Kauhutarinoita

By henkinenkipu

91.4K 1.9K 498

Kerron selkäpiitä karmivia ja kylmiä väreitä nostavia kauhutarinoita sinulle, jos vain uskallat lukea... Osa... More

1. Tappava lapsuus
2. Pimeä kartano
3. Spiritismi
4. Nukke
5. Punaiset silmät
6. Sisko
7. Tylsyydestä spiritismiin
8. Pienen tytön henki
9. Henkiä mökillä?
10. Unihalvaus
11. The closet game
12. The Midnight game
13. Ikkuna
14. Pelottavia urbaanilegendoja
15. Pelottavia urbaanilegendoja #2
16. Spiritismiä koulun vessassa
17. Bloody Mary
18. Kokemuksia unihalvauksesta
19. Hissirituaali
20. Pelottavia urbaanilegendoja #3
21. Rätisevä mökkiradio
22. Virhe
23. Pelottavimmat lasten sanomat asiat
24. Pelottavia tositarinoita
25. Daruma-San
26. Yllätysvieraita
27. Dear David
28. Julmat kidutusmenetelmät
29. Pelottavia urbaanilegendoja #4
30. Posliininukke
31. Vainoharhaa?
32. Junamatka
33. Jalaton tyttö
34. Mies unihalvauksessa
35. Slenderman
36. Pelottavia urbaanilegendoja #5
37. Uni dystooppisesta muumilaaksosta
38. Pelottavia urbaanilegendoja #6
39. Slendermanin kohtaaminen
40. Paranormaaleja kokemuksia
41. Disneyelokuvien synkät versiot
42. Rituaalit ja pelit
43. Keskustelupalstojen tarinoita
45. Julmat kidutusmenetelmät #2

44. Rituaalit ja pelit #2

354 11 1
By henkinenkipu

Dry Bones
Tämän rituaalin tarkoituksena on kutsua demoni kotiisi. Ohjeet ovat hyvin yksinkertaiset;
Aloita sammuttamalla kaikki valot. Sytytä kynttilä ja mene sen kanssa mieluiten kylpyhuoneeseen, tai johonkin huoneeseen, jossa on peili. Kellon täytyy olla 0.01 yöllä. Ala tuijottamaan peilistä heijastustasi niin kauan, kunnes tunnet jonkun läsnäolon. Kun tiedät jonkun muun myös olevan peilissä, kerrot hänelle seuraavan: "Tunnistan läsnäolosi ja toivotan sinut tervetulleeksi kotiini leikkimään piilosta kello 3.00 asti. Tule sisään nyt." Viimeisen sanan jälkeen, ota tavarasi ja lähde pakoon. Yritä olla mahdollisimman hiljaa etsiessäsi piilopaikkaasi. Sen täytyy olla hyvä, sillä koko elämäsi ja sielusi on siitä kiinni.
Jos demoni löytää sinut, luulen, että talosi saattaa näyttää oikean elämän DOOM-tasolta.
Mikäli et ihmeen kaupalla jää kiinni demonille klo 3.00 mennessä, mene talosi suurimpaan huoneeseen. Ilmoita siellä, että peli on nyt päättynyt, kuka tahansa saapuikin kotiisi ei ole enää tervetullut ja hänen on nyt poistuttava. Älä säikähdä, sillä saatat kuulla juuri takanasi ääniä, ennen kuin tämä poistuu.
Ai niin, löytyyhän siihen syykin miksi kukaan tätä peliä pelaisi. Kerrotaan, että voittaessasi saat pyytää demonilta yhden realistisen toiveen.

The 11 Mile Game (Yhdentoista mailin peli)
Tämä peli on jälleen sellainen, jonka avulla voit saada sen mitä eniten toivot. Mutta niin kuin edellisessäkin, panokset ovat korkealla. Tähän rituaaliin/peliin tarvitset auton tai moottoripyörän, eli jonkin jolla voit ajaa. Lisäksi sinun täytyy keksiä yksi toive.

(Selvennykseksi vielä, tämä teksti on siis suomennettu. 11 mailia on yhteensä noin 17,7km eli 1 maili on n. 1,6km. Tämä saattaa ehkä vähän auttaa hahmottamaan.)

Aloitetaan löytämällä 11 mailin tie. Muista, että tämä on vain yhden henkilön peli.

Löytääksesi tien sinun tulee aloittaa ajaminen yöllä; yritä löytää ajankohta, jolloin muita ihmisiä ei ole siellä.
Etsi syrjäinen tie metsän sisältä, ei sen ulkopuolelta tai ympäriltä.

Kun olet metsässä, ala ajaa autioita teitä kunnes intuitiosi kertoo sinulle löytäneesi 11 mailin tien. Pidä mielesi ja silmäsi auki, tiedät kyllä tien kun löydät sen.

Tie on löytynyt ja voit alkaa ajaa sitä heti tai hetkeksi pysähtyä keräämään ajatuksia ja valmistautua. Tässä vaiheessa voit myös kerrata säännöt ja luvata itsellesi, ettet niistä tule poikkeamaan. Muista, että tämä pysähdys on myös ainoa, jonka voit tehdä ajon aikana, sekä nyt voit vielä kääntyä takaisin. Valitse viisaasti.

Jos olet päättänyt jatkavasi tiellä, tässä joitakin huomioita, jotka täytyy pitää mielessä ajon aikana:
-ÄLÄ kuuntele musiikkia tai laita radiota päälle ollenkaan.
-ÄLÄ avaa ovia tai ikkunoita.
-ÄLÄ pysäytä ajoneuvoasi; erityisesti tutkiaksesi kaikkea mitä saatat kuulla tai nähdä ympärilläsi. Jatka vain ajamista.
-ÄLÄ käytä puhelinta tai muita laitteita
-ÄLÄ aja nopeammin kuin 30km/h. Tämä on sääntö vain turvallisuuden vuoksi.

Nyt kun olemme käyneet säännöt läpi, seuraavia asioita on odotettavissa 11 mailin tien varrella:
Ensimmäinen maili: Mitään ei välttämättä tapahdu. Saattaa tulla vähän kylmä, mutta voit laittaa ajoneuvon lämmitystä päälle. Jatka ajamista.
Toinen maili: Sama kuin ensimmäisessä. Jatka ajamista.
Kolmas maili: Ympärilläsi voit nähdä liikettä. Älä irrota katsettasi tiestä. Jätä KAIKKI liikkeet huomiotta ja jatka vain ajamista.
Neljäs maili: Älä huomioi mitään ääniä, jatka edelleen vain ajamista.
Viides maili: Jos ympärilläsi olevat puut näyttävät pienentyvän, näet järven ja/tai kuun kirkkaan hehkun, älä lopeta ajamista. Ei väliä kuinka nätiltä tai oudolta näyttää.
Kuudes maili: Puut palaavat ja tähdet saattavat kadota. Olet "takaisin" metsässä. Älä välitä ajovalojesi mahdollisesta välkkymisestä, äläkä huomioi mitään mitä radiosi kertoo. ÄLÄ myöskään yritä sammuttaa radiota. Edelleen jatkat vain ajamista.
Seitsemäs maili: Älä huomioi ääniä, vaikka ne tulisivatkin takapenkiltäsi. ÄLÄ missään nimessä käänny ympäri. Aja vain.
Kahdeksas maili: ÄLÄ lopeta ajamista, ihan sama mitä tapahtuu. Vaikka välkkyvät ajovalot vaikeuttaisivat näkemääsi, voit hidastaa vauhtia mutta et saa lopettaa ajamista. Älä pysähdy mihinkään, ei poikkeuksia.
Yhdeksäs maili: Ajoneuvosi saattaa pysähtyä itsestään. Jos niin käy, sulje silmäsi äläkä avaa niitä mistään syystä, ennen kuin saat sen takaisin käyntiin. Kun ajoneuvo käynnistyy, paina kaasua ja jatka matkaa.
Kymmenes maili: Älä katso peileihisi, edes kun haluaisit katsoa takapenkille. Aja vain.
Yhdestoista maili: Ajoneuvosi saattaa pysähtyä punaisen valon eteen. ÄLÄ katso sitä. Sulje silmäsi, peitä korvasi... Mitä tahansa kunhan et avaa silmiäsi, kunnes ajoneuvosi käynnistyy uudelleen. Älä huomioi ääniä, ja jos jokin tarttuu sinuun, älä huomioi sitä. Jätä huomiotta, ihan sama mitä käy. Kun autosi käynnistyy, jatka ajamista hieman vielä pidemmälle.
Ajaessasi sinun täytyisi tulla umpikujaan. Siinä voit tehdä toiveesi, äläkä pelkästään toivo sitä, vaan kuvittele se. Kuvittele, että se on nyt kanssasi. Jos halusit jotain tarpeeksi pientä, joka mahtuisi taskuusi, tarkista se. Jos toivoit jotain suurempaa, tarkista takapenkki tai tavaratila. Jos pyysit jotain, mikä ei ole aineellista, mene takaisin kotiin ja odota. Sen pitäisi tulla sinulle hyvin pian, mutta oliko se sen arvoista?

Three Kings
Listan seuraavia asioita tarvitset, jotta voit suorittaa rituaalin. Älä jätä mitään pois:
-Iso huone, mieluiten ilman ikkunoita. Jos sinun on käytettävä sellaista huonetta jossa sellaiset on, niin peitä ne, jotta valoa ei pääse sisään. Siellä tulee myös olla ovi, joka sulkeutuu ja lukittuu turvallisesti.
-Kynttilä, joka ei pala heti loppuun.
-Tulitikut tai muu sytytin.
-Pieni ämpäri vettä ja puhdas muki tai kuppi.
-Sähköllä toimiva tuuletin.
-Kaksi isoa peiliä.
-Herätyskello.
-Kolme tuolia.
-Täyteen ladattu kännykkä.
-Toinen henkilö lisäksesi, johon luotat, että hän ottaa pelin vakavasti ja noudattaa sääntöjä.
-Esine, jolla on tunnearvoa tai on sentimentaalinen sinulle.

Kellon ollessa 23.00, sinun täytyisi aloittaa valmistelut ja laittaa esineet paikoilleen.

Aseta yksi tuoleista valitsemaasi huoneeseen niin, että se on pohjoiseen päin. Tämä on valtaistuimesi. Muut kaksi tuolia tulee asettaa valtaistuimen molemmille puolille sitä kohti, noin käsivarren ulottuvuuden päähän. Nämä tuolit kuuluvat kuningattarelle ja narrille.

Laita peilit kuningattaren ja narrin tuoleille, jälleen kohti valtaistuinta. Kun istut valtaistuimella, sinun pitäisi pystyä näkemään heijastuksesi ilman, että päätä tarvitsee kääntää.

Ämpäri ja kuppi/muki asetetaan valtaistuimen eteen riittävän lähelle, jos tarvitset niitä, mutta ei niin lähelle, että kompastut niihin.

Tuuletin kuuluu laittaa valtaistuimen taakse, ei liian korkealle. (Ei niin, että se näkyy pääsi yläpuolelta kun istut, vaan mieluummin liiankin matalalle.)

Sammuta valot ja poistu huoneesta varmistaen, että ovi jää auki ja mene makuuhuoneeseesi.

Muista jättää kännykkä, kynttilä ja sytytin lähelle sänkyäsi, vaikkapa yöpöydälle. Niin sinulla ei tule liian kiire ja aikaa ei mene niiden etsimiseen. Kännykän voi jättää laturiin, jotta varmistat sen akun olevan täynnä. Aseta herätyskello soimaan klo 3.30.
Ota valitsemasi tunnearvollinen esine ja mene sänkyyn. On aika nukkua, jotta voit valmistautua tulevaan.

Kun herätyskello soi, nouse sängystä, sytytä kynttilä ja ota puhelimesi. Pidä valittu esine myös aina mukanasi.

Sinulla on vain 3 minuuttia aikaa mennä huoneeseen.

Kun astut sinne, sulje ovi perässäsi. Tässä rituaalissa toisen henkilön tulee odottaa aivan huoneen ulkopuolella ja olla mahdollisimman hiljaa.

Suojele kynttilän liekkiä sammumiselta ja mene paikallesi valtaistuimelle. Kehosi pitäisi estää takanasi olevan tuulettimen tuulta puhaltamasta kynttilää sammuksiin.

ÄLÄ MISSÄÄN VAIHEESSA KATSO PEILEIHIN! Vältä myös katsomista suoraan kynttilän liekkiin.

Mikäli kaikki on mennyt suunnitelmien mukaisesti ja istut valtaistuimellasi klo 3.33, voit aloittaa rituaalin aktiivisen osan itsessään. Ala kysymään kysymyksiä ääneen. Se voi viedä aikaa, mutta Kuninkaiden pitäisi liittyä pian seuraasi vastaamaan kysymyksiin.

Kerrotaan, että kuulet todella heidän äänensä. Muista kuitenkin, vaikka se olisi kuinka hämmästyttävää niin älä katso peileihin.

Ota asia vakavasti, äläkä kysy tyhmiä kysymyksiä. Sinulla on tunti aikaa Kuninkaiden kanssa. Varaudu vastauksiin, joista et välttämättä pidä ja ole myös valmis kuulemaan kysymyksiä itsellesi.
Kynttilä ei saa sammua istunnon aikana.

Kellon ollessa 4.34 toinen pelaaja oven toisella puolella huutaa sinulle, että peli on päättynyt. Jos et vastaa, hänen täytyy soittaa kännykkääsi. Jos, kumpikaan näistä ei toimi niin hänen pitää tulla huoneeseen ja saada sinuun kontakti, jotta pääset pois rituaalista. Hän ei kuitenkaan saa missään tapauksessa koskea sinuun. Jos kuitenkaan mikään näistä ei toimi, tämän täytyy käyttää edessäsi olevaa kuppia ja heittää vettä naamallesi.

Mikäli löydät itsesi puolitietoisessa tilassa ja on aika palata takaisin, keskity henkilökohtaiseen esineeseesi ja anna sen johdattaa sinut valveille. Saattaa kuulostaa typerältä, mutta jos olet sitoutunut rituaaliin, niin se ei paljoa mielikuvitusta vaadi.

Kun ymmärrät rituaalin olleen ohi, sinun täytyy nousta ylös, puhaltaa kynttilä ja poistua huoneesta lopetuksen merkiksi.

Varoituksia:
-Jos et herää klo 3.30, älä jatka.
-Jos palaat valmisteltuun huoneeseen laittaaksesi oven kiinni, älä jatka ja poistu kotoasi ottamalla kaikki siellä olevat henkilöt mukaasi. Älä palaa takaisin ennen 6.00.
-Jos tuuletin sammuu tai ei enää toimi, älä jatka. Tee samalla tavalla kuin edellisessä kohdassa.
-Älä anna kynttilän sammua ennen kuin rituaali on suoritettu.
-Jälleen kuten aiemmin todettiin, älä missään nimessä katso suoraan kumpaankaan peiliin. Sanotaan, että se mitä näet siellä voi viedä tajuntasi ja saatat joutua Kuninkaiden nappaamaksi.
-Älä jätä valtaistuintasi ennen klo 4.34.
-Älä mene rituaaliin ylimielisesti tai epäkunnioittavasti. Se ei pääty hyvin sinulle, eikä ystävällesi.

[Kirjoittajan kommentti:] Heippa! Tällä kertaa taas suomensin muutaman paranormaalin rituaalin, joita voit testaa omalla vastuullasi. Oon pahoillani jos jonku kohdan suomennus oli kömpelö tai huono, mutta musta nää oli ainaki tosi mielenkiintosia. Heitä ihmeessä kommentteihin toiveita seuraaviin lukuihin!

https://thoughtcatalog.com/jessica-calder/2018/09/6-paranormal-games-that-could-ruin-your-entire-life-if-you-dare-to-play/

https://ihorror.com/paranormal-games-the-three-kings-ritual/

Continue Reading

You'll Also Like

46 6 3
Muutama tyttö on viettämässä hauskaa iltaa kun ovi käy ja yksi heistä joutuu lähtemään. Tarinan henkilöt Tytöt: Tuija, Ama, Henni, Nadja ja Ema Pojat...
28 0 3
Rituaali.
379 33 15
Tämä on tarina Äidistä ja Helenasta, sekä Nakin seikkailuista parhaan ystävänsä Hämähäkki-sedän kanssa.
91.4K 1.9K 45
Kerron selkäpiitä karmivia ja kylmiä väreitä nostavia kauhutarinoita sinulle, jos vain uskallat lukea... Osa netistä, jotkut ovat omasta päästä tai m...