𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

420K 18K 803

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

78.

3.4K 213 10
By LigethyRebeka

       Az nap külön szobába aludtam ,miután nem sikerült rájönnie mi lehet a bajom. Nem esett jól közömbösnek lenni vele , de egyszerűen ott hangzottak a nővére mondatai a fejemben . Másnap reggel megvártam ,hogy elmenjen , majd neki álltam a dolgaimat csinálni.
     Dona jött át ,hogy nem e elvinném a nővéréhez . Én persze igent mondtam ,hiszen jó lesz kicsit kimozdulni a házból. Az úton Dona addig faggatott amíg elmondtam ,hogy épp fasírtban vagyunk , de többet nem akartam ,mert tudtam ,hogy egy tapodtat se mozdulna akkor mellőlünk és talán ki is akadna Alex-re ezért . Haza fele úton lehúztam az ablakot és hagytam ,hogy a friss levegő csapkodja az arcom . Nyugodtan mentem haza ,mert tudtam ,hogy Alexander nem lesz még otthon. Beléptem a házba ,majd a pultra tettem a kulcsot ,mikor Alexander sétáltat ki egy száll törölközőben.
-Hol jártál ?
-Valahol.
-Natalia normálisan válaszolj !- dörzsölte meg a homlokát.
-Miért ? Már el kell számolnom mikor hova megyek ? -néztem rá , majd a hűtőhöz sétáltam , s elő vettem a kancsó hideg vizet ,hogy töltsek .
-Nem.
-Remek.-motyogtam.
-Hajlandó vagy elárulni mi ütött beléd ?
-Belém? Belém csak is a felismerés ,hogy a férjem a pofámba hazudott .
-Már megint kezded ?-kérdezte fortyogva .
-Abba se hagytam.
-Bazdmeg fogalmam sincs miről beszélsz!
-Akkor mondjuk nézd meg a kurva kamera felvételeket és tudni fogod , mert nem vagyok hajlandó elmondani.
-Miért ?-kérdezte .
-Vagy meg nézed vagy nem . Ezt majd te eldöntöd . -motyogtam , majd ott hagytam és elindultam a mosó konyhába . A gyomrom kezdett remegni ,tudtam ,hogyha nem nyugszok le megint rókázni fogok. Neki álltam meg kenni egy kakaód kalácsot , mert s nyál össze futott a számban ahogy eszembe jutott mit vettem tegnap a boltba .Alexander sóhajtozva eltűnt balra , majd becsapta az ajtaját , ezzel kifejezve a nemtetszését . Nem érdekelt ,hogy haragszik , hiszen én is haragszok rá , méghozzá eléggé jogosan . Abban is biztos vagyok ,hogyha az nap nem jövök haza , akkor egy újabb szakadék keletkezett volna köztünk. Igaza volt Fabiana-nak ,hogy nem menekülhetek el a problémák elől és mivel házasok vagyunk igen is meg kell ezt oldanunk. Természetesen ez nem olyan dolog ami végett elhagynám vagy esetleg el is válnék .Viszont magyarázatot kell ,hogy adjon . Beindítottam egy újabb adag mosást , majd neki álltam egy sütit készíteni a krémből ,hogy ne én egyem meg az egészet . Alexander fortyogva jött ki az irodájából.
-Ezt miért nem tudtad elmondani? -szegezte nekem a kérdést .
-Mert valahogy nem volt kedvem elismételni a nővéred szövegét .
-Te meg kisurransz mint valami kém a házból ahelyett ,hogy leülnél velem beszélni?-vette fentebb a hangerejét . Persze nekem se kellett több máris elszaródott az agyam.
-Mégis itt vagyok. Pedig elsőnek a házba akartam menni , de nem ,én itt vagyok . Úgyhogy szerintem ne te emeld fel a hangom velem szemben . Nem én osztottam meg vele a magánéletünket .
-Én se bazdmeg .
-Ja akkor biztos kileste a varázs gömbjén keresztül ügye ? Mert részemről ezekről a dolgokról senki más nem tudott .
-Kurva vicces vagy . Engem tegnap óta szét basz az ideg ez végett .
-Tényleg ? Téged basz szét ? Én akkor szerinted akkor mi a fenét érzek ?Kurvára boldog vagyok , amiért hazudtál!
-Mi a faszba hazudtam?
-Azt mondtad ,hogy a nővéred halott , te mondtad a saját szavaiddal . Félre értés ne essék nem vártam és nem várom el ,hogy megöld a saját testvéred , de akkor mi a faszért mondtál mást ?-emeltem fel a hangom , majd a konyha pultra rávágtam a konyha ruhát . Elsétáltam mellette , majd bementem a wc -re ,mert éreztem , hogy jönne , de nem tudtam hányni . Ültem a kád szélén és próbáltam mondogatni magamban  ,hogy ne idegeskedjek . Elindultam zuhanyozni ,mert el akartam menni orvoshoz , hogy tudjam , hogy a kisbaba jól van e . Nem akartam megosztani ebben a pillanatban Alexander-el semmit , amíg az orvos nem mondja ,hogy tényleg várandós vagyok. Felöltöztem normálisan ,majd kiengedtem a hajam. Össze szedtem minden iratomat , majd a konyhába mentem ,hogy bepakoljam a táskába .
-Hova készülsz?
-Orvoshoz. -motyogtam szűk szavúan .
-Minek? -kérdezte aggódva .
-Hogy megtudjam miért nem tudok gyereket szülni neked , ahogy a nővéred mondta . -sétáltam el mellette , majd felkaptam a kocsi kulcsot .
-Elmegyek veled .
-Nem kell egyedül is megoldom , vissza felé pedig haza hozom anyukádat .
-Natalia..-kezdett bele sajnálkozva .
-Apropó anyukád tőlem semmit nem tud és szerintem nem is kellene megtudnia , mert biztos idegesítené , hogy köztünk problémák vannak.-fordultam vissza féloldalasan , amíg felvettem a cipőmet .
-Problémák?
-Igen Alexander ,ez rohadt nagy probléma .Az amikor a férjed felhívja a gyerekének a gyilkosát ,hogy elpanaszolja ,hogy totál kivan amiért a felesége nem esik teherbe ,na ott az kurva nagy probléma , arról nem beszélve ,hogy hazudozik a férj a feleségre .
-Elmegyek veled és megbeszéljük útközben .
-Nem ! Nem akarok feszülten menni az orvoshoz.
-motyogtam ,majd felálltam . -Majd jövök.
   Otthagytam , s tudtam , hogy nem egy ember fog utánam jönni , hanem máris vagy egy tucat ,mintha egy elnököt kísérnének . A kórház előtt le parkolva  láttam , ahogy három őr száll ki.
Kipattantam ,majd megmondtam nekik , hogy maximum egy ember jöhet be velem . Nem akartam ,hogy minden tekintet rám szegeződjön Alexander paranoiája végett. A váróban kitöltöttem a pultnál kapott lapokat , majd vissza vittem a nővérnek és vártam . Az orvos nagyon körültekintő volt . Mindent elmondtam , minden kérdésemre válaszolt , majd az ultrahang beigazolta a tesztek eredményét . Kismama vagyok és nem is olyan korai terhesség volt , mert a baba hat, hét hetesnek felelt meg . Volt szívhang is amin úgy potyogott a könnyem a megkönnyebbüléstől ,mintha megbántottak volna . Boldog voltam . Boldog amiért jó helyen van és makk egészséges . Boldog amiért végre átélhetem az anyai örömöket a történtek után. Akár mi is most a problémánk meg kell ,hogy oldjuk a kicsi végett . Ez a legfontosabb . Ő a legfontosabb . Végig csinálom vagy így vagy úgy , de a kis babszemnek nem lesz olyan gyerek kora ,mint nekem .Nem fogom hagyni ,hogy bárki ártson neki,mert azt kérdés nélkül megölöm.
   A gyógyszertárban megvettem minden gyógyszert és magzat védő vitamint amit a doktornő javasolt . Mindent megakartam tenni annak érdekében ,hogy a kisbabámat megóvjam . A futásról is le lettem tiltva ami nekem a kikapcsolódást jelenti ,de azt mondja ,hogy az előzmények következtében veszélyeztetett terhességnek számít , ezért nagyon oda kell figyelnem mindenre . Dona-ért elmentem , majd nála beszélgettünk még kicsit , s próbáltam azt mutatni ,hogy minden rendben . Nem akartam a mi problémáinkkal őt terhelni . Amikor haza értem szerencsére egyedül voltam így bevettem minden gyógyszert és egy üveg ananásszal neki ültem filmet nézni amíg a hús sült . Alexander jött meg idegesen és csapzottan , de csak egy-egy köszönés erejéig szóltunk egymáshoz. Fogta és bezárkózott az irodájába . Miután kiszedtem a sütőből a húst , és elkészítettem a köretet  elindultam az irodája felé , hogy szóljak neki , hogy vacsorázzon.
-Kész a kaja , szedjek?
-Majd eszek .
     Csalódottan bólintottam , majd behúztam vissza az ajtót . Kiszedtem magamnak egy adagot , s leültem vacsorázni. Gyűlöltem ezt . Megint távolság volt köztünk , mint régen . Utáltam ezt az érzést . Utáltam az egészet . Most a fellegekben kellene járnom ,járnunk  ahelyett alig szólunk egymáshoz. Ez a nő mindent tönkre tesz , megint szét baszott köztünk mindent . Soha nem fogom elfelejteni amit Alexander elmesélt ,hogy a nővére ültette a bogarat a fülébe  amikor Alexander pillanatok alatt eltűnt az életemből.

Continue Reading

You'll Also Like

315K 7K 55
Valaki, aki szerelmet ad egy rossz embernek, úgy, hogy belőle is hiányzik a szeretet. Valaki aki képes mindent elfelejteni, csak a jó dolgokra konce...
38.4K 1.6K 43
Mindenki ismeri már a tipikus maffiás sztorikat. A rosszfiúk elrabolják a jó kislányt, fogvatartják, megkínozzák aztán jön happy. De vajon, akkor mi...
124K 6K 64
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
138K 4.1K 54
Elizabeth King, 22 éves és a világ legnagyobb maffiájának a vezére. Egy álarcot vett fel már 4 éve amely által könyörtelen és szívtelennek látják az...