Szerelmünk Záloga

By _diery_

260K 9.4K 1.4K

"- Félek tőled, érted? - mondtam a könnyeimet visszanyelve. - Miért? - kérdezett vissza letörten. - Mert te... More

-- Figyelmeztetés --
Aesthetic
1. Valóságos Rémálom
2. A vonatút
3. Üdv itthon!
4. Balhék sokasága
5. Megpróbáltatások
6. Tanicsősz
7. Könyvtári kiruccanás
8. Vesztes meccs
9. "Akarlak"
10. Újabb pofon
11. Hazugság hálójában
12. Bajkeverő
13. Megmentő
14. Egy új barát
15. Beismerés I.
16. Minden kiderült
17. Éjjeli csókok
18. Beismerés II.
19. Készülődés
20. Dráma a bulin
21. Alku
22. Féltékenység
23. Régi sebek
24. Fellobanó érzések
25. Meglepetés
26. "Segítek rajtad"
27. "Ti együtt?"
28. Mumus
29. Gyengélkedő
30. Leleplezés
32. Stella Luscus
33. Kupido akcióban
34. Malfoy kúria
35. Könyvek között
36. Éjszakai élet
37. Előkészületek
38. Élvezet után Karácsony
39. Meghívás
40. Weasley féle vacsora
41. Kínos helyzet
42. Látogatók
43. Vágyakba veszve
44. Eszméletlen buli
45. Tüzijáték
46. Üvegpoharak
47. Hatás alatt
48. "Emlékezz!"
49. Megvetés hurrikánja
50. Összeomlott falak
51. Vörös rózsa
52. Gyász bűvköre
53. Édes büntetés
54. Miniszériumügyi Főosztály
55. Szimbólumok
56. Törött asztal
57. Otthon
58. Róka kölykök
59. Szülinapi csoda
60. "Menjünk haza!"
61. Bármi más..
62. Szilánkok
63. Külön utakon
64. Rossz álmok
65. Szerelmes páros
66. "Mást szeretek. "
67. Megpecsételve
68. Veszteségek
69. Megátkozva
70. Sötét múlt
71. Éjjeli császkáló nyomában
72. Az igazság éjszakája
73. Legkedvesebb nóta
74. Esti balhé
75. Sectumsempra
76. Újra a padlón
77. Csorba ígéretek
78. Lehullott csillag
79. Vigyázz Malfoyra!
80. Édes reggeli
81. Kihunyt láng
Epilógus

31. Fuccsbament tervek

3.3K 130 6
By _diery_

A november végi idő szürkén festette be az égboltot, a csupasz fák ágai az itt-ott erősebben megnyilvánuló széltől gyakran megrebben. Az idő már kicsit sem volt meleg és lágy, inkább hideg és zord. De az én jókedvemet semmi sem tudta elvenni.

Mióta Dracoval felvállaltuk a kapcsolatunkat, azóta úgy érzem, a köztünk lévő kötelék még szorosabbá vált. Már nem bújunk el, ha egy lágy csókot akarunk adni egymás ajkára. Ez már a múlté. A folyosókon ugrunk hirtelen egymásnak, kézen fogva járunk teremből terembe. Astoriát azóta is eszi a piszok, folyton beszól nekünk, ha csak csókolózunk, vagy akármit csinálunk. De nem is bánom, mert ez nem megy az én káromra.

Este 11-re gyere a csillagvizsgálóba!

Ez az üzenet várt késő délután, mikor beléptem a szobánkba. Aláírás nélkül is pontosan tudtam, hogy ki küldte a levelet. Felismertem a különleges kézírást. Azokat a görbe, dőlt betűket, amik egy tökéletes embertől származtak. Számomra tökéletes.

-- Szóval, este randid lesz Dracoval.. - emésztgette a dolgot Pansy, ahogy az ágyamon ültünk és lányos csevejt folytattunk.

-- Igen, és nagyon izgatott vagyok! - lelkesedtem barátnőmnek.

-- Lehetsz is. Gondolom nem csak egy-két csók lesz.. Vagyis, Draco biztos nem fog megállni annyinál. Ahogy ismerem. - sandított rám Pansy.

-- Hát.. nem tudom.. Igazából még nem történt meg semmi sem köztünk.. - taglaltam titokzatosan.

-- Ami késik nem múlik, drága barátnőm. - kacsintott ravaszan Pansy. - Tudod, a szobatársaim nagyon bele vannak zúgva Dracoba... - kezdte óvatosan a lány, én pedig közelebb ültem, hogy jobban halljam a mondandóját. - És.. mikor nem volt még együtt veled, sőt, utáltátok egymást, hát, hogy is mondjam... - töprengett el. - nem volt kispályás. - pillantott rám.

-- Ezzel tisztában vagyok. - sóhajtottam. - De legalább majd tudni fogja, mit csinál..

•─────⋅☾ ☽⋅─────•

-- Draco? - visszhangzott a hangom az éjszakában.

Miután az óra elhagyta a 11-es számot, elindultam a megbeszélt helyre. Mikor felmentem a csillagvizsgálóba, nem tudtam, mire számítsak. De ami ott várt, az minden álmodozásomat felülmúlta.
Egy puha paplan volt ráterítve a hideg kőpadlóra, amire két párna és egy takaró volt helyezve. Körülötte rengeteg gyertya pislákolt gyér fénnyel, körbeölelve a fekvő területet. A kilátás magába foglalta az egész roxforti birtokot, valamint a Fekete-tavat. Annak tetején az óriáspolip vidáman csapkodta a vizet, ami nagy cseppekben hullott vissza a hullámzó tóba. Az égen ezernyi csillag világította be az égboltot, a Hold fénye pedig ránk vetült. A Tiltott Rengeteg fái már lehullatták vastag lombkoronájukat, de az éjszakai szél ennek ellenére gyengéden simogatta csupasz ágaikat.

-- Tetszik? - hallottam meg mögöttem a számomra legkedvesebb hangot. Mosolyogva fordultam meg, majd az ölébe ugortam. Puszilgatni kezdtem az arcát, ki sem látott a szeretetemből.

-- Nagyon! Ezt te csináltad? - ámultam el, miközben újra végignéztem a romantikusan felszerelt helyiségen.

-- Igen. Reméltem, hogy tetszeni fog. - puszilt bele a hajamba, majd nevetve közeledett a paplan felé és bőrömet lágyan érintve letett rá. Fölém hajolt, majd fejem fölött összefogta a kezeimet, másik karjával pedig a derekamnál fogva magához húzott.

-- Miért van itt ilyen meleg? Odakint rémes az idő.

-- Melegítő-bűbáj. - von vállat.

-- Mikor csináltad ezt meg? - kérdeztem pironkodva.

-- Délután kezdtem el elkészíteni. Gondoltam, örülnél egy ilyen romantikus estének.. - kezdte el a nyakamat kényeztetni nyálas puszikkal.

-- Gyönyörű lett Draco. Igazán kitettél magadért. - ficánkoltam a fiú alatt.

-- Ne mozogj annyit! Úgyse fogsz kiszabadulni a fogásomból. - markolta meg a combomat.

-- Hmmmm.. De igen, ha akarok. - néztem bele a játékosan csillogó szürkéskék szemeibe.

-- Ohh, tényleg? Akkor mutasd meg mit tudsz, Édes. - duruzsolta a fülembe, mire én egy erős lábmozdulattal átfordítottam magunkat, így már ő feküdt alul, ráadásul hason. - Ezt meg, hogy..?

-- Drágám, elmondtam már, hogy alapos kiképzést kaptam. Ismerem az emberek gyengepontjait..

-- Az enyémet is ismered? - kérdezte, de válaszadásra már nem hagyott időt, egy nagy erővel átfordított, így most én feküdtem megint háton Draco alatt, a szőke pedig felettem, kezeinket ujjainkat összekapcsolva nyomta bele a paplan sűrűjébe. - Mert én a sajátomat igen..

-- Ohh tényleg? És mi az? - erre csak közelebb hajolt, annyira, hogy ajkai súrolták az enyémeket beszéd közben.

-- Inkább ki. - vigyorodott el, majd homlokát az enyémnek döntötte, és suttogva folytatta. - Te. - majd megcsókolt.

Most nem volt olyan követelőző, mint amilyennek hittem, hogy lesz. Nem, most gyengéd volt és vad. A kettő keveréke. Ahogy éreztem mézédes ajkait, úgy éreztem, ebből a pillanatból soha többé nem akarok kiszakadni. Itt akarok maradni az idők végezetéig a karjaiban. De aztán lassan elhajolt, kezeimet elengedte fogságukból. Én azonnal a szőke hajtincsek közé vetettem az ujjaimat, úgy húztam közelebb magamhoz a fiút. Nem kellettek szavak, mindketten éreztük, hogy most jött el az a pillanat. Amikor a testünk először fog egyesülni, amikor először éljük át a gyönyört... Együtt.
Draco lassan lecsúsztatta kezeit a pólóm alá, majd benyúlt és derekamat kezdte simogatni. Ujjaival az anyag végét ragadta meg, majd kibújtatott belőle. Én se hagytam, hogy csak én legyek félmeztelen, így kínzó lassúsággal kezdtem kigombolni a fiú mellkasát takaró inget. Közben csókunk meleg forrása sosem apadt ki. Draco kibújt az ingből, így majdnem meztelen felsőtestünk vágyakozva ért egymáshoz. Mikor már a szőke fiú nadrágjával játszottam, hirtelen elkapta a kezem, és a fejem fölé emelte. Csókjai osztogatásával áttért a nyakamra, a jóleső érzéstől kényesen keztem sóhajtozni. Néhol az érzékeny bőrfelületet fogai közé vette, amit bár megéreztem, nagyon is élveztem. Az irritáló érzés elkerülése érdekében nyelvével megnyalta a kipirosodott részt. Majd visszatért a számhoz, és így folytattuk az akciónakat. Draco keze már a szoknyám alatt járkált. Játszani kezdett a bugyim szegélyével, a csipke részénél pedig ujjai beljebb vándoroltak. Keze már majdnem elérte nőiességemet, mikor az idilli pillanatot egy érdes hang zavarta meg.

-- Van itt valaki, cicuskám?

Ez Frics! A kurva életbe, ezt nem hiszem el!

Draco olyan hirtelen ugrott le rólam, hogy azt hittem, érkezése egy nagy és hangos koppanást fog vonni maga után. Szerencsére a paplanra esett, így földetérése halk volt. Zavarodott tekintettel bámultunk egymás szemébe.

Nekünk annyi..

-- Gyorsan! A takarókat! - mutattam eszeveszetten Draconak az eltüntetendő dolgokat.

-- Ki van itt? Mutasd magad! - hallottuk egyre közelebbről a mogorva gondnok hangját.

-- Gyorsan! - utasítottam Dracot.

-- Te csak öltözz, ne velem foglalkozz! - tűntette el itt létünk összes bizonyítékát, majd karon ragadott és a lefelé haladó lépcső felé kezdett húzni. - Shhh! Csöndesebben!

-- Jól van, bocsánat. - forgatom meg a szemem, miután kikerültem az egyik páncélt, aminek nekimentem.

-- Komolyan mondom, rosszabb vagy, mintha részeg lennél.. - rángatott még mindig.

-- Nem is! Még akkor is ügyesebb vagyok, mint józanon.. - vigyorogtam a szőkére, mire ő is.

Lassan visszaértünk a hálókörletünkbe, többnyire zökkenőmentesen. Sajnos majdnem Pitonba botlottunk, amikor vissza akartunk szökni a klubhelyiségbe, de szerencsére észrevétlenek maradtunk a végsőkig. Odabent viszont Draco azon nyomban a falnak szegezett. Nem hagyott levegőhöz jutni se, nem mintha az izgatott szőke látványa nem vonta volna már el az amúgy is kevés oxigént.

-- Szeretnéd folytatni, amit odafent elkezdtünk? - mosolygott pimaszul közelebb vonva magához.

-- Igen, csak.. még.. - gondolkodtam el a válaszon.

Végülis, mi is a baj? Ja igen, megvan. Az, hogy annyira az emlékeimbe fúródott Noah és Ethan cselekedete, hogy még mindig félek. De nem értem, miért. Draco jó hozzám, nem erőlteti azt, amit nem akarok, mégis úgy érzem, hogy csalódást okozom neki minden egyes alkalommal, mikor nem hagyom magam.

-- Még nem állsz készen rá. - lépett el tőlem Draco egy halovány mosollyal.

-- Ne haragudj.. Én tényleg nem tudom, hogy miért.. - nem tudtam befejezni, mert mutatóujját a számra helyezte.

-- Nem kell semmit sem mondanod, Die. Nem haragszom. Mert nincs is mire haragudnom. Akkor szólj, amikor majd készen állsz rá. Akkor lesz mindkettőnk számára a legélvezetesebb.. - puszilt homlokon, majd az ágyhoz húzott, hogy együtt döntsük álomra a fejünket.

•─────⋅☾ ☽⋅─────•

-- Jól vagy, csajszi? Úgy tűnsz, mint aki semmit sem aludt. - vágódott le mellém Pansy másnap reggelinél.

-- Ezt nagyon jól látod, Parkinson. - ásítottam, miközben egy darab paradicsomért hajoltam.

-- Na! Csak nem elhúzódott a tegnap esti randi? - sandított perverz kifejezéssel az arcán a mellettem ülő szőkére.

-- Bárcsak úgy lenne, Parkinson. - dobta át a karját a vállamon Draco. - Frics megzavart minket.. - forgatta a szemét.

-- Na, nem sikerült megdugni a csajt, Malfoy? - hajolt át nevetve az asztalon Adrien Pucey.

-- Fogd be, Pucey! Nem rád tartozik, hogy mit csinálok és mikor a barátnőmmel! - vágta rá mérges arckifejezést varrva az arcára Draco.

-- Hát ez szomorú.. - kezdte el törölgetni a műkönnyeit Blaise.
Én erre megdobtam a kezemben tartott paradicsommal, ami szétplaccsant az arcán.

-- Többet ne csináld ezt. A frászt hozod mindenkire a "sírós" éneddel. - mértem végig a paradicsom piros arcát.

-- Ezt most megbánod, Sparks. - vigyorgott ördögien, majd megdobott egy darab zsemlével.

-- Ez komoly? Ez a zsemle olyan kemény, mint..

-- Mint én. - hallottam meg Draco suttogó hangját a fülemben, mire én kiköptem a számban lévő összes töklevet, az előttem ülő Blaiset beborítva vele.

-- Ne már.. Baszki ezt nem hiszem el.. - hitetlenkedett Zambini.

-- Jól áll neked a töklé-divat, Blaise. Valahol lehet kapni ilyen rucit férfi méretben is? - jegyezte meg röhögve Draco, majd lepacsizott a mellette ülő Theoval.

-- Baszódj meg.. - morogta még mindig szem forgatva a barna szemű, majd visszaült, hogy folytassa a reggeliét és letörölje magáról a kajahadat.

-- Amúgy gratulálok, Szívem. Ügyesen elintézted Zambinit. - puszilta meg az arcom a szőke.

Reggeli után még gyorsan beugrottam a könyvtárba, hogy mégegy animágiával kapcsolatos könyvet kivegyek, ugyanis az előzőt már kétszer át tanulmányoztam a többi iskolai könyvem mellett. Este, mikor Draco mellkasán feküdtem, hirtelen megszólalt.

-- Kérdezhetek valamit, Kincsem? - pillantott le rám.

-- Persze, akármit. - mosolyogtam a fiúra.

-- Velem töltenéd majd a karácsonyi szünetet? - tette fel a kérdését, mire értetlen pillantásokkal kezdtem fürkészni Dracot.

· · ─────── ·𖥸· ─────── · ·

Continue Reading

You'll Also Like

6K 387 8
Duológia első kötete! 𝐒𝐜𝐚𝐫𝐥𝐞𝐭𝐭 𝐍𝐨𝐫𝐭𝐨𝐧 mindig is tiszteletben tartotta, hogy bátyja legjobb barátja számára tabu. Azonban nem tud paranc...
19.5K 2.2K 77
Az iskolában terrorizálták, otthon pedig állandóan kiabáltak vele, Jimin sosem érezte, hogy szeretik, ezért amikor egy félénk milliárdos, Jeon úr kik...
192K 6.1K 46
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
291K 7.6K 78
Egy vacsora ami megváltoztatja a jövőt. Emily és Nathaniel története. Egy maffiás ,romantikus könyv. Két apuka szövetsége indít utat közös sorsuknak...