See you again | o.m

By TheQueenOfFairytales

9.7K 249 45

Detta handlar om Elice Sandman som är tvilling med Felix Sandman. En dag faller hon ihop av att hon inte kan... More

1. Brutet ben....jippie
2. Får jag fråga en grej?
3. Lets make the last day awesome!
4. Första skoldagen!
5. Bara en normal dag...
6. Feel sick...?
7. Vad önskar du dig?
8. Happy birthday!
9. Sweet revenge!
10. Mimmi+Oscar=Sant?
11. Hejdå mamma och pappa!
12. All skit bara för att...
13. Aggressions problem?
14. Rättegången jag vann men förlorade..
15. Friday och en sleepover!
Kort meddelande
16. (Mellan kapitel)
17. Det är svårt att springa
18. Ogge skolkar för min skull...typ
Meddelande
19. ELICE?!
20. Beskedet
21. Ur Elice tankar...
22. Med bil...
23. Nyårsafton!!
24. S&K och "att bilda familj"
25. Listan
26. Tjafs, mens och en tågresa
27. På hotellet
28. Jag menar...den har stannat.
29. Med Alec
"Fucking Rikemansson"
30. Tack men nej tack!
31. Jag är glad att du frågade!
33. We are NOT together!
34. Felix ögonbryn
35. #Fooobuzzkillzoo och Oscars födelsedag!!
36. GRATTIS OGGE!
37. Toapappers-borg
38. Now we can be twins for real;)
39. Internationella kvinnodagen
40. Sleepover hos Oscar.
41. Men det är en annan sak...
42. USA
43.KCA
44. Aprilskämtet
45. På flygplatsen mitt i natten
46. Jag gillar dig...
47. Sydafrika
48. The Vamps VS. The Fooo Conspiracy
49. Morning live stream
50. Man får en sån kick!
51. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte luktade gott...
52. Grilla wokgrönsaker
53. Tänk på det jag sa
54. Hemmafesten
55. Hemmafesten (Elice pov.)
56. Erik

32. ALLA ❤️ DAG

176 5 1
By TheQueenOfFairytales

Lördag 14 februari 2015

Felix hade försökt hela kvällen igår och hela dagen idag att få Siri att ge med sig. Det vill säga att gå på en dejt med honom. Men Siri totalt vägrar. Och jag förstår henne. Jag menar det är Felix. Men det är det inte så många som fattar. De flesta, alltså foooers eller fans skulle tycka att det bara var gulligt och tycka Siri var lyckligt lottad. Jag menar, för de flesta av killarnas fans är detta nog drömmen.

- Snälla Siri!....Amen kom igen!....Ja men det är ingen dejt för femtielfte gången!.....Ja jag är medveten om att det inte är en riktig siffra men det hör inte hit!..... Jag vet att du vill!.....JO!... Felix pratade i telefon med Siri.

Han gick runt på mitt(!!!) rum, fram och tillbaka. Han till och med klättrade över min säng och försökte få Siri att gå ut med honom. Jag däremot stod vid spegeln och valde kläder. Jag hade på mig en rosa stickad tröja på ljusa jeans.

- Alla de andra är ju upptagna!....Nej jag menar inte så, du är inte mitt sista val!....Snälla?!....Ja men du är faktiskt mitt första val!....Jo det är sant!.....Nej jag slår inte vad med någon om dig! Vad får dig att tro det? Fortsatte Felix försöka övertyga stackars Siri samtidigt som han rullade runt på golvet.

Normala människor sitter/ligger på en plats. Möjligtvis går runt lite i rummet eller så. Men min bror, han leker "inte nudda golv", rullar runt på golvet och på möbler. Ibland tar han även ett varv runt huset bara för att. Jag började rota i min accessoar- och smyckeslåda efter något passande. Felix hyschade genast mot mig. Jag vände mig om och blängde på honom. Jag hittade en rosett. Sen gick jag fram till spegeln. Jag la den över tröjan för att se hur mycket det passade. Jag skakade på huvudet.

- Men ingen annan kommer väl ändå fråga!...Men det är ju idag! Snälla Siri!...jag lovar att skärpa mig... Mm! Felix fortsatte med sitt samtal med Siri.

Jag vände mig om och såg att Felix låg halvt ner på golvet. Hans ben var uppslängde på sängen. Den var ny. Jag viftade lite med armarna för att få hans uppmärksamhet. Han kollade upp mot mig. Jag visade rosetten och sedan la jag den mot tröjan. Han skakade på huvudet. Okej det såg inte bra ut. Jag gick till garderoben och började rota där istället. Jag vill verkligen ha den här rosetten. Den liksom var perfekt på något sätt. Den talade till mig. Elice sluta leka poet och leta efter en tröja nu! Jag hittade en långärmad mörkröd tröja. Den hade jag glömt bort helt. Jag gick tillbaka till spegeln och drog av mig den rosa stickade tröjan. Nu stod jag bara i en vit bh och jeans. Felix hade rest sig och stod nu med blicken mot fönstret och fortsatte sitt samtal där. Antingen fattade han att jag kanske skulle dra av behån med eller så gick han dit bara för att. Jag gick till garderoben och tog ut en svart bh. Jag bytte snabbt. Felix började gå mot mig med ett leende på läpparna.

- Ok men ska jag hämta dig eller ska vi vara här eller vad? Frågade han Siri.

Vänta? Har han övertalat henne? Han går fram till mig och kramar om mig lätt. Jag skäms inte för att stå halvnaken framför Felix. Eller alltså jag kan stå i behå och trosor. Men kanske inte naken. Jag menar vi är inte tre längre. Och ja han har sett mig naken, men typ bara när vi var mindre. Jag drog på mig den röda tröjan. Jag rättade till den och precis då avslutade Felix samtalet.

- Du kan verkligen inte sitta still när du pratar eller hur? Frågade jag och satt ena handen på midjan.
- Nope! Svarade han och satte sig på sägnen.
- Om Simba hade varit här hade han rivit dig i trasor, jag bara säger det! Sa jag och lyfte upp händer lätt i luften.
- Juste vart är han då? Frågade han och kollade runt.
- Ute med mamma och pappa i vardagsrummet... Svarade jag och log.
- Vet du vad? Siri gav med sig! Sa han exalterat samtidigt som han reste sig.
- Är du seriös!? Sa jag förvånat.
- Nej jag är Felix! Sa han och flinade.
- Hahah! Men allvarligt? Sa hon ja? Frågade jag och han nickade.
- Ja, men det är inte det viktiga nu, din och Ogges dejt är prio ett! Sa han och tog min rosett.
- Det är ingen dejt... Sa jag och kände hur han började hålla på med mitt hår.
- Om du säger det så! Sa han och fortsatte med mitt hår.

Efter en stund släppte han och log. Jag vände mig och såg att han hade satt upp lugg-delen av håret i en liten tofs där bak och sedan satt fast rosetten.

- Sådär! Sa han och log.
- Omajgad! Tack Felix! Det är skitsnyggt! Sa jag och kramade om honom.
- Varsågod! Sa han och kramade tillbaka.
- Hur fan kan du? Frågar jag och släppte.
- Jag vet inte...Oscar har också hår vettu! Sa han och flinade.
- Hahha ok! Men vad ska du och Siri göra då? Frågade jag och blinkade med ena ögat.
- Det tar vi då...Svarade han och rodnade lite.
- Varför rodnar du? Frågade jag och fnissade till.
- Jag vet inte... Jag går nu! Tack för att jag fick låna ditt rum...Sa han och log.
- Varsågod! Svarade jag och han gick ut.

Jag gick och kollade mig en extra gång i spegeln. Jag såg perfekt ut. Jag skulle precis gå ut när jag såg att jag glömt stänga lådan med alla mina accessoarer och smycken i. Jag gick dit och då såg jag något silvrigt. Jag tog upp det och det var det halsbandet Ogge hade gett mig på min födelsedag. Det skulle vara fint till dessa kläder. Jag bestämde mig för att sätta på det och sedan jag gick ut.

Felix satt i soffan medan mamma och pappa stod i hallen. De skulle på bio tydligen och kolla på den där "Fifty shades of grey" eller vad den hette(😏). Mamma hade på sig en röd kappa och pappa en svart. De sa hejdå och gick sedan ut. Simba som hade stått i hallen och hälsat hejdå på våra föräldrar vände sig om, fräste mot Felix och trippade sedan mot mig. Han började stryka sig mot mina ben och jag böjde mig ner och klappade honom lätt på huvudet innan jag nästan schasade iväg honom. Han sprang in på rummet. Jag slängde mig i soffan bredvid Felix. Han kollade äcklat mot katten som precis sprungit förbi och sedan på mig. Dörrklockan ringde och Felix for upp som en raket och nästan sprang in i ytterdörren. Han väntade några sekunder. Antagligen för att inte verka konstig. Sedan öppnade han dörren och in kommer Siri. Hon har en mörkrosa kappa och en ljusrosa mössa med öron på. En vit halsduk var virad runt halsen och ett par vita tumvantar klädde hennes händer. Hon hade vita strumpbyxor och höga bruna, snörade "stövlar". Min blick fastnade på hennes hår. Det var blont. En ny peruk? Nej juste hon skulle färga om det igår hos frisören. Det passar henne. Det var lätt lockat. Felix stod som förstenad och bara synade henne upp ifrån och ner. Han vände sig sedan om mot mig och gav mig en blick som betydde ungefär "gosh-vad-snygg-jag-tror-jag-svimmar-hjälp-mig". Han vände sig sedan hoppade i sina skor och drog på sig sin jacka.

- Ska vi gå? Frågade han och hon nickade.
- Hej Elice! Ropade hon in och jag vinkade lätt.

De gick ut och Felix stängde dörren. Jag kan fortfarande inte fatta att hon gick med på att gå ut med honom. Jag kollade klockan och den visade 19:59. Han borde vara här nu. Plötsligt plingade det på dörren och precis då slog klockan hel. Timing! Jag reste mig upp och gick mot dörren för att öppna. Jag tryckte ner handtaget och möttes av Ogge. Han hade på sig en svart uppknäppt bomberjacka. Under den en ett vitt linne med en röd skjorta över och till det svarta byxor. Runt pannan hade han en svart bandana. Han log och drog fram ena handen som han haft bakom ryggen. I handen hade han en röd ros. Jag log mot honom och rodnande.

- Tack! Kom in! Sa jag och tog emot den.

Han steg in och jag sprang iväg mot köket och la rosen i en vas med vatten. Jag ställde den på köksbänken och gick sedan tillbaka till Ogge som stod kvar i hallen. Jag drog på mig mina svarta snörade skor. Sedan tog jag på mig en svart varmare dunjacka.

- Så... Sa jag och log.

Han nickade och öppnade ytterdörren och vi steg ut. Nere vid vägen stod en mörkblå bil. Jag hade aldrig sett den tidigare. Jag låste och vi började gå ner. Han öppnade dörren på passagerarsidan och visade tecken på att jag skulle gå in.

- Ogge? Sa jag tveksamt.
- Haha ta det lugnt! Sätt dig bara... Sa han och jag gjorde det.

Han gick runt till den andra sidan och satte sig på förarsätet. Han stängde dörren och kollade sedan mot mig som satt helt still.

- Vad exakt ska du göra? Frågade jag.
- Köra bil...svarade han.
- Är du seriös? Du har väl inget körkort? Sa jag nervöst.
- Nej men jag har klarat förarproven. Mitt körkort kommer den tjugofjärde. Eller alltså jag kan ta ut det då. Svarade han och log.
- Ja men nu har du inget...tänk om de stoppar oss då? Sa jag och kollade mot honom.
- Jag lovar jag har allt under kontroll... Sa han och satte i nyckeln.
- Om du säger det så! Sa jag och spände fast mig.

Han startade och satte sedan på sitt bälte. Han körde väldigt försiktigt och jag var inte så rädd. Jag hade inget annat val än att lita på honom helt enkelt. Vi åkte in till centrum och snart stannade bilen. Ogge hade parkerat utanför något sunkigt gatukök. Är han seriös?! Ogge gick runt till den andra sidan av bilen och öppnade min dörr. Jag kollade upp och såg ett leende. Jag bara blängde på honom. Jag steg ur och kollade på gatuköket med en äcklad min. Jag vände mig om och kollade mot honom.

- Vad? Frågade han och tog tag i min hand och började gå mot andra hållet.

Vart ska vi nu då? Jag vände blicken framåt och såg en resturang. Inte vilken resturang som helst utan en sån där fancy resturang. Jag kollade mot Ogge som log. Vi gick in och han började prata med någon genast. Vad fint det var här! Fräscht och mysigt. Och lugnt framförallt. Ingen jädra barnfamilj så långt ögat kunde nå. Det luktade gott också. Fin inredning, en som mamma skulle dö för. Jag var för upptagen med att kolla runt i lokalen för att ens lägga märke till att Ogge nu pratat klart och att vi var påväg upp i en hiss. Hissdörrarna plingade till och jag vaknade ur min dagdröm och vi steg ut. Ogge visade vägen till någon slags inglasad balkong. Ett bord med två stolar var placerade där och allt var perfekt. Har han gjort allt det här för mig? Jag rodnade genast av tanken. Han log och vi satte oss ner. Efter bara några sekunder kom en kypare med mat. Vänta är maten redan beställd? Han ställde ner den framför oss och gick iväg sedan. Jag kollade ner och svimmade nästan. Spagetti med köttfärssås!! Och ett glas med Cola! Jag kollade storögt på maten och drickan.

- Om du äter förrätt orkar du inte resten. Din favoritmat är spagetti med köttfärssås. Din favorit dricka är Coca Cola. Och din favoritdessert är... Sa han och knäppte med fingrarna.

In kommer kyparn med en tallrik och ett glas. På tallriken ligger en chokladboll rullad i kokos och glaset var fyllt med lemonad. Han la det på bordet och gick iväg.

- Lägg av! Sa jag och flackade med blicken mellan chokladbollen och Ogge.
- Den är från espresso house, precis de du gillar! Sa han och log.
- Tack! Jag älskar de... Svarade jag.
- Och din andra favorit dricka är lemonad... Sa han och lutade sig tillbaka i stolen.
- Alltså hur vet du? Jag kommer inte ihåg att jag har sagt! Får jag gissa? Felix sa ellerhur? Sa jag och kollade förvånat på honom.
- Faktiskt nej..Jag bara vet saker om folk jag tycker om.... Svarade han.
- Vad vet du mer? Frågade jag och han suckade.
- Du hatar spenat, ditt första ord var "Felix" och din skostorlek är 37/38. Sa han och log osäkert.
- Jag visste inte att du kände mig så väl.. Sa jag och besvarade leendet.
- Du heter Felicia i mellannamn. Sa han.
- Vad kan du mer?? Frågade jag och satte händerna under hakan och vilade armbågarna på bordet.
- Ehm Hahha...din bh-storlek är 65A... Svarade han lågt.

Jag gav honom en konstig min. Hur fan visste han?

- Hur? Är du någon sån där stalker direkt tagen ur en film som står i mitt fönster dag in och dag ut och letar bhstorlekar...?! Frågade jag lågt.
- Nej men du har sagt det en gång... Svarade han och tog en tugga av sin mat.
- Jag skulle nog kommit ihåg det... Det är ju inte precis så att jag ger ut min bhstorlek till vem som helst. Sa jag och började äta av maten.
- Kommer du inte ihåg förra året i juni. Innan skolavslutningen. Så var jag tvungen att följa med dig och handla nya kläder. Du valde en vit klänning ner till anklarna. Du sa åt mig att leta efter en vit bh med storleken 65A eftersom det var din storlek. Jag totalt vägrade. Svarade han och började skratta.
- Du kommer ihåg... Sa jag och drog ihop ögonbrynen.
- Ja den dagen kommer jag nog aldrig att glömma. Inte bara för att jag fick vara med dig utan för att jag för första gången stod på en bh-avdelning.... Och för att sen fick du solsting av den starka solen när vi var på torget och stod och spydde inne på en av toaletterna. Jag fick stå med dig och hålla i ditt hår. Sa han och jag kollade ner generat.

Vi åt upp våran mat under tystnad och började sedan på desserten.
- Hur fan kommer du ihåg? Jag kommer knappt ihåg vad som hände den här veckan.. Sa jag och höjde ögonbrynen.
- Som sagt...jag kommer ihåg de jag gillar. Sa han och rodnade.

Vi åt upp och bestämde oss för att gå. Ogge sa att han redan hade betalat för allt och att han bjöd. Jag protesterade först med gav med mig sen. Vi åkte ner med hissen. Vi gick ut och möttes såklart av foooers. Många började ta kort. Ogge höll sin arm hårt om mig. De var minst 20 stycken. Ogge hälsade på allihop.

- Är inte det Elice? Felix syster! Frågade en tjej med blont hår.
- Har ni varit på dejt? Frågade en annan tjej med brunt hår och grå mössa.
- Är ni tillsammans? Frågade någon.
- Är ni ihop?
- Vad tycker Felix om det?
- Ni passar så bra ihop!
- Nej det gör de inte alls!
- Kan jag få ta en bild med er?
- Vart är Felix?
- Svara Ogge! Är ni ihop?

Frågorna bara rullade in och jag visste inte vad jag skulle göra. Ogge tog sin arm än en gång runt mig och började gå bort.

- Du kan ju inte bara gå iväg sådär!? Ropade en av de efter oss.
- Ja ellerhur?! Instämde flera samtidigt och Ogge vände sig om.
- Hörni tjejer! Förlåt men vi måste gå...! Sa han och vi gick runt hörnet.
- Men bilen då? Frågade jag.
- Äsch vi tar den sen! Svarade han och sjunker ner på trappsteget bakom honom.

Jag kände igen den här platsen. Det var här vi satt den där kvällen och väntade på mina föräldrar.

Flashback:

Jag sprang och sprang och plötsligt sprang jag in i någon. Jag kollade upp och såg....Ogge?! Han tog tag i mig under armarna eftersom jag var helt slut. Jag var så glad att se honom.

- ELICE?! VAD HÄNDER?! Sa han chockat.
- KOM TILLBAKA DIN JÄVLA KVINNA! Hörde jag de andra skrika.

Ogge förstod direkt. Han började springa med mig bort. Han satt mig ner runt ett hörn och gick sedan tillbaka till killarna. Jag hörde svordomar och hur någon eller några föll mot marken. Tänk om det var Ogge? Då hade jag aldrig kunnat förlåta mig själv. Tillslut kom Ogge tillbaka och jag kollade runt hörnet killarna hade börjat springa där ifrån. Ogge böjde sig ner mot mig. Han kramade om mig. Jag grät. Jag grät för att det gjorde ont. Så ont i halsen, lungorna och i huvudet. Jag kunde inte stå kändes det som.

- Sch...Elice? Elice? Lyssna på mig...De är borta nu...kan du andas? Frågade han.

Jag kunde inte göra något annat än att nicka. Han ställde sig upp och drog upp sin mobil. Jag såg inte vad han gjorde, jag hade för ont för att bry mig.

- Ni måste komma hit fort! Det är Elice! Vi är vid (adress)! Sa han i telefon stressat.

Han la på och satte sig på huk framför mig. Jag hade fortfarande riktigt ont och mina tårar strömmade ner för kinderna.

- Elice? Ta det lugnt dina föräldrar är påväg....sa han.

Jag ville skrika på honom men jag var ändå lättad. Jag kramade istället om honom och sedan satte han sig bredvid mig. Han höll om mig och jag la mitt huvud på hans axel. Det kändes tryggt här. Alltså i hans famn. Vi satt där tysta. Jag hade mindre ont och jag snyftade bara till någon gång. Efter en liten stund tvärnitade vår bil framför oss. Mamma, pappa och Felix hoppade ut ur bilen. Mer minns jag inte.

Nu:

Ogge satt nu med händerna under hakan och bara stirrade rakt ut. Jag kollade bort mot restaurangen där alla foooers för en stund stått. Ingen var kvar.

- Ehh... De är borta nu! Sa jag och kollade dit.

Han nickade och reste sig. Vi gick mot bilen och han låste upp. Vi satte oss och åkte iväg. Hela vägen var vi tysta. Varför vet jag inte... Men antagligen för det som precis ägde rum. Han stannade bilen och vi gick ut. Vi var utanför mitt hus. Vi gick upp till ytterdörren och den var upplåst.

- Det har varit jättekul Ogge! Sa jag och gick in men stannade snabbt.
- Vad är det? Frågade han.

Min hand för upp till munnen men lika snabbt till ögonen. Jag vände mig och och puttade lätt ut Ogge. Jag stängde dörren och kände direkt kräkreflexerna komma. Jag började såklart inte spy men fy fan!

- Elice mår du bra? Frågade Ogge oroligt.
- De kysstes! Utbrast jag och satte handen för munnen.
- Va? Frågade han helt förvirrat.
- Nej Föresten! De kysstes med tunga och allt! De äter ju upp varandra där inne...! Sa jag och pekade mot ytterdörren.
- Vilka!? Frågade han.
- Siri och Felix....viskade jag.
- Vad? De hatar ju varandra.. Viskade han tillbaka och jag nickade.
- Kom! Sa jag och tog tag i hans hand.
- Vart ska vi? Frågade han och gick efter mig.
- Bort från de såklart! Svarade jag.

Vi hoppade in i bilen och bara körde iväg. Till slut stannade vi någonstans utanför Stockholm. Det var alldeles mörkt ute och vi hade kanske kört i 20 min. Framför oss låg ett helt vanligt fält och en helt vanlig antagligen röd lada och ett helt vanligt hus. Allt var precis som det skulle.... Nej Föresten det var inte alls som det skulle hemma i vår soffa ligger just nu två personer och äter upp varandra. Och inte vilka som helst utan min bror och en av mina vänner! Jag kände en varm hand på min kalla hand. Det var Ogges.

- Elice? Vad händer? Frågade han och först nu märkte jag att jag inte kunde sitta still.
- Nej inget... Svarade jag.
- Du... Sa Ogge.
- Ja? Frågade jag och kände hur hans hand tog tag i min.
- Alltså förlåt för idag... Sa han och log ursäktande.
- För vadå? Frågade jag och rynkade pannan.
- Alltså för fansen.. Svarade han och kollade ner.
- Jag struntar fullständigt i era fans... Huvudsaken är att vi hade kul idag. Det var jätte snällt av dig att ta mig till det där stället. Och jag är glad att du kommer ihåg så mycket om mig. Och maten var jättegod! Sa jag och log.
- Okej vad bra... Sa han och log.

Min mobil plingade till. Ett sms från Felix. Jag öppnade det.

F: Vart är ni?
E: Vi kommer om 20
F: Ses
E: Ses

Jag la ner mobilen och vi åkte tillbaka igen. Efter 20 minuter var vi framme och vi gick ut. Vi stod nu utanför min ytterdörr. Efter en stund kramade jag om honom.

- Det var jätte kul idag! Tack! Sa jag och log.
- Jag är glad för att du vill följa med! Svarade han.

Jag böjde mig fram osäkert och kysste honom på kinden. Jag drog ifrån och kände genast hur en röd nyans började ta fart i mitt ansikte. Ogge log osäkert och kollade ner i backen.

- Vi ses! Sa han och gick.

Jag log och gick in. Felix satt i soffan med benen uppslängda i soffan. Mobilen hade han i handen och teven stod på något surikat-program typ. Jag drog av mig skorna och jackan, vantarna och mössan. Jag nästan sprang in i lägenheten. Och hoppade på Felix. Han skrek till och tappade mobilen. Jag låg nu över honom med blicken upp mot honom.

- Nå? Sa jag ivrigt och började "dingla" med benen i luften.
- Vad?! Kan du snälla gå av?! Sa han irriterat och försökte få bort mig.
- Ett...Nej? Och två hur gick det då med Siri? Vad gjorde ni? Frågade jag och blinkade med ena ögat.
- Vi gick en liten promenad och fikade på EH och sen så stack vi hit och kollade film... Svarade han.
- Så inget annat hände? Frågade jag vickandes på ögonbrynen och han skakade på huvudet.
- Nepp! Kan du gå av nu?! Sa han och började putta på mig.
- Men det är ju så mysigt.. Sa jag och gjorde sadlip.
- Jaja... Sa han suckade.

Jag vände mig om så att han låg längst in mot soffan och jag längst ut. Han hade sin armbåge i kudden och huvudet vilade i handen. Den andra armen låg över mig samtidigt som han höll på med mobilen. Han var inne på sin instagram. Han tog upp kameran och tog kort på oss. Han skrev "HAPPY VALENTINE'S DAY❤️" och la ut den. En massa likes rullade genast in. Även flera kommentarer som "Happy Valentines day", "glad alla ❤️ dag", "Sjukt söta tillsammans!", "Hälsa Elice!💕" men även kommentarer som lydde "Hoppas inte Ogge blir avundsjuk nu då!😉". Han kollade vidare och bläddrade mellan flera bilder. Plötsligt stannade han. Det var en bild på Oscar och Mimmi. De kysstes. "One person. A thousand feelings". Jag log och kollade upp mot Felix som även han log. Han slängde mobilen bredvid mig i soffan och vi båda vände blickarna mot teven. Han la armen om mig och sedan somnade jag.

Continue Reading

You'll Also Like

69.4K 3.3K 62
Uppföljaren till "Don't leave me alone" • Bästa plats i fanfiction: #2
3.5K 77 40
Lovisa Lindhe, syrra till Dante. Hur ska det gå när Dantes bästa kompis får ögon för henne och hon för honom. Och när han sedan sviker henne. Lovisa...
61.6K 1.2K 43
Ronja, tjejen som hatar Hov1 men lever med sina två bästa vänner Ellie och Amanda som skulle döda för de fyra killarna. Dante, medlem i Sveriges stör...
357K 6.5K 71
"Det är rätt fint ändå, att känna" "Ja det är det, få det att sluta"