𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

420K 18K 803

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

51.

4.2K 196 22
By LigethyRebeka

      Kezdtek alább hagyni a rossz álmok . Mintha megnyugodott volna a lelkem . Igaz össze zörrentünk anyával azon , hogy ő pontosan tudta ,hogy miért hagyott el minket apa .
     Alexander erre csak azt mondta ,hogy van még egy dolog ezzel kapcsolatban amiről nem tudok , de nem tudja , hogy elmondja e . Volt mikor győzködtem , hiszen jogom van tudni arról ami velem kapcsolatos.
     A minap és az egyik emberének varrtam össze  a kezét amihez anya asszisztált . Ám Dona-nak elkélt a segítség így beküldtem a házba .
-Kérdezhetek valamit Gringa ?
-Igen .-koncentráltam ,a varrásra .
-Miért nem szartad össze magad tőlünk ?
-Őszintén? Szar gyerek korom volt . Tudtam , hogyha az van a nagykönyvben megírva úgyis meghalok egyszer , akkor már had éljek úgy ahogy én akarok . Szeretem ezt a családot . Az ,pedig ,hogy ti vagy Alexander mit csinál , nekem semmi közöm .
-Van benne ráció. Viszont ...ssssz.-szisszent fel.-mire megálltam egy kicsit és ránéztem . - Megleptél.
-Mivel?
-Az elejétől fogva rossz előérzetem volt veled kapcsolatba . Azt hittem , hogy te vagy a besúgó és te fogsz nekünk a legtöbb bonyodalmat okozni.  Viszont amikor a múltkor Paulina-nak segítettél akkor láttam be végleg ,hogy te csak egy egyszerű csaj vagy aki magasról tesz a szar dolgokra .
-Sose árulnálak el titeket . Szeretem őket Poyo . Nekem ők olyanok ,mint a családom és sokat köszönhetek nektek . Vissza hoztátok anyát , ami nekem mindennél többet ér , ezért örökké hálával tartozok nektek .
-Mostmár én is az adósod vagyok. -szorította meg az asztalt .
-Miért ?- kötöttem meg a csomót , majd elvágtak . -Kész is , leragasztom és mehetsz .
-Paulina .
-Szereted .
-Valami olyasmi Gringa .
Elmosolyodtam .
Leragasztottam a frissen varrott sebet , majd adtam neki egy injekciót , s elköszöntünk .
Elkezdtem az eszközöket lefertőtleníteni, mikor nyílt az ajtó. Oda kaptam a fejem , s mikor megláttam Alexander-t ,akkor elmosolyodtam .
-Ez mivolt ?
-Micsoda ? -néztem rá.
-Poyo és te .
-Össze varrtam a sebét !
-És ahhoz kell ilyen sejtelmesen beszélgetni?-fortyogott .
-Te mi a fenéről beszélsz Alexander ? -pakolásztam el a sterilizálóba az eszközöket.
-Te is tudod bazd meg .
-Azt ne mond nekem ,hogy az legjobb emberedre vagy féltékeny te nem normális ,mert menten dobok egy hátast . -nevetgéltem rajta.
Az esküvő óta nagyon szeszéjes a hangulata . Piszkosul féltékeny mindenkire . Nem értem miért , mert ha nem vele akarnék lenni akkor nem könnyítenék rajta azok ellenére ,hogy nekem még tilos .
-Nem vagyok vak Natalia ! Láttalak titeket .
-Mi a faszt láttál? -lettem ideges.
-Rámosolyogtál.
-Hát te beteg vagy ember . -vágtam rá idegesen , s elraktam az eszközöket . Hihetetlennek találtam ,hogy féltékeny . Nem értettem magát a helyzetet se , de őt se , azt meg pláne , hogy miért gyárt össze esküvés elméleteket . Fogtam magam , s elindultam kifelé mire elém állt .
Kérdően néztem rá.
-Szeretnél még valamit ? Mert ha csak a hülye beképzelt dolgaidat akarod megbeszélni , arra nem vagyok vevő. Csinálom a dolgom . Azt amiért itt vagyok , és bocs ,hogy közbe kommunikálok . Ebben csak az a legviccesebb , hogy ennyire alábecsülöd magad , hogy féltékenykedj egy olyan emberre aki az életét adná érted . - elléptem előle , levettem a kötényt ,mire Alexander végig nézett rajtam . -Vedd be a gyógyszereidet ,kezdenek tévképzeteid lenni .
-Mi ez a ruha ? -néz végig rajtam.
-Mi bajod megint a ruhámmal? Ami tulajdon kép a te ruhád.
-Túl kevés !
-Na jó Alexander...-dugtam a fülem mögé egy hajat . -Ez a te melegítőd és egy has póló, mivel nem engedsz haza, a másik pedig az ,hogy egy szavad nem lehet ,hiszen van rajtam melltartó is . Szóval menjél aztán vezesd le a feszkót ,ne engem baszogass.
Vett egy mély levegőt , majd elém sétált . Az állam alá nyúlt .
-Imádom ,ahogy feltudom húzni az agyad .
-Bekaphatod . -motyogtam mire egy apró mosoly jelent meg az arcán .
-Gyere velem megtanítalak lőni .
-Alex...-kezdtem tiltakozni azonnal.
-Most mi van? Mi dolgod van?
-Mennem kell délután kontrollra.
-Addigra haza érünk , aztán elviszlek.
-Eltudok menni egyedül is . -vigyorogtam rá önelégülten ,majd otthagytam. Elindultam a ház felé ,mire elkapta a kezem és magához rántott . Felnyögtem .
-Ne adj ki ilyen hangot mások előtt !-parancsolt , miközben kisöpört egy tincset az arcomból .
-Mert különben ?-pimaszkodok .
-Inkább megmutatnám .
-Csak nyugi nagyfiú még nem érkezett el a te időd . -tettem a mellkasára a kezem.
-Szerinted miért próbállak inkább megtanítani lőni?
-Ez még a veszted is lehet . -kacérkodtam .
-Majd meglátjuk aranyom . Aztán nehogy véletlen seggre pacsi legyen a vége .
-Ohh azt gondolod ,hogy elbírsz velem?-horkantam fel jókedvűen .
Elmosolyodik.
-Erre mérget vehetsz!-nyalta meg a szája szélét . Ez a hat hét maga volt a katarzis . Orális  szex volt  közöttünk ,de semmi egyéb nem ,és ez az egész kezdett már megint ilyen macska egér játékba átmenni.-Van egy ötletem rendezzük le a dokit és utánna megtanítalak lőni és utánna miénk az este .
-Hogy a viharba lett ennyi időd hirtelen?-húztam fel a szemöldököm.
-Arra van időm amire én akarom .Ez a jó ebben. Ez a hatalom babám , majd egyszer megérted .
Vagy nem.Lehet nem is akarom.
Dél után kicsivel megérkeztünk a kórházba. Hiába mondogattam Alexandernek ,hogy egyedül is eltudok menni a kontroll vizsgálatra . Hajthatatlan volt . Igazi pasi . Tudtam , hogy minden rendben lesz . Egy dolog érdekelt engem igazán és szerintem Alex-et is pontosan ez érdekli . Szabad e újra nemi életet élnem . Orvos vagyok , és tudom mi a protokoll a nőgyógyászaton ,de nem vagyok képben , hiszen ott csak egy fél évig gyakorlatoztam. Viszont egyszer szeretnék gyerekeket és ahhoz minden rendben kell ,hogy legyen . Nem vehetik tőlem még ezt is el . Rengeteg rémisztő esettel találkoztam a pálya futásom alatt és olyan nővel is aki teljesen belebetegedett abba , hogy eltávolítottak a petevezetékeit egy méhen kívüli terhesség végett. Ezek nem játék dolgok .
Figyeltem a doki minden egyes szavára és majdnem felugrottam örömömben mikor kimondta azt is amire én voltam piszok kíváncsi.
Ezek után olyan maga biztosan libbentem ki ,mintha egy díj átadón lettem volna .
Alexander a farmerébe dugta az egyik kezét a másikkal a telefonját fogta és fel alá járkált .
Mellé sétáltam , majd eltettem a papírjaimat a táskámba . Alexander mikor észre vett azonnal közölte , valakivel ,hogy várjon.
-Most hova?
-Le a kezelő orvosomhoz. -motyogtam.
-Repesek az örömtől. -dörmögte cinikusan miközben fintorgott egyet.
Megcsaptam a kezét , s előre mentem , ő pedig követett miközben diskurált valakivel a vonal végén. Lent mikor meglátott a doki hatalmas mosoly jelent meg az arcán . A hátam mögül egy hörgést hallottam . Azt hiszem Alexander ki nem állhatja a dokit valamiert . Otthagytam Alexandert és odasétáltam a dokihoz. Mire elindultunk volna nyomult egyből mellettünk is a maffia vezért is . Kérdően nézetem rá.
-Én is bemegyek .
-Nem!
-De !-vágta rá mérges arccal.
-Bejöhet Ön is uram ,hiszem csak kontrol .
Alexander egy kis önelégült pillantást intézett felém ,amiért legszívesebben levertem volna.
Tekertem egyez a szememen , hogy jelezzem neki falra mászok az ilyen viselkedéseitől.
Bent vérnyomást nézett a doki és súlyt.
A súlyom nem tetszett neki , és megkért ,hogy próbáljak magamra szedni pár kilót ,de nem értem miért volt ezen kiakadva , így pont jól voltam. Persze Alexnader-re vetnem kellett néhány rossz pillantást , mert mindenbe bele szólt és úgy beszélt mintha az övé lennék.
Ki pisil messzibbre játék.
Megbeszéltük a leleteket ,majd megettünk is a dolgunkra .
Amikor leértünk a kocsihoz ,megkérdeztem , hogy megnyugodott e vagy neki is kérjek esetleg egy névjegykártyáz a kivizsgáltatása érdekében,mire Alexander felhorkant .
Nevetve szállt be a terepjárójába , én pedig követtem őt.

Continue Reading

You'll Also Like

511K 13.9K 47
Whitney emberrablás áldozatává válik. A Blue Bullet Maffia, napjaink legsikeresebb maffiahálózata ejti foglyul. A lány a fogságában sok viszontagságo...
8.5K 354 21
Mennyire hiszel a boszorkányokban? A démonokban? Az angyalokban? A bestiákban? Nos, én semennyire sem hittem ezekben - amíg nem találkoztam Altin Bla...
135K 4.4K 67
A nevemből kiindulva gyanítom nem kell bemutatkoznom. A gyerekkoromat figyelemmel kísérhettétek így arról se kell sokat mesélnem. Arról viszont semmi...
68.9K 2.3K 22
𝐒𝐞𝐫𝐞𝐧𝐢𝐭𝐲 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐧 - tökéletes párkapcsolatban él a véleménye szerint, bár barátja megjegyzései kissé fájnak számára, de gyorsan túl teszi m...