bullet || larry stylinson

By kerriecass

47.6K 2.4K 673

byl tmavě zelená barva, cigaretový kouř, rychlá jízda autem, hrubost a arogance.. byl jizva vrytá v čase, dob... More

prolog
¹bloody hands
²clothes
³visit
⁵punishment
⁶desire
⁷departure
⁸call
⁹sadness
¹⁰pleasure
¹¹first drink
¹²second drink
¹³photos
¹⁴home
¹⁵teasing
¹⁶weed
¹⁷meeting
¹⁸shards
¹⁹one shot
²⁰anger
²¹kissing
²²naive
²³forever
epilog
!prosím přečíst!
!info k tisku knížky!

⁴knife

2.2K 101 58
By kerriecass

Modroočko právě jedl svou večeři, přičemž ho Harry bedlivě pozoroval. Přemýšlel nad tím, jestli svého chlapce moc nevyleká tím, co má v plánu udělat. Louis byl velmi křehký a citlivý, ale Harry si byl jistý, že by pro něj vydržel vše.

,,Obleč si na sebe nějaké hezké spodní prádlo a počkej na mě v ložnici, ano?" Oznámil mi kudrnáč, který se rozhodl svůj plán uskutečnit.

,,Hned?" Zeptal se Louis.

,,Hned. Dám si cígo a přijdu za tebou." Přikývl Harry.

Louis se bezeslova sebral a poslušně se vydal do ložnice. Věděl, že musí poslechnout. Ve svém šuplíku se všemožnými druhy spodního prádla vyhrabal černé krajkové tanga. Ty měl Harry nejradši. Svlékl se do naha, oblékl si tento kousek látky a posadil se na postel.

Do pěti minut se otevřely dveře, ale brunetek naprosto ztuhl. Harry totiž držel v ruce nůž. V modrých očích se najednou objevila obrovská panika a strach.

,,C-co to d-děláš?" Vykoktal vyděšeně a začal před ním couvat.

,,Jdi zpátky na postel." Odvětil autoritativně Harry.

Louis, který se ho rozhodl radši poslechnout, se i přes strach rozklepaně posadil zpátky na postel.

,,Lehni si, Lewisi. A ruce nad hlavu." Dodal Harry a došel k šuplíku, kde měl schovaná pouta.

,,P-prosím, neubližuj m-mi." Pošeptal roztřeseně Louis.

,,Udělej to, co jsem řekl, nebo si mě nepřej." Zavrčel Harry.

Louis nic nechápal. Chce mu Harry ublížit? Nebo ho dokonce zabít? Proč má v ruce nůž? Nutně potřeboval vysvětlení, ale měl obrovský strach, takže prostě udělal to, co Harry řekl.

Harry mu hned připoutal ruce k posteli, aby se jeho chlapec nemohl pohnout, nebo mu utéct.

,,Teď mě pozorně poslouchej. Tenhle nůž je opravdu hodně ostrý a já bych ti nerad ublížil. Je to ale jen na tobě, pokud nebudeš poslušný chlapeček, dopadne to s tebou moc špatně, a to přece ani jeden z nás nechce, že?" Harry si skousl ret a pohledem zkoumal Louisovo bezbranné tělíčko.

,,A-ano..." Pošeptal stále vyděšený Louis.

,,Ano co?" Sykl Harry a zpříma se mu podíval do očí.

,,Ano, p-pane." Opravil se Louis.

,,A co jsi ty?" Pokračoval Harry, který Louisovi roztáhl nohy a kleknul si mezi ně.

,,J-já jsem jen děvka, pane." Odpověděl mu Louis, který naštěstí za tu dobu věděl, co chce kudrnáč slyšet.

,,Jsi jen děvka, přesně tak." Ušklíbl se Harry a přiložil špičku nože na jeho mladý hrudník. ,,Chceš vidět, jak moc je tento nůž ostrý? Zeptal se ho.

Louis nevěděl co odpovědět. Bál se, že když odpoví ano, Harry ho pořeže. Odpověď ne, ale rozhodně správná nebyla. Co měl jako sakra říct?

,,Odpověz." Zavrčel netrpělivě Harry.

,,J-já se bojím..." Pošeptal Louis a z očí mu vytekla první slza.

,,To je účel." Odvětil Harry a jeho pohled se zaměřil na černou krajku. Chytil její lem a jedním trhnutím jí nožem rozříznul. Louis sebou leknutím škubnul a vyděšeně na Harryho zíral. Jeho tanga odhodil na druhou stranu pokoje.

Harry začal čepelí přejíždět po těle mladšího. Konkrétně po hrudi a bříšku, ale občas i po krku, což bylo pro Louise obzvlášť nepříjemné. Starší se ale vyžíval v Louisově strachu. Přišlo mu to neskutečně vzrušující, když si s Louisem mohl dělat cokoliv co chtěl.

Louis se potil po celém těle, zrychleně dýchal a snažil se být v klidu, i když by nejradši Harryho odstrčil a utekl. Měl z něj totiž strach a taky respekt. Kdyby se ho Harry rozhodl zabít, ani by ho nikdo nehledal. Stačilo by pár bodnutí a jeho život mohl navždy skončit.

,,Pořádně roztáhni nohy, hezky se mi ukaž." Harry miloval dostávat Louise do takovýchto situací, kdy se modrooký cítil opravdu jako děvka. Taky miloval Louisovo tělo, nejlépe když si ho mohl dlouze prohlížet.

Louis i přes to, jak moc poníženě se cítil, udělal to, co po něm jeho pán chtěl. Harry nožem přejel přes jeho rty až pod bradu, aby mu hlavu nadzvedl. Viděl ten strach v jeho očích, který ho tak kurevsky moc rajcoval.

,,Řekni mi, komu patříš." Vyzval ho Harry a díval se mu přímo do očí.

,,J-jenom tobě." Vydechl Louis.

,,Jenom mně. Celé tvoje tělo je mé. Jsi moje děvka." Šeptal mu Harry do ucha a čepel nože držel u jeho krku.

,,A-ano, pane."

,,Hodný chlapeček. Teď chci, aby jsi to vydržel, ano?" Harry se přesunul níže k jeho stehnům a dřív než se Louis vůbec stačil zeptat co má jako vydržet, Harry ho říznul do jeho jemné kůže.

Louis vyjeknul a zalapal po dechu.

,,Opovaž se pohnout. Bude to jen chvilka." Dodal Harry a začal do jeho stehna vyřezávat své iniciály.

Někomu by se to mohlo zdát přehnané, ale Louis prostě patřil jemu. Byl jeho, takže měl právo si ho označit. Louis celou dobu poslušně držel, i když po každém říznutí zakňučel bolestí. Taky ho to ale vzrušovalo, to jakou nad ním má Harry moc. S tím, v jakém okruhu lidí se Harry pohyboval to nebylo nic zvláštního.

Když byl hotový, spokojeně se podíval na svou práci. Krvavě rudá písmena H a S se vyjímala na bělostných stehnech jeho chlapce.

,,Krása..." Vydechl a nůž, na kterém bylo pár kapek krve, i přesto že rány nebyly tak hluboké, olíznul. Ucítil železitou chuť na jazyku a naklonil se nad Louise. ,,Jsi jenom můj." Skousl si ret a Louis vzrušeně vydechl. Harry mu totiž v tuto chvíli připadal neuvěřitelně moc sexy.

Harry se zvedl z postele a začal ze sebe shazovat oblečení. Když byl celý nahý, nalehl nad Louise, přesně mezi jeho nohy. Přiložil prsty k jeho rtům, Louis pochopil a otevřel pusu. Harry zasunul dva prsty do jeho úst a Louis mu je začal nasliňovat.

Byl rád, že si ho chce Harry připravit, protože ho to bez přípravy stále dost bolelo.

Poté z jeho úst prsty vysunul a najednou je do Louise vrazil. Ten vykřikl a prohnul se v zádech. Harry začal prstama rychle přirážet a tím si mladšího připravovat.

,,Koukej se mi do očí, děvko." Přikázal mu Harry a nůž mu přiložil ke krku.

Louis s ním okamžitě navázal oční kontakt, i když to pro něj bylo těžké a neustále ho porušoval. Pociťoval totiž neskutečnou slast, díky které musel přivírat oči, zaklánět hlavu a jiné věci, aby ji mohl zpracovat. Udržovat oční kontakt v této chvíli bylo dost těžké.

,,Fajn. Stačilo." Řekl Harry, vysunul z něj prsty a rychle do něj vnikl.

Louise to stále trochu bolelo, ale rozhodně méně než kdyby nebyla příprava žádná.

,,Po celou dobu, se mi budeš dívat do očí." Přikázal mu Harry a nůž mu držel u krku. ,,Porušíš oční kontakt a já přitlačím nůž blíže ke tvému krku. Nechceš přece, abych ti musel ublížit, že? Oční kontakt ti dělá velký problém, takže se pořádně snaž, abychom tu neudělali nepořádek, jo? Mám chuť ti pořádně vyšukat mozek z hlavy, nechci se zabývat tím, že neumíš udržet zasraný oční kontakt. Rozumíš?!" Zavrčel Harry a díval se mu přímo do očí. Jejich obličeje od sebe byly jen asi deset centimetrů.

,,A-ano, pane. Rozumím." Šeptl rozklepaně Louis a z očí mu tekly slzy, díky strachu z toho, že by mu Harry ublížil.

Harry by mu nikdy neublížil. Ať už by Louis udělal cokoliv, nedokázal by mu ublížit. Bylo to jen vyhrožování. Chtěl ho naučit poslušnosti. Miloval vidět ten strach v jeho očích, dodávalo mu to ego, kterého i tak měl dost.

V tu chvíli začal Harry divoce přirážet. Byl to tvrdý sex, přesně takový, jaký měl on a vlastně i Louis nejradši.

Louis se ze všech sil snažil neustále se dívat do těch zelených očí. Hlasitě vzdychal, jeho nohy se třásly a on byl na vrcholu slasti, ale stále se snažil dívat do jeho očí. I přes to jak moc se Louis snažil, Harry se trefil přímo do jeho nejcitlivějšího místa, což už Louis nezvládnul, prudce zaklonil hlavu a slastně přivřel oči.

Hned co si to ale uvědomil a podíval se Harrymu do očí, uviděl tam obrovský vztek.

,,Seš jen laciná kurva, která je dobrá tak maximálně na ošukání. Nedokážeš udržet ani posraný oční kontakt." Vrčel nasraně Harry mezi přírazy a přitiskl Louisovi nůž ještě blíž ke krku. Stačil kousek a mohl by mu vážně ublížit, on to ale nedělal poprvé a věděl, kdy zastavit, aby svému chlapci neublížil.

,,O-omlouvám se, p-pane." Vzlykl Louis mezi vzdychy.

,,Dneska se neuděláš." Sykl Harry, který vymyslel tento trest. ,,Zakazuju ti to."

,,N-ne, prosím p-pane. Dovol m-mi to." Sténal Louis, kterému se to celé i přes ten strach líbilo.

,,Ještě jednou se podíváš jinam a celou noc zůstaneš spoutaný a nadržený, je ti to jasné?!" Vyhrožoval mu Harry, který ani na sekundu nepřestával přirážet.

,,A-ano, ano." Vzdychl Louis a ze všech sil se snažil nepřestat zírat do jeho očí.

Po chvíli Harry vyvrcholil do Louisova těla. Ten se snažil svůj vrchol oddalovat, aby neporušil zákaz svého pána.

,,Udělej se pro mě." Vyzval ho Harry a Louis v tu chvíli uvolnil své stažené svaly.

,,Harry!" Vykřikl slastně a dlouze vyvrcholil na své bříško a hruď.

Harry oddělal nůž od jeho krku a vysunul se z něj. Odpoutal jeho ruce, jednu vzal a řízl ho do dlaně. Poté řízl na stejné místo i sebe, chytil Louise za ruku a tím spojil jejich krev.

Louise toto gesto naprosto uchvátilo. Užasle na Harryho zíral a cítil tu obrovskou lásku k němu. Někomu by se to možná mohlo zdát morbidní, nebo možná psychopatické, ale Louisovi to vyrazilo dech.

,,Co je?" Zavrčel podrážděně Harry, aby si udržel svou chladnout tvář. Moc dobře si byl ale svého činu vědom, ale jako vždycky nechtěl dát najevo žádné city.

,,Nic." Usmál se Louis lehl si k Harrymu blíž. ,,Miluju tě..." Dodal a s nadějí v očích se na něj koukal.

Tohle už mu jednou řekl, ale v tu chvíli byl kolem docela ruch, takže Harry předstíral, že to neslyšel. Teď to ale přeslechnout nemohl.

Harry v tu chvíli netušil co má dělat nebo říct. Díval se do těch modrých očí plných naděje, ale věděl, že jeho city neopětuje. Nebo si to alespoň myslel. On přece neuměl milovat, na lásku čas neměl. Byl to přece chladnokrevný zabiják, něco jako láska pro něj bylo úplně zbytečné. Nakonec se na to rozhodl vůbec nereagovat, čímž mladšímu ublížil.

Louis čekal, že mu to Harry nebude opětovat, ale doufal v alespoň nějakou reakci. Otočil se k němu zády a rozhodl se prostě jít spát. Pár slziček mu přece jen uteklo, protože mu to bylo moc líto. Opravdu Harryho miloval, byl mu naprosto oddaný, ale nemohl ho donutit jeho city opětovat.

Ten, co způsobil Louisovi slzy, se k němu posunul a zezadu ho objal. Věnoval mu ještě polibek do vlasů. Na nic víc se nezmohl. Neuměl projevovat city, ale taky nechtěl ať jeho chlapec pláče. Měl pro Louise slabost, to si přiznával, ale kdo by taky pro tohle rozkošné stvoření slabost neměl?

Louis si přitáhl ruku, kterou ho Harry objímal, k hrudi. Tohle ho trochu uklidnilo. Věděl, že není Harrymu lhostejný, jinak by se k němu takto nechoval.

Continue Reading

You'll Also Like

10K 656 32
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...
182K 10.1K 35
iHeart. Nová seznamka pro teenagery je tu pro vás. Najděte si zde záliby, kamarády nebo dokonce lásku života. Seznamka je specializovaná pro gaye, le...
31.9K 1.2K 47
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
11.7K 781 64
1. díl Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice př...