"Με την πρώτη ματιά" (Υπό διό...

By InnaTina

106K 7.4K 351

Εύα -ανεξάρτιτη και δυναμική.Προσγειώμενη για την ηλικία της. Πάθος της η μαγειρική και η φωτογραφία. Άπειρη... More

"Αρχή"
"Θα πάμε"
"Έξοδος"
Ταξίδι
"Η Νονά Ελευθερία"
"Συνάντηση"
"Πρώτη μέρα "
Νομίζω ερωτεύτηκα
" Μάικλ "
Untitled Part 11
Untitled Part 12
Untitled Part 13
Untitled Part 14
Untitled Part 15
Untitled Part 16
Untitled Part 17
Untitled Part 18
Untitled Part 19
Untitled Part 20
Untitled Part 22
Untitled Part 23
Untitled Part 24
Untitled Part 25
Untitled Part 26
Μια μαγική βραδιά❣
Untitled Part 28
Untitled Part 29
Untitled Part 30
Untitled Part 31
Untitled Part 32
Untitled Part 33
Άτιτλο κεφάλαιο 34
Άτιτλο κεφάλαιο 35
Άτιτλο κεφάλαιο 36
Άτιτλο κεφάλαιο 37
Άτιτλο κεφάλαιο 38
Άτιτλο κεφάλαιο 39
Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Άτιτλο κεφάλαιο 41
Μακρυά σου...
Χίλια Κομμάτια
Μου λείπεις
Σας ευχαριστω!!
Καινούργια ιστορία

Untitled Part 21

2.2K 181 4
By InnaTina

Ειχα κολλησει στην θεση μου με τα μπισκοτα ακομα στο χερι.Το κουδουνι ειχε χτυπησει ειδη τρεις φορες αλλα δεν εκανα καμια κινηση.Πιστευοντας οτι θα κουραστει και θα φυγει.Δεν μπορουσα με τιποτα να τον αντικρισω.Ειχα ενα προαισθημα οτι η θα του ορμουσα και θα καταληγαμε γυμνοι η θα σκοτωνομασταν οπως παντα.Συνεχισα να σπαω τα μπισκοτα ενω δυναμωσα πιο πολυ την ενταση απο το ραδιοφωνο.Ειχε ενα χορευτικο κομματι και χορευα ταυτοχρονα.Το κουδουνι ειχε σταματησει εδω και δυο λεπτα,και πηρα μια βαθεια ανασα που κρατουσα εδω και λιγα λεπτα.Επιτελους εφυγε ψιθυρισα ενω ενα χαμογελο απλωθηκε στα χειλη μου.Αφου ετοιμασα και την σοκολατα το εβαλα στην καταψυξη.Ηταν απ τα πιο ευκολα γλυκα και ολοι το λατρευαν.Μονο με ελαχιστα υλικα.Κακαο,αχνη ζαχαρη,χυμος πορτοκαλιου και μπισκοτα.Εβαλα δυο μπαλες παγωτο και πηγα προς το σαλονι ενω εκλεισα την μουσικη.Αποφασισα να δω μια ταινια μπας και με παρει ο υπνος.Μετα απο καποια λεπτα ειχα απορροφηθει εντελως απο την ταινια,καθως το κουδουνι ξαναχτυπησε και εγω πεταχτηκα απο την τρομαρα μου.Τελικα δεν ηταν καλη ιδεα να μεινω μονη σε τετοιο ταιραστιο σπιτι ακομα και το κουδουνι με τρομαζει.Σηκωνομαι ορθια ενω πλησιαζω την πορτα.Κανοντας μυτακια προσπαθω να δω απο το ματακι αλλα δεν φαινετε τιποτα.Παιρνω μια βαθεια ανασα.

<<Μαικλ τι θες δεν βαρεθηκες να επιμενεις?>> απαντηση δεν ηρθε.Ξεφυσιξα και μολις πηγα να φυγω ξαναχτυπησε.ΟΚ τωρα αρχιζω να φοβαμαι λιγακι.Γιατι στο καλο δεν απανταει.

<<Αν δεν φυγεις θα καλεσω την αστυνομια,δεν κανω πλακα>> και ξαφικα τον ακουω να γελαει και ανοιγω την πορτα ετοιμη να τον σκοτωσω.

<<Αλλη δουλεια δεν εχεις απο το να χτυπας ξενα κουνουδια μες στην νυχτα? >> του λεω με βλεμμα γεματο θυμο καθως σταυρωνω τα χερια μπροστα απο το στηθος.

<<Οπως βλεπεις δεν ειχα δουλεια και ηρθα να σπασω λιγη πλακα μαζι σου .>> ειπε ενω μου εκλεισε το ματι.

<<Ναι μονο που εσυ εσπασες πλακα εγω οπως βλεπεις δεν γελασα καθολου.>> του λεω γεματη ειρωνια.Γελασε και εκανε ενα βημα πιο κοντα.

<<Τι εγινε μικρο τρομαξες? >>

<<Λεγε τι θες να τελειωνουμε γιατι εχουμε και δουλειες.>>

Ριχνει μια ματια στο ρολοι και με κοιταει στα ματια ενω χαμογελαει.

<<Μια μιση ωρα τι νυχτα κανεις τις δουλειες σου εσυ? >>

<<Μαικλ με κουραζεις.Γιατι ηρθες? >>

<<Ας πουμε οτι μου ελειψε η γκρινια σου.>>

<<Χα εισαι αστειος.Καληνυχτα>> ειπα ενω εκανα ενα βημα προς τ μεσα και ακουμπησα την πορτα.

<<Οκ το κοβω>> ειπε καθως εσπρωξε την πορτα και ηρθαμε σε αποσταση αναπνοης.<<Ασε με να μπω να σου πω γιατι ηρθα>> ψιθηρισε πολυ κοντα στο αυτι μου.Το σκεφτηκα για λιγα δευτερολεπτα και εκανα στην ακρη ωστε να περασει μεσα.

<<Ειχα δικιο τελικα για τις λιγουρες>> λεει καθως μου κλεινει το ματι και καθεται στον καναπε.Ακολουθω το βλεμμα του που κοιταει το μπολ με το παγωτο και χαμογελαω αυθορμητα.

<<Προσεχω την διατροφη μου οπως βλεπεις >> απανταω με ειρωνια ενω καθομαι απεναντι του.

<<Νομιζω στο ξαναειπα το τι χρειαζεσαι..και τα νευρα σου θα ηρεμισουν και οι λιγουρες θα σου φυγουν >> ειπε ενω με κοιταξε ευθεια στα ματια.

<<Δεν νομιζω να σε αφορα..και ξερω ακριβως τι χρειαζομαι.Μην με μπερδευεις μαζι σου>> λεω ενω παταω την ταινια να ξαναρχισει.

Μειναμε για λιγα λεπτα σιωπηλοι.Ενιωθα συνεχως το βλεμμα του πανω μου αλλα προσπαθουσα να τον αγνοησω,αν και κατι τετοιο μπορω να πω πως με κολακευε.Σημερα ηταν πολυ πιο ωραιος,αξυριστος,φορουσε ενα καρο γαλαζιο πουκαμισο και μια τζιν βερμουδα με nike παππουτσια.Μπορει να ειχε ριξει και ενα κιλο κολωνια πανω του γιατι μυριζα μονο το αρωμα του.

<<Ο Ανδρεας με εστειλε>> τον ακουω να λεει μετα απο αρκετα λεπτα σιωπης.Ειχε ξαπλωσει στον καναπε και κατι σκεφτοταν εδω ωρα.

<<Αρα το εκανες απο υποχρεωση? Δεν χρειαζοταν να ερθεις.Οπως βλεπεις ειμαι μια χαρα δεν χρειαζομαι νταντα.>> λεω ενω γυρναω προς το μερος του.

<<Με ολους ετσι εισαι ? η μονο μαζι μου? >>

<<Μονο με αυτους που μου σπανε τα νευρα>>

<<Ωστε σου σπαω τα νευρα? Εγω νομιζω την εχεις πατησει μαζι μου.

<<Εσυ πολλα νομιζεις αγορακι.Μου εισαι παντελος αδιαφορος..ετσι για να ξερεις>>λεω καθως συκωνομαι και παω προς την κουζινα.

Ανοιγω το ψυγειο και γεμιζω ενα κρυο ποτηρι νερο.Καθως γυρναω παλι πεφτω πανω του και βγαζω μια κραυγη.

<<Σταματα επιτελους να το κανεις αυτο.>> λεω καπως δυνατα.Με κοιταει με βλεμμα μικρου παιδιου.

<<θα πεθανω απο καρδια αν συνεχισεις να με τρομαζεις ετσι>> ενω εκεινος δειχνει να το διασκεδαζει.

<<Μην ανυσηχεις ξερω απο πρωτες βοηθειες>> λεει καθως πλησιαζει πιο πολυ κοντα μου ενω πανικος με κυριευει.Δεν θα μπορεσω να αντισταθω.

<<Μιας και ηρθες να δοκιμασεις και το γλυκο>> λεω καθως ξεφευγω και ανοιγω το ψυγειο.Η τοση κοντινη επαφη δεν μ εκανε καλο.Θεε μου ηθελα τοσο πολυ να τον φιλησω αλλα ημουν τοσο διλη.

Παιρνω τον κορμο στα χερια μου και κοβω δυο μεγαλα κομματια,και του τα δινω.

<<Επειδη και εγω προσεχω την διατροφη μου ας φαω ενα μικρο κομματι>> λεει ενω γελαει..τον σκουνταω και γελαω μαζι του.

Καθομαι στον καναπε και τον βλεπω να ερχεται διπλα μου.Κλεινω την ταινια μιας και εδω και ωρα επαψα να την παρακολουθω και πηρα το κινητο στα χερια μου.Πληκτρολογησα ενα γρηγορο μηνυμα στην Χαρα .ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΩ.ΕΛΑ ΒΟΗΘΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

Εκεινος ετρωγε σιωπηλος το γλυκο και χαμογελουσε οπως παντα.Ανεβασα τα ποδια μου στο καναπε και τα εφερα μπροστα στο στηθος μου.Μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους που χαμογελανε.Ακομα κι οταν δεν ειναι καλα,βρισκουν την δυναμη να το κανουν.Σιγουρα δεν ανοικω σε αυτους.

Τοση ωρα δεν ειχα καταλαβει οτι τον κοιτουσα,και αμεσως κοιταξα αλλου γιατι ειχα γινει κατακοκκινη απο ντροπη.

<<Χωρις πλακα ηταν πολυ ωραιο,σε παραδεχομαι >> ειπε ενω αφησε το πιατο στο τραπεζι.Τα χειλη του ειχαν γινει με σοκολατα και ξεσπασα σε γελια.Εκεινος χωρις να καταλαβαινει γελαει μαζι μου.

<<Εισαι αστειος >> καταφερνω να πω τελικα.

<<Ωστε με κοροιδευεις μικρο ? >> λεει και ερχεται καταπανω μου ενω ουρλαιζω.Πιανει τους καρπους μου και ετσι δεν μπορω να κουνηθω.Το σωμα μου εχει παρει φωτια με την τοση κοντινη επαφη..εχει βαλει ελαχιστο βαρος πανω μου,αλλα νιωθω να μου εχει κοπει η ανασα.

<<Μου αρεσει να σε βλεπω να γελας>> λεει πολυ κοντα στα χειλη μου.

<<Καποιες φορες δεν ειναι ευκολο ξερεις>> λεω σχεδον ψιθυριστα.

<<χαιρομαι που εστω και λιγο σε εκανα να γελασεις>>

Νιωθω οτι θα λιποθυμισω απο στιγμη σε στιγμη.Δεν χορτενω να κοιταζω τα ομορφα ματια του.Νιωθω λες και μπορει να κοιταξει την ψυχη μου.

Μου ελευθερωνει τα χερια,και εντελως αυθορμητα ακουμπαω τα χειλη του και σκουπιζω την σοκολατα,εκεινος ανοιξε ελαχιστα τα χειλη του και εγλειψε τα δαχτυλα μου.

<<Εχεις καταλαβει καθολου τι μου κανεις? >>

<<Οχι ...θελω να μου πεις>>λεω ψιθυριστα στο αυτι του.

<<Δεν μπορω να σε βγαλω απ το μυαλο μου.Γαμωτο Ευα.Δεν ξερω τι σκατα νιωθω.>>

<<Και εγω το ιδιο >>

<<να ξερες μονο τι θα ηθελα να σου κανω αυτη την στιγμη>>

<<Φιλα με >> λεω με θαρρος.

Εκλεισα τα ματια ενω η καρδια μου κοντευε να σταματησει.Με φιλησε στο μετωπο,υστερα στην μυτη,στο πιγουνι..και συνεχισε τα φιλια σε ολο μου το προωπο..Ειχα αναψει και ενας μικρος αναστεναγμος βγηκε απ τα χειλη μου.

Ανοιξα τα ματια μου και με τα χερια μου επιασα το προσωπο του και ενωσα τα χειλη μας.Στην αρχη αρχισα να γλιφω την σοκολατα και εκεινος δαγκωσε το κατω χειλος μου.Χαμογελασα και βαθυνα το φιλι μας ενω οι γλωσσες μας συναντηθηκαν επιτελους.

Το φιλι του ηταν αργο και τρυφερο..λες και φιλιουνται δυο ανθρωποι ερωτευμενοι.Τα χερια μου βρεθηκαν αυτοματα στα μαλλια του ..πως μαρεσε να τα ανακατευω.Τα δικα του χερια εξαιρευνουσαν το σωμα μου.Σταματησε να με φιλαει και επιτελους επερνα ανασα.Ρουφουσε με μανια τον λαιμο μου ενω μικροι αναστεναγμοι εβγαιναν απ τα χειλη μας.Ολο μου το σωμα ειχε ανατριχιασει και η καρδια μου θα σταματουσε απο την υπερβολικη ταχυκαρδια.Χωρις να καταλαβαινω τι κανω ακολουθουσα μονο την καρδια,γιατι η λογικη μου ελεγε να σταματησω.Ξεκουμπωσα με δυσκολια τα κουμπια απ το πουκαμισο και αρχισα να φιλαω το στηθος και τον λαιμο του.Εκεινος ξεκουμπωσε το σουτιεν μου και επιασε με την παλαμη του το ερεθισμενο στηθος μου,ενω το αλλο χερι το ειχε στην μεση μου και με τραβαγε πιο πολυ πανω του.Μπορουσα να νιωσω την στυση του ακομα και πανω απο την βερμουδα.

<<Σε θελω τοσο πολυ Ευα >> ποσο ομορφο ακουγοταν το ονομα μου απ τα χειλη του.

<<και εγω >>

Ξαφνικα το κινητο αρχισε να δονητε πανω στο τραπεζι ενω κανεις δεν εδωσε σημασια,ωσπου σταματησε.Λιγα δευτερολεπτα αργοτερα ακουγεται η δονηση μες απ το τζιν του και ξεσπαμε και οι δυο σε γελια.Μου δινει ενα φιλι στο μετωπο καθως το συκωνει.

Ακουγεται ηρεμος και συγκρατιεται με το ζορι για να μην γελασει.Αναγνωριζω την φωνη του Ανδρεα καθως εχω κολλησει πανω του.

<<Μαλακα ελπιζω να μου την προσεχεις >> ακουω την φωνη του Ανδρεα.

<<τα υπνωτικα φιλε κανουν φοβερη δουλεια,ηρεμισε το κεφαλι μου>> λεει ενω γελαει και εγω τον τσιμπαω στην κοιλια.

<<Καλα μην σκοτωθειτε σε δυο λεπτα εισαι ελευθερος κοντευουμε >>

<<οκ >> ειπε και εκλεισε.

Πανικος αρχισε να με κυριευει.Συκωθηκα ορθια και προσπαθουσα να γινω οπως πριν,και να βαλω σε ταξη τα ανακατεμενα μου μαλλια.Ο Μαικλ πολυ ηρεμος,σαν να μην ειχε γινει τιποτα κουμπωνε το πουκαμισο του ενω δεν επερνε τα ματια του απο πανω μου.Τον πλησιασα και τον αγκαλιασα και τυλιξε τα χερια του σφιχτα γυρω μου.

<<Ειδες δεν ηταν τοσο δυκολο να παραδεχτεις οτι λιωνεις για το κορμι μου >> λεει ενω μου κλεινει το ματι.

<<μμμμ σιγα το κορμι εχω δει και καλυτερα >> του λεω ενω τον σκουνταω.

<<Ελα δω..γκρινιαρικο μωρο.Τι θα κανω εγω με σενα μου λες ? >>

Δεν ειπα τιποτα και απλα ενωσα τα χειλη μας.Ετρεξα στην κουζινα καθως ακουσα κλειδια στην πορτα ενω ο Μαικλ εκατσε στον καναπε σαν να μην τρεχει τιποτα και μου εκλεισε το ματι.

Continue Reading

You'll Also Like

374K 14.1K 63
Τι γίνεται όταν αναγκάζεσαι να παντρευτείς έναν άγνωστο και το χειρότερο τον βλέπεις για πρώτη φορά στα σκαλιά της εκκλησίας; Τι θα γίνει όταν η Αριά...
8.1K 906 45
Ένας ιδανικός κόσμος για τον έρωτα, θα ήταν αυτός της καταστροφής. Με καρδιές γυάλινες, εύθραυστες, ώστε να μπορεί να τις σπάσει εύκολα. Με ψυχές βου...
18.3K 1K 50
Ο Αλεξάντερ Γκρέι είναι το πιο ωραίο αγόρι στο σχολείο μου. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα και το μόνο που ήθελα τόσα χρόνια ήταν να με...
284K 15.9K 70
Η καρδιά μου επουλώνεται. Η ψυχή του είναι κατεστραμμένη. Η χημεία μας είναι αδιαμφισβήτητη. Η έλξη μας είναι μαγνητική. Και παρόλο που δεν θα με αφή...