válasz, már kezdem azt hinni,hogy letették a telefont, de ahogy ránézek a kijelzőre, látom,hogy még vonalban van. Kisebb zörejeket hallok csak, és némi sutyorgást olaszul, majd egy ajtó nyikorgását. A számat harapdálom idegességemben, de amikor meghallom a nejem sírdogálását a szívem darabjaira hullik.

– Josephine – szólítom lágyan őt, közben az ajkamat harapdálom – Én vagyok az, kérek mondj valamit!

Semmi mást sem hallok, csak az ő zokogását. Gyűlölöm magam,amiért odakerültek a lányommal.

–        Hallani szeretnélek – bátorítom finoman

Újabb szünet a vonal túloldalán, a nejem pityergését hallom csak és Marco lihegését. A telefont olyan erősen szorítom,hogy attól félek a végén még összetöröm a készüléket. Lassan kezdem feladni, ám a nejem végül suttogva beszélni kezd.

– Félek – szólal meg halkan, közben még mindig sír – Soha sem mehetünk haza?

– Haza fogtok jönni, a szavamat adnom!

– Kérek, gyere ide értünk, nem akarok itt ... – a vonal hirtelen megszakad és a nejem hangját elnyeli a homály.

Mérgemben magamra csapom a Ford ajtaját és beindítom az autót, majd elhajtok. Josephine hangja nem megy ki a fejemből, folyamatosan csak ő rajta jár az eszem, és csak dühösebbé válok tőle.

Mérgemben olyan erősen nyomom a gázpedált,hogy csak késve veszem észre,hogy áthajtottam a piroson, de a legnagyobb szerencsémre senki sem jött velem szemben, így a balesetet most kicseleztem. A mai versenyt az egykori műanyaggyár helyén tartják a külvárosban, a legelsők között akarok harcba szállni a pénzért, minél többet nyerek, annál hamarabb kaphatom vissza a családomat. A dübörgő zene és az elhasznált benzin szaga térít észhez, és elkezdek lassítani, majd keresve egy szabad helyet, leparkolok az autómmal. Amerre a szem ellát csak embereket és spéci autókat látok, mindenki fogad mindenkivel, a nők megkörnyékezik a gazdagabb sofőröket. Engem egyikük sem érdekel, a tömegben sem őket nézegetem, hanem az est házigazdáját kutatgatom, Paul Hale-t. Kiszállok a Ford-ból, megmozgatom az elgémberedett hátamat, majd bambán pásztázom az embereket.

Tíz perc könyörtelen várakozás után meg is látom a tömegben Paul szőke haját, és a vörös ingét, amely már a védjegyévé vált. Intek a férfinak, aki viszonozza a köszöntésemet, és megindul az én irányomba.

Fáradtan fogok vele kezet, majd átadom neki a verseny díjat.

– Xavier nem jön? – kérdezi Paul kíváncsian, közben pedig körbe néz körülöttem.

– Megsebesült,nem tud jelenleg vezetni.

– Értem. – feleli röviden, majd neki támaszkodik az autómnak szorosan én mellettem. – Mit tudsz róla?

– Semmit, egyszer beszéltem vele, fél. – közlöm megtörten, és veszek egy mély levegőt.

– Marco egyik emberével kezdesz, csak egy dologra, az útra figyelj, semmi másra! – vereget vállba Paul, és elsétál mellőlem. – Sok szerencsét Drake!

Szerényen mosolyodom el a szavain, nehéz nem arra gondolni,hogy a feleségem és a lányom életveszélyben vannak, és a fiam jelenleg gyűlöl. Még egyszer körbe nézek a tömegen, majd vissza ülök az autómba, és egyenesen a rajtvonalhoz vezetek. Hiába zajlik körülöttem az élet, én semmi mást sem látok magam előtt csak a közeledő vihart. Idővel megjelenik mellettem egy vörös színű Mercedes, ahonnan egy szőke hajú fiatal srác néz vissza rám, az arcán széles vigyorral.

– Hé Morgan, tudod,hogy Marco dugja a nejedet?! – néz rám önelégülten a fiatal sofőr, majd megnyalja a száját és erősen rámarkol a Mercedes kormányára.

Szívem szerint megmondanám a magamét, de tudom jól,hogy ezzel csak a feleségem és a lányom helyzetét rontanám. Helyette próbálok megnyugodni, a célra összpontosítani, nyernem kell, nem veszíthetek. A kíváncsi tömeg duruzsoló hangja kezd egyre elviselhetetlenebb lenni a számomra. Mint két kezem a kormányon pihen, a jobb kezemen a karikagyűrűm már egyenesen gúnyolódik rajtam. A hűségemet kellene jeleznie a szerelmem felé, csakhogy én szembefordultam vele, amikor megcsaltam. Emlékszem, hetekig csak sírni tudott, nem szerette a saját tükörképét, csúnyának és visszataszítónak gondolta magát, összetört. Most mindent megteszek,hogy újra kezdhessük a kapcsolatunkat.

Paul visszaszámlálása zökkent ki az elmélkedéseimből, a jobb kezemet azonnal a váltóra teszem, a lábamat pedig a gázpedálra. Amint elhangzik a legutolsó szó, én már tövig is nyomom a gázt. Émelygés tör rám a hirtelen rám telepedő sebességtől, de nem engedem el magam. A cél előtt kezd el élesedni a verseny, másodpercek vannak hátra, nekem a legkisebb előnyre is szükségem van melyet a nitro örömmel megad nekem. Megnyomom a vörös gombot a kormányom mind két oldalán, az autóm hiper tempóba kapcsol. A célvonalat úgy lépem át,hogy fogalmam sincsen a verseny eredményéről. Lihegve kapcsolom ki a biztonsági övet és állítom le az autómat, közben igyekszem összeszedni önmagam.

Nyöszörögve kászálódok ki a Ford-ból, majd azonnal magam mögé lesek. Mosolyogva veszem szemügyre,hogy én nyertem, a Mercedes egy méteres hátránnyal zárja a futamot.

Paul lélekszakadva rohan felém, a kezében a nyereményemmel. Megkönnyebbülten teszem zsebre a pénzt, amely most fél millió dollár.

– Szerencséd volt. – súgja a  fülembe Paul, majd elhajolt tőlem.

– Tudom. – felelem szárazon.

– Drake ki kell találod valamit, mert ez egyenes út a sitthez, a lányodéknak pedig a halálhoz!

–Baszd meg , mint ha nem tudnám, de mit tehetnék egy – veszek egy mély levegőt, majd higgadtabban folytatom – Egy bűnbanda ellen?!

– Vannak a városban erre szakosodott emberek, kérj segítséget.

– A fiam megpróbálta,és pofára esett! – közlöm ingerülten, és hátat fordítok.

Érzem a hátamon Paul tekintetét, de nem foglalkozom vele. Néhány pillanat múlva egy erős szorítást, és egy pisztoly csövét érzem meg a halántékomon, próbálok nem pánikba esni, de a szívem máris iszonyatosan elkezd verni. Nem fordulok meg, hagyom,hogy Marco embere beszéljen.

– Lehet,hogy most nyertél te szarházi, de a nejed még a markunkban van és az eszméletlen dögös lányod is. Három heted van Drake, vagy vérbe fagyva találod meg őket. Holnap reggelre legyél a főnök házánál, add át a pénzt!

– Csak ne bántsátok őket, ott leszek!

A férfi nem felel semmit, csak fogja magát és elment. Megkönnyebbülten rogyok térdre a betonon, sírva mondok hálát a győzelemért. Nem számított most semmi, egyedül csak az,hogy mára épségben tudhatom őket. Néhány perc múlva felkelek a földről és vissza ülök az autómba, örömmel megyek haza, pedig tudom jól,hogy a neheze még csak most követezik. Holnap szemtől szembe találom magam Marco Morellivel és az Úr irgalmazzon nekem azért, nehogy megöljem.





⭐️ 𝑺𝒛𝒊𝒂𝒔𝒛𝒕𝒐𝒌 ⭐️

❤️‍🔥⭐️❤️‍🔥

𝐍𝐚𝐠𝐲𝐨𝐧 𝐒𝐳𝐞́𝐩𝐞𝐧 𝐊𝐨̈𝐬𝐳𝐨̈𝐧𝐨̈𝐦,𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐞𝐥𝐨𝐥𝐯𝐚𝐬𝐭𝐚𝐝 𝐚 𝐭𝐨̈𝐫𝐭𝐞́𝐧𝐞𝐭𝐞𝐦, 𝐧𝐚𝐠𝐲𝐨𝐧 𝐡𝐚́𝐥𝐚́𝐬 𝐯𝐚𝐠𝐲𝐨𝐤 𝐧𝐞𝐤𝐞𝐝 🥹. 𝐊𝐨̈𝐬𝐳𝐨̈𝐧𝐨̈𝐦  𝐧𝐞𝐤𝐞𝐝,𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐢𝐭𝐭 𝐯𝐚𝐠𝐲 𝐞́𝐬 𝐚𝐳 𝐢𝐝𝐨̋𝐝 𝐫𝐚́𝐦 𝐟𝐨𝐫𝐝𝐢́𝐭𝐨́𝐝, 𝐦𝐞́𝐫𝐡𝐞𝐭𝐞𝐭𝐥𝐞𝐧𝐮̈𝐥 𝐛𝐨𝐥𝐝𝐨𝐠 𝐯𝐚𝐠𝐲𝐨𝐤❤️ 𝐌𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞́𝐬 𝐯𝐢𝐬𝐬𝐳𝐚𝐣𝐞𝐥𝐳𝐞́𝐬𝐭 𝐧𝐚𝐠𝐲 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐭𝐞𝐭𝐭𝐞𝐥 𝐯𝐚́𝐫𝐨𝐤, 𝐧𝐞 𝐫𝐞𝐣𝐭𝐬𝐝 𝐞𝐥 𝐚 𝐠𝐨𝐧𝐝𝐨𝐥𝐚𝐭𝐚𝐢𝐝𝐚𝐭 𝐚 𝐟𝐞𝐣𝐞𝐳𝐞𝐭𝐭𝐞𝐥 𝐤𝐚𝐩𝐜𝐬𝐨𝐥𝐚𝐭𝐛𝐚𝐧 , 𝐞𝐳𝐳𝐞𝐥 𝐞𝐧𝐠𝐞𝐦 𝐢𝐬 𝐧𝐚𝐠𝐲𝐛𝐚𝐧 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚́𝐥𝐬𝐳 𝐚𝐫𝐫𝐚,𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐭𝐨𝐯𝐚́𝐛𝐛 𝐟𝐨𝐥𝐲𝐭𝐚𝐬𝐬𝐚𝐦 𝐚 𝐤𝐨̈𝐧𝐲𝐯𝐞𝐦🌟

💕 𝐁𝐢́𝐳𝐨𝐦 𝐛𝐞𝐧𝐧𝐞,𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐚 𝐫𝐞𝐠𝐞́𝐧𝐲𝐞𝐦 𝐞𝐥𝐧𝐲𝐞𝐫𝐭𝐞 𝐚 𝐭𝐞𝐭𝐬𝐳𝐞́𝐬𝐞𝐝𝐞𝐭, 𝐞́𝐬 𝐚 𝐭𝐨𝐯𝐚́𝐛𝐛𝐢𝐚𝐤𝐛𝐚𝐧 𝐢𝐬 𝐯𝐞𝐥𝐞𝐦 𝐭𝐚𝐫𝐭𝐚𝐬𝐳 𝐚 𝐭𝐨̈𝐫𝐭𝐞́𝐧𝐞𝐭  𝐟𝐞𝐣𝐥𝐨̋𝐝𝐞́𝐬𝐞́𝐛𝐞𝐧 💕

𝐌𝐞𝐬𝐞́𝐥𝐣𝐞𝐭𝐞𝐤 𝐞𝐝𝐝𝐢𝐠,𝐦𝐢𝐥𝐲𝐞𝐧 𝐞́𝐫𝐳𝐞́𝐬𝐞𝐤𝐞𝐭 𝐯𝐚́𝐥𝐭𝐨𝐭𝐭 𝐤𝐢 𝐛𝐞𝐥𝐨̋𝐥𝐞𝐭𝐞𝐤 𝐚 𝐤𝐨̈𝐧𝐲𝐯𝐞𝐦 :) 🌟

𝐇𝐚́𝐥𝐚́𝐬𝐚𝐧 𝐯𝐚́𝐫𝐨𝐦 𝐚 𝐯𝐢𝐬𝐬𝐳𝐚𝐣𝐞𝐥𝐳𝐞́𝐬𝐞𝐤𝐞𝐭 🌟🙌🏻🌟

𝐊𝐞𝐥𝐥𝐞𝐦𝐞𝐬 𝐍𝐚𝐩𝐨𝐭 𝐊𝐢́𝐯𝐚́𝐧𝐨𝐤 𝐌𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧𝐤𝐢𝐧𝐞𝐤 ❤️❤️

𝐓𝐨𝐯𝐚́𝐛𝐛𝐢 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚́𝐜𝐢𝐨́ :

💕 𝐓𝐢𝐤𝐓𝐨𝐤 𝐨𝐥𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 : @𝐚𝐝𝐫𝐢𝐞𝐧𝐧𝐠𝐞𝐦𝐞𝐬𝟏𝟑
💕 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐨𝐥𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 : 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐬𝐚𝐝𝐫𝐢𝐞𝐧𝐧𝐰𝐫𝐢𝐭𝐞𝐫

Continue Reading

You'll Also Like

200K 8.5K 35
Megosztják a testemet a vad gyönyörükre. És én szeretni fogom. Üvöltés az erdő szélén. Több mint egy. Már majdnem itt vannak. Az én időm már majdnem...
627K 41.8K 106
Mit csináljon az ember lánya ha a víz elem birtoklója? És mitévő legyen akkor, ha a gimiben pont a tűzvarázsló mellé osztják be partnernek? Az meg má...
196K 6.2K 47
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
111K 6.6K 45
A cím mindent elárul. Addig is egy kis hangoló: Szeretnéd megtudni milyen érzés amikor Tsukki szerelmet vall neked? Vagy Oikawa megkér, hogy legyél...