Гей, Бембі!

By Dremer_n00

2.2K 204 5

АU, в якому Техьон під час пари малює на руках сурового та неприступного з вигляду хлопця з іншого факультету... More

🦌🦌🦌
🐻🐻🐻
🦊🦊🦊
🦁🦁🦁
❤️

🐨🐨🐨

352 32 0
By Dremer_n00

Якщо ваш молодий чоловік каже вам: «Просто повеселимося нашою компанією, нічого більше», то скоріш за все, вам доведеться забирати його з нічної вечірки.

Чонгук хмуро оминає охоронників клубу, позаду нього йде Намджун, разом з яким вони культурно пили пиво під бій боксерів по телевізору. Був ще Юнгі, але він пішов трохи раніше й не застав цієї картини.

А саме те, як Чон направляється до барної стійки й дуже вчасно ловить свого хлопця. П'яного Техьона видно здалеку. Чому?

Тому, що милий Бембі Чонгука, його постійно бентежне від фразочок й несміливо цілуючи в коридорах університету оленя, танцює прямо на поверхні стійки й у все горло кричить слова пісні. Добре хоча б, що двигається цілком пристойно, якщо метання туди-сюди й стрибання можна назвати танцем. Бо його друг Чімін відверто трясе дупою, а інший член цієї трійки – Сокджин, іноді шльопає по цій самій дупі й сам іноді рухає стегнами. Все на тій же барній стійці, між іншим.

Чонгук зупиняється удвох метрах від цього цирку, гірко зітхає, тре перенісся й підходить ближче, щоб в потрібний момент стомлений Кім впав прямо йому в руки. Ніби ангел з небес звалився. Й одному Чонгуку відомо, що насправді – це просто пияка диявольський.

– Моло-о-одий чол-ловік! – обурюється Техьон, зовсім не впізнаючи власного хлопця. – Верніть мене на зем... – гикає, – землю негайно! Й не розпускайте руки! Я зайнятий своїм Гук-і...

– Як можна було так напитися? – махає головою Чонгук, не звертаючи увагу на слова свого хлопця й міцніше притискаючи до себе.

Намджун тим часом спускає з барної стійки інших членів КПК. Й, якщо Чімін сходить цілком рівно, то Сокджин буквально навалюється на бідного Джуна, підбиваючись під бік.

– Відпусти мене, кому кажу! – шипить Техьон, сіпаючись.

– Та я і є твій Гук-і, заспокойся, – шикає на нього Чон.

Бембі жмурить очі в недовірі й змащеними рухами хапає його за голову, нахиляючи ту трохи вправо, щоб відкрити вигляд на невелике, вже таке рідне й заціловане ним самим, татуювання за вухом. Кім звісно міг й сорочку чужу розстібнути, щоб побачити малюнок під серцем, але поки в очах неприємно миготить світло й хочеться до туалету, на більше він не здатний.

– Так, це мій Гук-і, – задоволено муркотить Те й сам тепер лізе до шиї свого хлопця.

– Чому ви так напилися? – питає Намджун, тим часом тактовно поклавши руку вище талії Джина й підтримуючи  хлопця, що хитається.

Чімін фиркає:

– Ви, мужики боксерські, ні чорта не розумієте... – й для головного п'яного тусовника цієї й будь-якої іншої ночі його мова розбірлива.

– А ти хто, зірка моя? Чи не хлопець раптом? – саркастично кидає Гук.

В них свої, особливі й дивні відносини. Обидва кохають Те, але один одного від чогось – не дуже. Пак при першому знайомстві з новим хлопцем свого друга скептичним поглядом оглянув цю гору м'язів, зовсім не схвалюючи. Був вже в його милого Те-Те спортсмен, та сплив.

– Ми відзначали ірода, що пішов! – подає голос Джин.

– Якого ірода? – дивується Намджун.

– Мого! Ну... тобто вже не мого... – запинається Сокджин, з яким п'ять годин тому розійшлися по короткому смс. – Ну ось, мене кину-у-ули... – знову лунають завивання, що притихли після другої пляшки.

Наша пісня добра, починаймо її знову.

Джун, який всього лише хотів дізнатися причину того, що відбувається, а не ворушити чужі рани від страждань по черговому невдалому коханню (яке виявилося «дідьком лисим», як сказав Чімін), притискає до себе й гладить по кудлатій маківці Джина.

– Так, все зрозуміло, – Чонгуку тут знаходитися не дуже хочеться, він не обожнювач надто гучних місць, – Намджун, зможеш відвезти на таксі цього героя-коханця? Вам з ним в один бік міста, а мені з Те та Чіміном зовсім в інший.

Чон знає наскільки відповідальний й добрий хлопець його друг, тому зовсім не боїться довіряти тому одного з трьох маленьких п'яниць.

– Без проблем, – киває жалісливий Намджун й вирішує дізнатися потрібну адресу по дорозі в Сокджина.

Чімін, що насупився в черговий раз незрозуміло від чого сам йде за Чонгуком, на чиїх руках вже закрив очі Техьон. Біля клубу як раз чекає таксі, звідти нещодавно вийшла парочка, й Намджун швиденько сідає в нього разом зі своїм багажем. В клуб заходив без нічого, а назад вже так не вийшло.

З всіх трьох саме Джин пив більше всіх й страждав теж, так що рішення, хто першим відправиться додому, навіть не обговорюється. Його вимушений супутник називає адресу й відкидається на спинку заднього сидіння. Він намагається зберегти спокій всупереч всій дивній ситуації.

Водій і в вус не дме. Напевно, за час роботи й не на такі кадри надивився, а тому спокійно веде машину.

– Ось скажи, хіба я поганий? – привалюється Сокджин під бік боксера.

– Ні, не поганий, – заперечує Джун, розуміючи, що зовсім не хоче сліз цього милого хлопця, нехай навіть зовсім його не знає.

– Тоді негарний? – друге питання, але вже з плаксивою інтонацією.

– Гарний, Джин-і, гарний, – Намджун знову гладить його по голові, сподіваючись, що на ранок хлопець нічого не згадає: ні дотиків, ні лагідної форми імені.

Інакше боксер згорить від сорому.

Але варто помітити, що він зовсім не бреше. Сокджин насправді дуже гарний. Напевно без опухлих від сліз очей та тверезий – мрія кожного хлопця.

– Тоді чому всі мене кидають? – подібно дитині дує губки й хмуриться, не відлипаючи від такого теплого тіла. – Я їм все, а вони мені смс дурне...

– Значить, дурні, – легко пояснює Джун, радіючи, що хлопець хоча б не плаче.

– А ти дурень? – неочікувано питає Джин, підіймаючи висохлі від сліз очі й заганяє в глухий кут.

– Е-е... Ні, – ніяковіло посміхається боксер.

Хто-хто, а Кім Намджун – живе просування стереотипу про низький інтелект спортсменів. Навіть на рингу розвинені мізки не вибили.

– Тоді покличеш мене на побачення?

– Спитай, коли будеш тверезим, добре? – ледве не ласкаво й ніжно відповідає Намджун.

Сокджин, ніби як задоволений відповіддю, затихає й прикриває очі, укладаючи голову на чуже плече. «В колишнього одна шкіра та кістки, а тут приємно...» – миготить в голові п'яниці.

В університетському гуртожитку, перебудивши своїх сусідів по кімнаті лайкою, спокійно спить Чімін, прямо в одягу, розвалившись на вузькому ліжку.

На другому кінці міста великий мученик Чонгук намагається втихомирити Бембі, що різко вирішив «побешкетувати» під кінець веселої ночі суботи.

Continue Reading

You'll Also Like

17.6K 1.5K 14
Дівчина прокидається у руїнах якогось міста без жодного спогаду. Люди її не помічають і не чують. Перелякана, а згодом і байдужа, втомлена від самотн...
756 98 10
Він Бос мафії, який втратив дружину. Вона викладач, яка зовсім скоро стане не просто викладачем.
164K 7.6K 61
РЕДАГУЮ! (але ви можете читати, всі частини є) 18+ Чи помилялися ви у своєму житті? Опускалися руки ? Плакали від безвихіддя? Помилки цих героїв, змі...
59.1K 2.4K 32
Он - пунктуальный бабник, она - примерная ученица. У него на уме девушки, выпивка, побольше одноразовых плотских утех и музыка. Для неё главное учеба...