Special | Larry Stylinson

By loveyouallkissy

4.6K 477 169

Harry, en büyük korkusu yalnızlık olan Louis'ye kendisi için özel olduğunu söylüyor. (Bu kurgu orijinalinde 2... More

one
two
three
four
five
six
seven
eight
nine

ten | final

456 52 49
By loveyouallkissy

TW // Self-Harm, Suicide

1 hafta sonra

Louis Tomlinson ilaçlarını bırakalı 1 hafta olmuştu. Bıraktığı günden beri kimseyle konuşmuyor, klinikteki her personele âdeta işkence çektiriyordu.

Bir gün onun odasından içeri giren Bayan Flores, onun yatağında olmadığını fark etti. Bahçeye çıkma vakti gelmişti. Banyoya yöneldiğinde karşılaştığı dehşet görüntüyle şoka uğradı. Louis intihar etmişti. Geride bıraktığı tek şey ise sadece bir kağıt parçası üzerindeki nottu.

"Benim için özelsin, Harry.
— L.T"

O anı tanımlamaya, kelimelerin gücü yetmiyordu. Şizofreni hastası Louis Tomlinson, zihninin ona yaptığı oyunlara yenik düşerek var olmayan, kendi kafasında yarattığı birisine aşık olmuştu. İlaçları bıraktığından beri de, bir daha asla gelmediği ve en büyük korkusu yalnızlık ile baş başa kaldığı için kendi canına kıymıştı.

Belki bir yerlerde Harry Styles yoktu ama onun hayal dünyasında Harry, Louis'yi önemsiyordu. Sonuçta Louis onun için özeldi.

-

Kitap hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Teşekkürler!

Y.N: Aslında bu kurguyu 2017 yılında başka bir çift için yazmıştım ancak bilgisayarımda görüntülerine ulaşınca Larry Stylinson'a uyarlayarak tekrar yayımlamak istedim. Umarım hoşunuza gitmiştir.

Continue Reading

You'll Also Like

44.4M 1.3M 37
"You are mine," He murmured across my skin. He inhaled my scent deeply and kissed the mark he gave me. I shuddered as he lightly nipped it. "Danny, y...
16.4M 546K 35
Down-on-her-luck Aubrey gets the job offer of a lifetime, with one catch: her ex-husband is her new boss. *** Aubrey...
1.8M 69.1K 41
EPILOGUE WILL BE FREE STARTING JUNE 29TH, 2023! Diana wakes up in pain, tied to a bed and unable to escape. She's been trapped by a group of surgeons...
10.1M 506K 199
In the future, everyone who's bitten by a zombie turns into one... until Diane doesn't. Seven days later, she's facing consequences she never imagine...