Şeker Baba ( Camren G!P )

By Hilalzcan161

34.9K 1.9K 116

Bir hukuk öğrencisi olan Camila Cabello, her gün geçimini sağlamak için mücadele eder. Yaşındaki diğer gençle... More

1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm
33.Bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm
36.Bölüm
37.Bölüm
38.Bölüm
40.Bölüm
41.Bölüm
42.Bölüm
43.Bölüm
44.Bölüm
45.Bölüm
46.Bölüm
47. Bölüm
48.Bölüm
49.Bölüm
50.Bölüm
51.Bölüm
52.Bölüm
53.Bölüm
54.Bölüm
55.Bölüm
FİNAL

39.Bölüm

479 27 1
By Hilalzcan161

KEYİFLİ OKUMALAR.

Lauren'in Bakış Açısı:

Camila mezun olmadan önce, eğer başarılı olursa ona bir sürpriz yapacağıma söz verdim ve o ders çalışmakla meşgulken bütün bunları çoktan organize etmiştim. 6, Veronica ve Lucy, Dinah ve Camila ve benim için Hawaii'ye bir gezi rezervasyonu yapmaya karar verdim. Bir çift olarak seyahat etmenin güzel olacağını düşündüm ve sonra kimse kendini yalnız hissetmeyecek. Sürprizi kimse bilmiyordu ve elbette öğrendiklerinde sevinçten ağlamaktan kendilerini alamadılar. Bavullarımızı kontrol etmek için sıraya girdik. Aramızda en çok çantası olan Lucy idi ve biz sadece bir haftalığına ayrılırken oraya ne koyabileceğini merak ediyorduk. Bayramda yola çıktığımız için havalimanı kalabalıktı, iş adamları ve iş kadınları, aileler, arkadaşlar vardı ve hepsi heyecanlı görünüyordu. Tatiller daha başlamamıştı bile ve şimdiden azarlandım. Resepsiyonda benden bilgi istendi, oradaki hostes çok nazikti ama görünüşe göre Camila aynı fikirde değildi. Diğerlerine katılmak için kulaklarımı çekti, yanlış bir şey yapmadığım halde 20 dakikadan fazla özür dilemek zorunda kaldım. Kıskanç bir kız arkadaşa sahip olmak kolay değil sanırım.

Bavullarımızı kontrol etmeyi bitiriyorduk ve şimdi biletlerimize karşılık gelen kapıya gidiyorduk, hayatımızın en güzel tatili olacak! Saatlerce süren uçsuz bucaksız uçuştan sonra nihayet Hawaii'ye varmıştık. Havaalanından çıktığımızda sıcaklık yüzümüze çarpmıştı. Hava çok sıcak olduğu için hemen ceketlerimizi çıkardık. Bizi yerimize götürecek bir minibüs tutmuştum, yorulacağımızı bildiğim için taksi aramaya başlamamızı istemedim.

"Sonunda! Çok yoruldum..." Veronica oturma odasındaki kanepeye düştü.

"Evet, o uzun uçuştan sonra kıçımı bile hissetmiyorum!" Lucy yavaşça kız arkadaşının yanına oturduğunda söyledi.

"İstersen sana yardımcı olabilirim..."

"Aman Tanrım, daha yeni geldik ve sen zaten Vero kadar azgınsın!"

"Dinah bana o yaşlı kadınla neden çıktığını hatırlatıyor mu?"

"Kapa çeneni Vero! Mani dünyadaki en iyi kız arkadaş ve o haklı. Şimdi nasıl azgın olabilirsin? Yorgun değil misin?"

"Öyleyim ama kız arkadaşım yanımdayken buna nasıl karşı koyabilirim?"

"Durun millet! İkimiz de odalarımıza gidiyoruz, ben uyumayı teklif ediyorum ve bu gece sahildeki bir restorana gidelim, ne dersin?" Dedim çünkü gerçekten uykum gelmeye başladı ve onların çocuksuluğuyla patlamaya bu kadar yakındım.

"İyi fikir bebeğim, ben de yorgunum. Hadi odamıza gidelim! Sonra görüşürüz çocuklar!" elimden tutup sahili gördüğümüz yatak odasına götürdü. Hızla kapıyı kapattı ve kendini bana attı, yerdeki çantalar yüzünden tökezledim ve yatağa düştüm. Yüzümü okşadı ve beni öpmek için yavaşça kendini indirdi, yemin ederim dudaklarından asla bıkmayacağım.

"Beni zaten özledin mi?"

"Seni özlemedim. Dudaklarını ve senin..." ve şişkinliğime dokundu.

"Azgın mısınız Bayan Cabello?"

"Ben her zaman yanındayım baba. Ama önce dinlenelim, sonra yorulmamızı istemiyorum..." kahretsin, bu gece yapacağımız anlamına mı geliyor? O böyle olunca çok heyecanlanıyorum ve neden bakire bir genç gibi konuşuyorum?

Bu gece vahşi olacak.

Bütün büfeyi yediğimiz restoranda yedikten sonra sahilde dinlenmeye karar verdik. Lokantanın patronu bize çok iyi davrandı, ona akşam programını anlatmıştık ve sonra içeceklerimizi koymamız için bize katlanır bir sehpa ödünç verdi, gerçekten bu gece sarhoş olacaktık. Evimiz buradan sadece birkaç adım ötedeydi, bu yüzden kendimize içki içebilirdik ve sarhoş olursak eve gitmemiz zor olmaz. Veronica ve ben masayı kurduk ve üzerine farklı alkol şişelerini koyduk, votka, viski ve tekila aldık. Diğerleri de yanına abur cubur aldı. Masanın etrafına oturduk ve Lucy bize atmosferi değiştirecek bir oyun fikri verene kadar bir süre farklı konulardan konuşarak içmeye başladık.

"Ciddi şeylerden bahsetmeyi bırakalım, tatildeyiz, bu yüzden eğlenceli! Ee biraz oyun oynasak ne dersin."

"Ne oyunu bebeğim?" Lucy sırıttı ve kaşlarını kaldırdı.

"Doğruluk mu Cesaret mi. Hepiniz oyunun kurallarını biliyorsunuz, hadi oynayalım!"

"Heyecanlıyım! Tavuk almamış olmamız çok yazık."

"Yarın sana biraz alırım aşkım." Normani kız arkadaşının yanaklarını çimdikledi. Onun ilişkisi benim için çok yumuşak ve masum, aşk hayatımı renklendirmem gerekiyor ve bunun için Camila'm var.

"Hadi oynayalım." Masadaki şişeyi ilk çeviren Lucy oldu. Şişe hızla döndü ve yavaşlamaya başladı ve ilk kişi Normani.

"Doğruluk mu cesaret mi Mani?"

"Basit bir şeyle başlayacağım, yani doğruluk."

"Üst veya alt?" Normani bu soruya kızardı, Lucy'nin "basit" sorular sormayacağını biliyordum. Boğazını temizledi ve Dinah'a bakmadan cevap verdi.

"Hmm... değişir. Bazen zirvedeyim, bazen dipteyim ama çoğu zaman Dinah üst olmayı sever."

"Gerçekten Mani mi?!" Cevabından biraz hayal kırıklığına uğradım, en iyi arkadaşımın arkadaşlarıyla birlikte olduğu gibi çılgın olacağını düşündüm, kesinlikle tavsiyeye ihtiyacı var. Artık şişe çevirme sırası ondaydı, yavaşlamaya başlayınca heyecanı hissediyorsunuz ve sıradaki kim olacak diye merak ediyorsunuz.

"Vero! Yani doğruluk mu cesaret mi?"

"Ben bir kedi değilim, bu yüzden cesaret et!"

"Kız arkadaşının göğüslerine bir dakika dokun." Normani, şimdi öfkeyle kızaran Lucy'ye sırıttı, o benim en iyi arkadaşım, vahşi.

"Cesaret için Tanrı'ya şükürler olsun." Veronica kız arkadaşının yanına oturması için yaklaştı ve ellerini yavaşça olması gereken yere koydu. O salağın yüzünde bir gülümseme vardı, buraya geldiğimizden beri bunu bekliyor.

"Ellerin serbest olmadığı için şişeyi senin için çevireceğim Vero." Normani onu çevirdi ve Camila'yı işaret etti.

"Yani doğruluk mu cesaret mi Camila?"

"Cesaret etmek." kendinden emin bir şekilde cevap verdi, sanırım biraz sarhoş çünkü cesareti seçemezdi...

"Kardeşimi tek bir şeyle sertleştir." Ona ölümcül bir bakış attım ve bana göz kırptı.

"Kolay."

Camila bana yaklaştı ve kollarını boynuma doladı. Gözlerini gördüğümde yutkundum, normal durumunda değildi, çok korkmuş hissettim. Zayıf noktamı emmeye başladı ve bunun beni sertleştirebileceğini biliyordu, kaltak.

"Bingo."

"Lanet olsun kardeşim, inanamıyorum! Ne kadar güçlü bir kız arkadaş."

"Biliyorum, o iyi."

"Benim sıram." şişe şimdi en iyi arkadaşı Dinah'ı gösteriyordu.

"Doğruluk mu cesaret mi Cheechee?"

"Bu gece bir dip ol." Camila da benimle aynı şeyi düşünüyordu, kız arkadaşımı seviyorum.

"Sorun değil. Şimdi eve gidelim bebeğim. Yarın görüşürüz sürtükler, iyi eğlenceler!" Dinah ayağa kalktı ve hemen Normani'nin elini tuttu.

"Tamam, bu hızlıydı." dedi Veronica.

"Bunu yapmak istediklerini biliyorum çünkü oyun sırasında masanın altında birbirlerine dokunmaya devam ettiler. Bu yüzden onlara yardım ediyorum."

"Biz de gidebilir miyiz, biliyorsun saat geç oldu ve ben biraz sarhoşum ve ben-"

"Kapa çeneni Lucy. Sadece becermek istediğini söyle. Vero, kız arkadaşın azgın, onu al ve becer onu."

"Lauren!" Lucy kırmızı yüzünü saklıyordu, o şeylerden utangaç bir kedi yavrusu haline geldiğine inanamıyorum.

"İyi eğlenceler sürtükler!" Sadece ben ve Camila çıktık, bana bakıyordu ve atmosfer ağırlaşmıştı.

'Tanrı bana yardım etsin.'

Camila'nın Bakış Açısı:

Lauren bu gece gergin görünüyordu ya da çok azgın olan benim ama her neyse, onun dokunuşunu tüm vücudumda hissetmeye ihtiyacım vardı, sanırım bu alkolün etkisiydi. Masadaki son şişeyi aldım ve Lauren'ın karşısına oturdum.

"Baba içmelisin, boğazın kuru biliyorum..." Sıvıyı ağzına döktüm ve bilerek çenesine döktüm.

"Oops... Bunu temizlememe izin ver." Islak izi dilimle yaladım ve zaman zaman emdim.

"Mmmh Camz..."

"Evet bebek?"

"Neden bu kadar ateşlisin?"

"Çünkü bunu bana hissettiriyorsun." Önce alnını sonra burnunu ve dudaklarını öptüm.

Bu kız bana dünyanın en güzel kızı olduğumu ve bana inandığı için her şeyi yapabileceğimi hissettirdi, ona ne kadar teşekkür etsem az. Yavaşça Hawaii gömleğinin düğmelerini açtım ve burnumun ucuyla boynuna dokundum, kokusu baskın ve güçlü kokuyordu ve bu beni daha da heyecanlandırdı. Bir şeyin beni aşağıladığını hissettim, Lauren zaten sertti ve benim için hazır olduğu için hiçbir şey yapmama gerek kalmamasını sevdim.

"Kontrolü alman hoşuma gidiyor..." dedi Lauren gözlerini kapatarak, ona verdiğim okşama ve öpücüklerle kendini bıraktı, çok geçmeden bir uzman olacağım.

Şişkinliğini ezmeye başladım ve külotumun ıslandığını hissettim, başımı geriye attım ve o anın, bana verdiği hislerin tadını çıkardım. Boynumda birkaç nokta kemirme fırsatını yakaladı ve susamış bir vampirmiş gibi beni emdi. Onu durdurdum ve kafası karışmış bir şekilde bana baktı, ama çabucak nedenini anladı. Beni rahatsız etmeye başladıkları için şehvetli bir şekilde kıyafetlerimi çıkardım, Lauren tüm hareketlerimi takip etti ve aynısını pantolonuna da yaptı. Yavaşça sutyenimi çıkardım ve yavaşça önüne düşürdüm, göğüslerimi gördüğünde gözleri büyüdü çünkü görünüşe göre onları her gün veya neredeyse her gün gördüğünde hala büyüklüğüne alışmamıştı.

"Hala alışamadın mı?" Alt dudağımı ısırarak sordum."

"Koca yürek ha? Vücudunu her gördüğümde, hep şaşkınım, Camila Cabello." Lauren dudaklarını yaladı ve beni yiyecekmiş gibi bana baktı.

"Bana onlarla nasıl ilgilendiğini göster." Kucağına oturdum ama yüzüm ona dönük değildi ama sırtımı göğsüne yaslamıştım ve kalbinin hızlı attığını duyabiliyordum. Ellerini arkama koydu ve iki eliyle göğüslerimi tuttu. Eline tam oturan beden, avucundan gelen sıcaklık bana küçük şeyler hissettiriyordu. Onlara yavaşça masaj yaptı ve kulak mememi yalarken göğüslerimi çimdikledi.

"Seni gün doğana kadar becereceğim tatlım."

"Yapabiliyorsan yap." İki elini göğüslerimden çıkardı ve karnımı okşadı ve sonra onu külotuma daldırdı. Parmağını takmadan amımın girişini gıdıkladığını hissettim, benimle alay ediyordu.

"Mmmh Baba... benimle dalga geçmeyi kes..."

"Babana ne istediğini söyle."

"B-babamın beni parmaklamasını istiyorum ve kabaca, lütfen."

"Bunun gibi?" ve beni ileri geri parmakladı. Bu kızın sihirli parmakları vardı, siki olmazdı benim için sorun olmazdı çünkü parmakları da işi görürdü.

"Mmmh evet..." Uzun parmaklarını sürüyordum ve çoktan gelmeye hazırdım ama bunu onun ağzına yapmak istedim.

"Baba... ağzına b-boşalmak istiyorum..." Parmağını amımdan çekti ve ben hızla külotumu çıkarıp yüzüne oturmaya giderken kuma uzandı. Dilini ve ağzını amımı yediğini hissedince irkildim. Hala diliyle gelip gidiyordu ve bölgenin her tarafını keşfediyordu. Birkaç dakika boyunca beni yaladı ve emdi ve ben bir pislik gibi inliyordum. Gelip tüm sıvının ağzına akmasına izin vermem uzun sürmedi. Onun pensine oturdum ve onu öpmek için kendimi indirdim, onun nane dudaklarını ve benim sıvımı tattım.

"Benim sıram." Bana neyi beklediğini söylemesine gerek yoktu. Arkamı döndüm, şimdi kıçımı görüyordu ve kısa süre sonra sıktı ve hafifçe tokatladı.

"Lanet olsun o göt." diye mırıldandığını duydum. Boxerını indirdim ve siki sanki bunu bekliyormuş gibi dik durdu. Elimi tuttum ve ona mastürbasyon yapmaya başladım, az miktarda beyaz sıvı geliyordu. Toplarla oynadım ve onu emdim, Lauren homurdandı, dudaklarımı uzunluğuna ve dilini horozunun ucunda hissetti. Ağzımı becermeye başladı çünkü daha fazlasını arıyordu.

"Ağzıma boşalma, seni amımda istiyorum."

"Siktir Camila... Bilmiyorum, eğer kendimi tutabilirsem..."

"Ağzıma girmeye cüret et ve duralım."

"Orospu." Kaltak olduğumu biliyorum, burada patron benim.

Onunla yeterince alay ettikten ve ağzıma gelmekten onu mahrum ettikten sonra, ona hak ettiğini vermeye karar verdim. Onu sıvılarımızla yağlarken, onu amımın girişine yönlendirdim. Yavaşça ittim ve patlayacağımı düşündüm, duygu hala her zamanki gibi yoğundu.

"Ah evet baba, sik beni. Ben senin kaltağım!"

"Çığlık atmanı ve durmam için yalvarmanı istiyorum." kıçımı tutup tekrar tokatladı, kollarımı boynuna dolayıp sertçe öptüm, yarın sabah dudaklarım şişecek sanırım, sadece dudaklarım değil...

"Aman Tanrım... beni o-oyuncak gibi oyna ben seninim e-eğlenmek için babacığım..." İnanamadım çünkü sahilde sevişiyorduk ve bu benim gizli fantezimdi. Bana o kadar sert vurdu ki artık çığlık atamıyordum, sesimi kaybettim.

"Küçük amını böyle becerdiğimde hoşuna gidiyor mu?"

"E-evet seviyorum, yarın yürüyemeyecek duruma gelene kadar becer beni."

"Emin misin?"

"E-evet B-Baba..."

"Nasıl istersen." ve gerçekten güneş doğana kadar seviştik, bu arada birkaç mola verdik ama zoru başarmıştık. Sonra döndük, diğerleri hala uyuyordu. Veronica ve Lucy'nin odasının önünde yerde bazı giysiler vardı, sanırım dün gece onlar da eğleniyorlardı. Lauren ve ben duş alıp yatmıştık çünkü kesinlikle uyumamız gerekiyordu.

Continue Reading

You'll Also Like

2.9K 337 11
kim doyeon alışverişte onun fotoğrafını çekmeye çalışan kişiye telefon numarasını verir, fakat numarasını verdiği kişinin ceketinde resmi olan cha eu...
30.9K 1K 56
Benim adım Violetta.17 yaşındayım.Sonunda memleketim Buenos Aires'e dönüyorum.Uzunca bir süre Avrupa'da yaşadım.Avrupa demenin sebebi ise neredeyse...
12.6K 960 6
Natsu, hafifçe eğilerek çürümeye başlamış olan bedenin yüzünü kendisine çevirdi. Gördüğü manzarayla kaşları çatılırken elini geri çekerek Gray'e dönd...
8.8K 404 31
Joker doktor harleen quinzel'e tecavüz etmesi sonucunda doktor quinzel hamile kalır ve bunu jokere söylediğinde onu karnındaki çocukla birlikte yalnı...