Duelul Sentimentelor [ One Ho...

By BlueCristal_09

1.4K 109 12

Seria: Secretele Regalității - Volumul II " O încleștare a orgoliilor și pasiunii din care dragostea trebuie... More

Descriere Și Grafică
Prolog
Capitolul 1. Prințul Rebel
Capitolul 2. Planuri garnisite cu minciuni
Capitolul 3. Glasul rațiunii
Capitolul 4. Neînțelegeri
Capitolul 5. Festivalul Luminilor
Capitolul 6. Primul pas spre distruge
Capitolul 7. Jurnalul trădării
Capitolul 8. Visele devin realitate
Capitolul 9. Căsătorie de conveniență
Capitolul 10 Egoism
Spoilere
Capitolul 11 Adevăr și Iertare
Capitolul 13 Ultimul pas spre distruge
Capitolul 14 Trăiri
Capitolul 15 Un început nesigur
Capitolul 16 Altfel de probleme
Capitolul 17 Prințul Perfect
Capitolul 18 Premeditat
Capitolul 19 Domniță la ananghie
Capitolul 20 Resentimente
Capitolul 21 Viața de actor

Capitolul 12 Plan eșuat

48 5 2
By BlueCristal_09


               Un plan i sa conturat în minte. Dacă vrea să -l facă pe rege să renunțe la planul său de a unii regatul cu restul țării, va trebuie să se folosească din nou de prințesa Divya.
Este sătul de ifosele ei de adolescentă, care încearcă să -l seducă. Dar mai întâi va trebui să o sperie și pe ea și pe îngâmfatul Aidan. Îi va da cu siguranță o lecție pe care nu o va uita niciodată.
Însă are nevoie de cineva pe care să dea vina. Cu siguranță va găsi pe cineva printre cei din garda regelui care dorește să se afirme.

A trecut o săptămână de când petrecea de logodnă sa sfârșit prost. O săptămână de când Divya sa împăcat cu părinții și cu fratele său.
Săptămână în care prințul Sikander a fost extrem de chinuit de verișoara sa. După această săptămână care pentru unii a trecut cu greu iar pentru alți a trecut destul de repede, familiile Singh - Cardwell de Wexton și Rutledge au ajuns în India. Regele Aidan ia invitat să participe la ceremonia de unire care va avea loc în acest week - end.
Prințul Aman împreună cu regele Aidan se întâlnesc cu două zile înainte cu membrii consiliului de administrație. Cei doi bărbați sunt însoțiți de consilierul regal, Vijval Malothra.

Consiliul sa întrunit în palatul Oglinzilor, loc unde în urmă cu câțiva ani regina Sanjana a fost sechestrată de sora ei vitregă. De jur împrejur întreg salonul este împânzit de oglinzi.
O masă lungă a fost amplasată în centrul salonului, fiecare membru al consiliului se reflectă în oglinzile din prejur. Pe ușa salonului și -au făcut apariția cei doi membri ai familiei regale, urmați îndeaproape de Vijval.
Toți cei trei bărbați sunt îmbrăcați la costum emanând putere prin toți porii. Regele și -a luat locul în capul mesei, prințul sa așezat în stânga tatălui său, iar consilierul în dreapta.
Ședința a început.

— Pe ordinea de zi avem subiectul uniunii. Actualul rege al Pritampurului vrea să unească regatul cu țara. a început unul dintre bărbați.

— Cu ce drept a decis regele această uniunea? a întrebat un altul.

— Dacă îmi permiteți, a început Aidan și sa ridicat în picioare, dreptul mi -a fost dat de supușii și de faptul că sunt conducătorul lor.

— Uite ce este Aidan, poate că tu ești cel care conduce Pritampurul, însă cu toți știm că nu ai nici un drept să decizi ce este bine sau rău pentru regat. Cea care ar fi trebuit să conducă regatul este Sanjana, tu băiete nu ai sânge nobil.

Din nou se lovește de astfel de acuzații. Bărbatului nu îi vine să creadă că de superficială este lumea.
Nu este el nobil dar a a văzut că de cruzi sunt cei care se presupune că s -au născut cu acest privilegiu. Și -a dres glasul și sa adresat încă odată consiliului.

— Stimați domni este adevărat că nu am sânge regal, dar cred că sunteți cu toții de acord că până acum am condus bine regatul. Nu cred că aveți ce să -mi reproșați.

— Într -adevăr, nu am avut nimic să îți reproșăm, asta până acum. De ce te încăpățânezi să continui cu acest plan? a întrebat primul bărbat.

— Mă scuzați că vă contrazic, doar că nu este un plan este o idee. Eu nu l -am înțeles pe defunctul rege, nu înțeleg de ce nu a unit regatul cu India.

— Îți spun eu de ce nu l -ai înțeles pe regele Vijai, nu ești Indian, nu ai crescut și nu ai trăit în Pritampur ca să înțelegi că regatul este mult mai important decât țara. Țara se poate duce de râpă dar regatul va rămâne în picioare. a explicat bărbatul mai vârstnic.

— Vă rog să mă iertați că am tupeu, dar cred că greșiți. Ar trebui să vă pese și de țară nu numai de regat.
Ar trebui să încercați să ridicați țara, să o ajutați nu să o distrugeți.
Poate că nu m -am născut în Pritampur, dar spre deosebire de alți am învățat istoria regatului meu și pe cea a Indiei. Cred că vă amintiți că pe timpul Mogulilor țara era înfloritoare și devenise bogată și puternică.
Dar când britanici au înrobit țara, au început să o jefuiască și să o distrugă. Din '47 când India a scăpat de sub dominația britanică, țara nu a reușit să își revină și dacă nu este ajutată sunt slabe șanse să își revină.

La finalul discursului său, Aidan a oftat adânc și sa uitat spre bărbații din jurul mesei. Brunetul se gândește că discursul său îi va face pe membrii consiliului și mai reticenți cu privire la uniune.
A mai privit o clipă în jurul său, apoi sa răsucit pe călcâie și a pornit spre ușă. În urma sa, Aman privește dezorientat.
Ce are tatăl său? De ce se dă bătut atât de ușor?
Prințul a dat să -și urmeze tatăl, când o voce la făcut să se oprească în loc.

— Aidan, băiete nu îmi spune că te dai bătut?

Bărbatul brunet sa oprit pe loc și a privit ușa timp de câteva secunde. A oftat adânc și sa răsucit pe călcâie.
Privirea sa a trecut peste toți cei aflați în jurul mesei și sa oprit asupra fiului său. La rândul său prințul a dat imperceptibil din cap.
Regele sa reîntors la masă și a răspuns la întrebarea care ia fost adresată.

— Nu renunț. Am de gând să le cer celor care depind de micul regat al Pritampurului să voteze dacă sunt sau nu de acord ca regatul să se unească cu țara.

— Deci decizia noastră nu contează pentru Maiestatea Sa? sa adresat același bărbat ironic.

— Pentru un rege ar trebui să fie important sfatul poporului său și decizia acestuia, nu ceea ce decid o mână de decreptici. a venit răspunsul lui Aidan.

Toți bărbații din jurul mesei în afară de cel care la atacat pe brunet au izbucnit în râs. Bărbatul vârstnic îl privește cu ură pe rege.
După ce criza de râs a trecut, un alt bărbat a luat cuvântul.

— Eu zic că ar trebui să votăm. Deci cine este de acord cu uniunea și cine se opune?

Votul a fost în favoarea uniunii, doar cel care la atacat pe Aidan din cauza origini lui și încă un bărbat s -au opus. Regele, prințul și consilierul au părăsit Palatul Oglinzilor cu zâmbetul pe buze.

Înainte să participe la ceremonia prin care regatul Pritampur se va unii în sfârșit cu India, Sikander trebuie să participe la a doua parte a preselecțiilor. Deși prima dată totul a mers bine, bărbatul are emoții.
Dacă de data aceasta va greșii și nu va ajunge concurent, cum își va mai îndeplini visul? Trebuie să se relaxeze, și -a spus, este destul de bun la actorie cu siguranță că va intra printre primi.
A doua parte a preselecțiilor este și ultima. Weekend - ul următor va fi prima ediție live. Ca și prima dată, prințul a susținut o probă de actorie.
Poate să răsufle ușurat, a trecut cu bine și peste această preselecție. Abia așteaptă să înceapă emisiunea ca să arate de ce este capabil.

Mâine este o zi foarte importantă, atât pentru regat cât și pentru Sikander. Regatul Pritampur va deveni oraș și se va unii cu India. Iar în aceeași seară prințul Sikander va avea parte de prima lui întâlnire cu publicul.
Ca să împiedice unirea care va avea loc mâine va trebui să acționeze în seara asta. Regele Aidan are două punct slabe, unul dintre ele îi este inaccesibil dar celălalt punct slab al regelui este mai ușor de manipulat.
Îl va speria atât de tare pe Aidan încât va renunța pentru scurt timp la ideea absurdă de a unii regatul cu țara, asta îi va da timp să planifice altceva. După miezul nopții, când membrii celor trei familii dorm liniștiți, o umbră sa desprins din noapte și a pornit spre apartamentele prințesei Divya. Ajunsă în fața ușii frumos sculptate, umbra a apucat clanța și a răsucit -o ușor.
Ușa se deschis fără cel mai mic sunet. A trecut repede prin salon și sa oprit la ușa ce dă spre dormitor. A trecut pragul și a înaintat tiptil până în dreptul patului. Și -a satisfăcut plăcerea de aș privi victima câteva clipe.
Este frumoasă, așa cum doarme pe spate cu buclele brunete în jurul feței.

Cu un mic oftat abia audibil, umbra sa întins spre capul tinerei, ia smuls perna de sub cap, sa trântit peste ea și ia acoperit fața cu perna ca să o sufoce. Și -a amintit brusc că nu trebuie decât să o sperie puțin.
Dar în timp ce îi apasă perna pe față a simțit cum i se opune și a pus mai multă presiune asupra pernei. Prințesa sa trezit în clipa în care cineva sa trântit peste ea și a vrut să țipe, însă strigatul ia fost înăbușit de ceva. La scurt timp și -a dat seama că viața îi este în pericol, era sufocată cu propria pernă.
Cu ultimile puteri a început să se zbată. Atacatorul și -a dat seama că opune rezistență și și -a intensificat presiunea.
Realizând că viața îi este în pericol și că nu poate să strige după ajutor, Divya sa prefăcut că cedează presiunii și că se sufocă. Panicată umbra ia îndepărtat perna de pe chip.
Bruneta a profitat de ocazie și a eliberat un țipăt. Strigătul a reverbrat în fiecare colț al palatului.

Primul care a auzit strigătul a fost Sikander care a năvălit în încăpere. O rază de lumină pătrunde prin fereastră și prințul a reușit să -l vadă pe atacator care era deasupra verișoarei sale.
Brunetul sa repezit asupra umbrei, a tras -o de pe Divya și a lovit -o cu pumnul în față.
A lovit umbra atât de tare încât aceasta a căzut la pământ și nu se mai ridicat. Prințul a aprins lampa de lângă pat și a luat -o pe verișoara lui în brațe.
Tânăra plângea și tremură de spaimă. Ceilalți membri ai familiei au venit în fugă. Când l -au văzut pe cel care zace inconștient pe podea au realizat cât de aproape a fost prințesa de moarte.
Aidan ia făcut semn fiului său să se apropie. Cei doi l -au ridicat pe bărbat, l -au așezat pe un scaun cu spătar.
Regele ia cerut lui Aman să caute frânghii sau ceva ca să -l lege pe atacator. La scurt timp, ordinul bărbatului ia fost îndeplinit, atacatorului iau fost legate brațele de spătarul scaunului și picioarele de cele ale scaunului.
Sikander a avut inspirația să îl scoată pe atacator din camera Divyei. Cei doi verii au ridicat scaunul de care era legat bărbatul și l -au dus în sala tronului.
Prințul Aman ia ordonat unui gardian să -l păzească pe atacator.

În camera Divyiei, părinții încearcă să o liniștească pe tânăra care continuă să tremure. Sanjana sa așezat pe pat lângă fiica sa și o îmbrățișează.
Lângă el, Devin și Aidan încearcă să -și stăpânească mânia.

— Divy, scumpa mea îmi poți descrie ce sa întâmplat? a întrebat regele.

— Nu vedeți că este de afectată, nu ar trebui să o faceți să retrăiască din nou atacul. ia certat Anjali pe cei doi bărbați.

— Draga mea, dacă Divya nu ne povestește ce sa întâmplat cu v -om putea să -i facem dreptate? a intervenit Devin.

— O să vă povestească, dar nu acum. Nu vedeți cât e de speriată? a continuat regina.

Devin a oftat înfrânt. Anjali are dreptate, nepoata lui este foarte speriată nu ar trebui să o forțeze să retrăiască atacul.
O vor lăsa pe mâine, oricum nimeni nu se poate pune cu Anjali. Aidan a dat să se apropie de patul fiicei sale ca să îi aducă alinare, însă cumnata lui nu ia permis.
Dar prințesa și -a întors privirea spre tatăl său, a întins o mână spre el și a exclamat.

— Tati!

Regina a oftat adânc, și ia permis bărbatului să se apropie de fiica lui. Regele sa lăsat pe pat lână Divya și a luat -o în brațe. Fata sa cufundat în îmbrățișarea tatălui.
Sikander și Aman au intrat în cameră chiar în clipa aia. Deși erau furioși din cauza atacului, cei doi verii au zâmbit la scena care se desfășoară în fața lor.
După ce lacrimile i -au secat, Divya sa retras din îmbrățișarea tatălui său și la privit în ochii.

— O să -ți povestesc despre atac. Știu că vor trece mai multe zile până când o să pot să trec peste asta, așa că nu are rost să mă chinui.
Trebuie să povestesc ca să pot să trec mai repede peste atac.

— Ai dreptate draga mea. a răspuns Aidan.

Deși Anjali a vrut să se opună, până la urmă vorbele fetei au convins -o că are dreptate. Prințesa a tras adânc aer în piept și a început să povestească.

— Dormeam când am simțit că cineva îmi smulge perna de sub cap, apoi am simțit cum perna îmi este trântită pe față și simțeam cum mă sufoc. Am ridicat brațele vrând să -l zgârii sau să -l lovesc, atunci atacatorul sa trântit peste mine și mi -a apăsat perna și mai mult pe față.
Dacă nu venea Sikku cred că acum eram moartă.

— Tu singură te -ai salvat Divy, dacă nu ai fi strigat nu aș fi putut să intervin la timp.

— Cine e tati? I -au văzut fața? L -ai recunoscut? i sa adresat tânăra tatălui său.

— I -am văzut fața, este din garda regală, nu din garda mea personală, e din garda palatului. Dar nu înțeleg de ce a vrut să te omoare, ce avea el de câștigat dacă te omora?

— O să aflăm Aidan, o să-l torturăm și o să aflăm ce motiv are ca să o atace pe prințesă. a intervenit Devin.

— Ai dreptate. Acum, Divy și noi toți trebuie să mergem la culcare mâine ne așteaptă o zi grea.

Regele și -a îmbrățișat fiica, apoi el împreună cu ceilalți bărbați au părăsit dormitorul. Sanjana și Anjali nu au plecat din camera prințesei până când aceasta nu a adormit.
Într -adevăr mâine urma să fie o zi grea, regele urmează să-l judece pe atacatorul fiicei sale, apoi urmează ceremonia de unire a regatului cu India.

Se plimbă agitat dintr -o parte în alta a camerei. De ce nu are nici o veste?
Ce dracu' s -o fi întâmplat cu Harij? O fi reușit să ducă planul la îndeplinire sau a fost prins?
Cum să facă să afle? Să meargă să verifice sau să aștepte până mâine? Sa mai plimbat încă o dată dintr -o parte în alta a camerei, apoi a decis.
Vă aștepta până mâine. Poate că soarta sa decis să -i facă o surpriză.

După atacul Divyei, regele nu a mai putut să adoarmă. Aidan se sprijină cu un umăr de fereastră în așteptarea răsăritului.
Până în clipa de față bărbatul nu a avut gânduri de răzbunare, dar acum după ce fiica lui aproape a fost ucisă, regele se gândește serios să se răzbune. În timp ce stelele se sting pe bolta cerească și o nouă zi se zărește la orizont, Aidan sa îndreptat spre dressing ca să se îmbrace.
Când a fost gata, sa îndreptat spre sala tronului acolo unde era ținut atacatorul fiicei sale. Pe drum sa întâlnit cu Devin, Aman și Sikander.

— Te-ai gândit ce o să faci cu atacatorul? sa interesat Devin în loc de salut.

— Încă nu. a răspuns scurt fratele său.

— Crezi că a acționat de unul singur sau a fost pus de cineva? continuă Devin cu întrebările.

— Crezi că dacă bănuiam sau știam cine este vinovatul, acum stăteam cu mâinile în sân. sa enervat Aidan.

La replica bărbatului, fratele său rânjește. E prima dată când îl aude pe Aidan vorbind în felul ăsta.
Regele sa răsucit pe călcâie și a pornit spre sala tronului, ceilalți trei l -au urmat. Aidan a pătruns primul în sală și a observat imediat două lucruri.
Primul lucru pe care la văzut, a fost ostaticul dezlegat și al doilea lucru Veer aflându -se lângă el. Brunetul sa încruntat.

— Ce cauți aici Veer? la întrebat regele.

— Îmi cer iertare de la Maiestatea voastră, abia acum am aflat de atacul asupra Alteței Sale. După cum știe Maiestatea voastră eu sunt șeful securități, eu răspund de garda regală.

— Dacă răspunzi de garda regală poate că știai ce avea Harij de gând să facă? a intervenit Devin.
Deși nu prea pare că te ocupi așa cum trebuie de oamenii tăi.

— Maiestatea voastră să mă scuze, dar eu nu dau explicații decât regelui meu. a venit replica șatenului.

Devin a ridicat siderat dintr -o sprânceană.

— Răspunde la întrebarea fratelui meu Veer. ia cerut Aidan.

— Nu Maiestate, nu am știut ce pune la cale Harij. Dacă aș fi știut puteți fii sigur că l -aș fi oprit. a răspuns printre dinți șeful securități.

Sikander și Aman îl privesc pe Veer, nici unul dintre cei doi nu a fost convins de vorbele bărbatului. Prințul Sikander știe că Veer a rupt relația cu verișoara sa.
Aidan se îndreaptă spre tronul său, fiul, fratele și nepotul îl urmează îndeaproape. După ce regele sa așezat, i sa adresat șefului de la securitate:

— Veer te poți retrage.

— Maiestatea voastră, eu zic că ar fi mai bine să particip și eu la judecată lui Harij.

— Nu se poate. Părăsește sala Veer astfel îi pun să te închidă. a venit replica dură a lui Aidan.

Furios, șatenul sa răsucit pe călcâie și a părăsit sala. Rămași doar cei patru bărbați împreună cu agresorul, regele și -a îndreptat privirea asupra acestui.

— Harij, dacă vrei să obții o pedeapsă mai mică ai face bine să -mi spui tot adevărul. Să te aud.

— Maiestate, eu, eu..... nu am ce să vă spun......

— De ce ai atacat -o pe fiica mea? a ridicat Aidan vocea.

— Nu am atacat -o, dacă ea susține că am atacat -o minte. Ea ma căutat vroia să mă culc cu ea, apoi a dat înapoi și a început să strige.

Furios, regele sa ridicat brusc, din doi pașii a parcurs distanța până la bărbat. La prins de tricou și la ridicat de pe scaun.

— Cum îți permiți să vorbești așa despre fiica mea.

— Îmi permit pentru că, ăsta e adevărul. Minunata dumneavoastră fiică nu e altceva de cât o.......

Aidan și -a dus mâna stângă în jurul gâtului bărbatului și a strâns cu putere.

— Dacă spui acel cuvânt, jur că te omor aici pe loc. a făcut brunetul printre dinți.

Harij a început să tușească. Devin sa apropiat de fratele său și ia descleștat mâna.
Nervos Aidan la împins pe fratele său.

— Ușor Aidan, nu eu sunt dușmanul. Dacă îl omori acum nu rezolvi nimic. a încercat Devin să -l liniștească.

— Merită să moară pentru ce a făcut.

— Da ai dreptate. Dar eu zic că mai bine îl închizi și pui să fie torturat zilnic.

Auzind ce pedeapsă ia fost rezervată, bărbatul a început să tremure.

— Maiestațile voastre, eu nu am nici o vină. Doar am urmat planul lui.......

Dar Harij nu a apucat să vorbească, Veer a pătruns în sala tronului împreună cu mai mulți bărbați din garda regală și l -au scos pe sus în urletele bărbatului. Regele Aidan a oftat adânc și sa trântit în scaun.
Trebuie să se pregătească pentru ceremonia de unire.

După o noapte dificilă și o dimineață grea, cele trei familii se pregătesc pentru marele eveniment ce va avea loc în jurul prânzului. Toți au decis să poarte ținute tradiționale.
Cele două regine au îmbrăcat câte o saree, Anjali a îmbrăcat o saree albă cu modele negre, care are o bluziță neagră. A încălțat o pereche de balerini albi cu paiete.
Și -a strâns părul într -un coc, ca accesorii a optat bineînțeles pentru inelul de logodnă, verighetă, un lanț de aur și sa machiat natural.
Sora ei, Sanjana a optat pentru o saree de un verde deschis, care are o bluză cu mâneci lungi transparente. A încălțat o pereche de sandale de un verde mai închis și -a ondulat părul și la lăsat desfăcut.
Ca accesorii a ales inelul de logodnă, verigheta și o pereche de cercei rotunzi din argint, și ea sa machiat natural.

Divya și verișoara sa Brilliana au ales să poarte câte o kurti cu salwarii. Kurtia Divyei este de culoare roșie care aproape acoperă salvari. Cămașa are modele sub forma de romburi de culoare aurie, iar salwarii sunt albi.
În picioare poartă o pereche de sandale aurii, ca accesorii a optat pentru mai multe brățări pe care și le -a pus pe încheietura mâinii drepte și o pereche de cercei stil clopot. Părul la îndreptat și la lăsat desfăcut și ea sa machiat cât mai natural.
Bree a îmbrăcat și ea o kurti tot roșie și la fel de lungă ca a verișoarei sale.
Cămașa ei are niște modele complicate de culoare albă, salwarii sunt tot roșii. A încălțat o pereche de balerini albi cu maro.
Contesa și -a prins câteva fire de păr cu un cleștișor, ca accesorii a ales o dupatta* albă pe care a așezat -o pe umărul stâng și o pereche de cercei subțiri din aur. A ales să nu se marcheze.

Cei doi regi au îmbrăcat și eu cu câte o kurta. Devin a îmbrăcat o kurta albă cu modele complicate tot albe și o pereche de blugi negrii.
Și a încălțat o pereche de pantofi negrii.
Aidan a îmbrăcat și el o kurta de culoare cărămize, o pereche de salwarii albi și a încălțat o pereche de pantofi negrii. Fiecare rege are ca accesoriu verigheta.
Cei doi prinții au decis să poarte câte un achkan cu churidars. Sikander a îmbrăcat un achkan negru cu nasturi, și churidars albi.
A încălțat o pereche de pantofi negrii, iar ca accesoriu a optat pentru un ceas cu cadranul mare.
Aman a optat pentru un achkan alb pe suprafeța căruia sunt zeci de modele de culoare neagră și churidars albi ceva mai largi decât ai vărului său. Și el a încălțat o pereche de pantofi negrii.

Deși pentru Damian este prima dată când poartă haine tradiționale indiene, ducele a ales și el să poarte un achkan și o pereche de churidars. Achkanul bărbatului este de culoare mov închis cu nasturi albi, churidars sunt negrii și la fel de largi ca ai lui Aman. În picioare poartă o pereche de pantofi evident negrii.
Katherine a ales să poarte o lehega. Fusta amblă este albă cu marginea de jos aurie, iar cu cea de sus mov. Bluza este și de un mov albăstrui, peste bluză are o dupatta albă cu marginile mov și presărată cu modele negre.
În picioare poartă o pereche de balerini albi. Ducesa și -a ondulat părul la vârfuri și la lăsat desfăcut, ca accesorii a optat pentru inelul de logodnă, verighetă, o brățară de aur și o pereche de cercei stil clopot tot din aur.

Cele trei familii au ieșit în curtea palatului unde o mulțime destul de măricică este adunată. Pe lângă cei din membrii consiliului, în curtea palatului s -au strâns și oamenii simpli.
Alături de toți acești oameni așteaptă ceremonia și premierul Indiei. Când familia Regală care conduce Pritampurul și -a făcut apariția, oamenii au început să aplaude și să strige.

— Trăiască regele Aidan! Trăiască regele!

Aidan a zâmbit și le -a făcut cu mâna. După ce mulțimea sa potolit, regele sa apropiat de pupitrul improvizat și -a dres glasul și a început să vorbească.

— Vă mulțumesc pentru susținerea voastră. După cum știti eu nu am sânge nobil, dar căsătoria mea cu prințesa Sanjana mi -a permis să conduc acest regat.
Pot spune că am condus cu mândrie timp de douăzeci și șase de ani regatul Pritampur. Însă eu și familia mea am considerat întotdeauna că acest mic regat ar trebui să se unească cu țară.
Știu că defunctul rege Vijai și regina mamă Maithili nu au dorit să unească regatul cu India, însă eu consider că vă este negat un drept. Așa că am convocat consiliu, le -am prezentat situația și le -am cerut să voteze.
Vă pot spune că doar doi din cei paisprezece membrii ai consiliului au fost în potriva acestei uniunii. Acum e rândul vostru să decideți dacă vreți ca regatul vostru să devină în sfârșit parte integrată din această țară.

La finalul discursului său, mulțimea a izbucnit din nou în urale. Membrii consiliului au realizat că oamenii sunt de acord cu uniunea.
La rândul său premierul, Nikhil Kumar sa apropiat de pupitru și a cerut mulțimii să facă liniște.

— După entuziasmul vostru realizez că sunteți de acord cu uniunea dintre regat și țară. Și eu sunt de acord cu ideea regelui vostru.
Astfel că începând din această zi, regatul Pritampur devine orașul Pritampur al districtului Dhar, din statul Mhadya Pradesh. Cel care va conduce de acum orașului este ministrul șef care conduce districtul, domnul Haroon Oberoi.

Mulțimea a început din nou să aclame și să aplaude. După ce domnul Oberoi le -a adresat câteva cuvinte, primul ministru a luat din nou cuvântul.

— Vreau să vă mai spun câteva cuvinte, apoi o să vă las să vă bucurați de această zi importantă pentru istoria statului Mhadya Prades. Familia regală va deține în continuare palatul Soarelui, nu li se vor luat titlurile și vor mai avea câteva îndatoriri față de noul oraș. Acum îi rog pe membrii familiei Singh și pe urmași acestora să semneze actele prin care regatul Pritampur devine oraș și se unește cu restul țării.

În aplauze mulțimi, regele Aidan și regina Sanjana au fost primii care au semnat actele, urmați de prințul Aman și de prințesa Divya. A urmat la rând regina Anjali și multe alte oficialități.
Apoi ministrul șef, Haroon Oberoi a arătat mulțimi certificatul care atestă că Pritampurul a devenit oraș. La finalul ceremoniei, oficialitățile au plecat și mulțimea a început să se răspândească.
Cele trei familii au intrat în palat. De azi înainte nu mai sunt responsabil de regat, au mai mult timp pentru hobby -urile lor.
Deși la început Divya sa opus uniunii, acum este bucuroasă ca a scăpat de îndatoririi și că nu va mai trebui să țină cont de prea multe reguli.

Regele Devin îl privește pe cel care de douăzeci și șapte de ani a devenit fratele său.
Aidan a pornit de la a fi un om simplu care muncea ca să poată supraviețui de pe o zi pe alta, la a fi prințul Maltei după ce ia salvat viața actualului rege, la a fi regele unui mic regat din India, iar acum este doar rege fără a avea un regat. Devin știe că bărbatul brunet se va descurca cu ce va urma și că niciodată nu se va lăsa învins.
La rândul său Sikander o privește pe verișoara sa. Prințesa pare împăcată că a rămas fără regat și totuși.

— Divy, nu îți pare rău că ai rămas fără regat? Parcă doreai să conduci regatul.

— Nu, nu îmi pare rău că am rămas fără regat. Am realizat că familia este mult mai importantă decât un regat.
Tata și Aman au avut dreptate, regatul trebuia să devină parte din India de foarte mult timp.

— Îmi place cum gândești Divy, mă bucur că verișoara mea nu mai este superficială.

— Da, toate bune și frumoase, a intervenit Devin în discuție, dar tu Sikku când ai să îți asumi responsabilitatea față de regat?

— Parcă am stabilit ceva Maiestatea voastră. Îmi voi urma visul, acela de a deveni actor.
Și am o idee, Aman poate fi regele Maltei. Asta dacă și el vrea bineînțeles.

— Renunți definitiv la regat și îi cedezi vărului tău tronul Maltei! a exclamat surprins Devin.

— Întocmai.

Sikander sa întors cu fața spre Aman și la întrebat:

— Deci, ce spui? Accepți să devii noul rege al Maltei?

— Va trebui să mă gândesc și să mă consult cu tata.

— Bine. Eu vă las, am de repetat un dans pentru diseară.
În seara asta este prima ediție live a show -lui Dreams come true.

Este prima ediție din noul sezon Dreams come true. Prințul Sikander se pregătește să urce pe scenă.
Deși nu este convins că stie să danseze, în seara asta a decis să cânte și să danseze.

Prerefren:
The whole world is glittering now that love is in the air.
The whole world is glittering now that love is in the air.
The heart is becoming yours, its touching the sky see it jump and touch the top.
Totul strălucește acum când dragostea plutește -n aer
Totul strălucește acum când dragostea plutește -n aer
Inima -mi devine a ta și atinge cerul
Privește -o cum se -nalță și ajunge în vârf



Refren: Now its all fun and fancy free day and night
             Now its all fun and fancy free day and night with your love
           Now its all fun and fancy free
           Its all fun and fancy free day and night,
          Now its fun and fancy free day and night with your love
         Now its fan and fancy free
           Acum e veselie și distracție
             De dimineață până seara
                   Veselie și distracție
                        La casa iubitei
                   Veselie și distracție
                Să vibreze petrecerea
              De  veselie și distracție



           My beloved is like, lemonade
    Oh, beloved let me drink you down
    Oh, beloved, my heart keeps teeling me live with freedom

         My beloved is like, lemonade
   Oh beloved, let me drink you down
   Oh beloved, my heart keeps teeling me live with freedom sweet laughter.
          Oh beloved, all around me
Oh beloved, all the colors made a rainbow in the heart.
My heart is following wherever you go.
         Iubita mea e ca limonada
Iubito, lasă -mă să te îmblânzesc
Iubito, inima -mi tot spune, trăiești liber
    Iubită mea este ca limonada
Iubito, lasă -mă să te îmblânzesc
Iubito, inima -mi tot spune, trăiește liber
Râsete vesele se aud peste tot în jurul meu
Iubito, toate culorile mi -au creat un curcubeu în inimă
Inima mea te urmează oriunde mergi




Refren: Now its fun and fancy free with you by my side,
             Now its fun and fancy free let' s celebrate,
            Now its fun and fancy free
           All day and night its fun and fancy free
           Now its fun and fancy free with your love
          Now its fun and fancy free
Acum e numai veselie și distracție alături de tine
                Veselie și distracție
                    Să sărbătorim
                Veselie și distracție
           Alăturați -vă petrecerii
                Veselie și distracție
Veselie și distracție alături de tine
                Veselie și distracție



            My beloved is like gold.
Oh beloved, i will keep you glittering.
Oh beloved, my heart keeps telling me, to stare at you constantely

            My beloved is like gold.
Oh beloved, I will keep you glittering.
Oh beloved, my heart keeps telling me, to stare at you constantely make you sit close.
Oh beloved, by decorating your bed
Oh beloved, lets keep talking for every moment.
The heart has brcome resltess and gone wild now.
          Iubita mea este ca aurul
      Iubito, o să te păstrez cu drag
Iubito, inima -mi spune să nu -mi iau ochii de la tine
          Iubita mea este ca aurul
      Iubito, o să te păstrez cu drag
Iubito, inima -mi spune să nu -mi iau ochii de la tine, să te țin mereu aproape
    Iubito, o să -ți împodobesc patul
Iubito, hai să vorbim despre fiecare clipă
        Inima -mi agitată și sălbatică




Prerefren:
The whole world is glittering now that love is in the air.
The whole world is glittering now that love is in the air.
The heart is becoming yours, its touching the sky see it jump and touch the top.
Totul strălucește, acum că dragostea plutește -n aer
Totul strălucește, acum când dragostea plutește -n aer
Inima -mi devine a ta și atinge cerul
Privește -o cum se -nalță și aju în vârf.





Refren: Fun and fancy free, spreadking love,
             Now its fun and fancy free entirely,
           Now its fun and fancy free everybody now
         Now its fun and fancy free

Fun and fancy free, spreadking love,
Now its fun and fancy free entirely
Now its fan and fancy free everybody now
          Now its fan and fancy free.
Acum e vesel și distractiv să răspândești dragostea
                 Veselie și distracție
                             Peste tot
                Veselie și distracție
                         Încă o dată
Să ne bucurăm de distracție




Nu îi vine să creadă, a reușit să cânte acceptabil și să danseze fără să arate penibil. Iar meritul este al verișoarei sale.
La finalul numărului său, publicul a izbucnit în aplauze. Toți membrii juriului iau acordat nota zece.
Sikander a reușit să obțină punctajul maxim cu dansul său. Dar când a coborât de pe scenă și a ajuns în spatele scenei a observat un lucru care la tulburat.


dupatta - eșarfă ( cuvântul se citește dupata cu un singur t)
achkan - este o jachetă care ajunge până la genunchi sau chiar mai jos. Este asemănător cu o haină cu mâneci largi. ( cuvântul se citește acican)
churidars - un pantalon strâns pe picioare care are nasturi la glezne ( cuvântul se citește ciurida)
Numele Harij înseamnă orizont.
Numele Nikhil înseamnă complet, întreg.
Numele Haroon înseamnă speranță.
Capitol corectat

Continue Reading

You'll Also Like

stripper By M.

General Fiction

44K 2.4K 44
Seokjin, Taehyung, Jimin și Hoseok lucrează intr-un club de noapte,ca strippãri, asa, ajungand prieteni foarte buni. Namjoon,Yoongi, JungKook și...
907K 49.8K 45
Seria "Inima de înger". Volumul 1 Angel White , o copila de 19 ani care a suferit cat pentru o mie de vieti. Viata s-a jucat cu ea in toate felurile...
12.6K 1.6K 36
„Alegere Vinovata" destinul unei fete care trebuie sa aleaga intre doi barbati si o posibila cariera. Infidelitate, minciuna, frumusete, dragoste si...
145K 10.5K 65
" Povestea noastră a început cu stângul. Nu a fost dragoste la prima vedere și nici nu am fost fericiți de la început. Dar când am reușit să îi dărâm...