25.bölüm

1.8K 60 46
                                    

Hello bebeklerim bu bölüm geç oldu çünkü sağlık sorunlarımla uğraştım sürekli ve gerçekten yeni yeni toplarlamaya başladım .

Sizi seviyiyorum

Kelime sayısı :1840.kelime

Multi Medya:Defne Öztürk
***********************
Defne'den devam

Gözlerim dolarken ne olduğunu anlamaya çalıştım

En başından beğri susan Mert şimdi konuşmaya başladı

"Ben sana hiç ümit vermedim, vermem de. Sen benim için hiçbir şey bile olmacak kadar aciz bir şeysin,Hayatımdan ve Defneden uzak dur. Sırf babanın hatırına bu eve giriyorsun! Anladın mı?!"diye bir anda gürledi.

Bir anda ayak sesi duyduğumda geriye çekildim, ne olduğunu anlamaz iken bir anda Açelya'nın yalvarması geldi kulağıma.

"Mert tamam yapma lütfen!"diyordu ve bir anda Mert'i yanımdan geçerken gördüm açelyayı sürüklüyordu. Kapıya gelince de dışarıya itip bağırdı

"Alın şunu nereye götürüyorsanız götürün" dedi ve kapıyı sertçe kapandı. Arkasını dönmedi bekledi ve derin bir nefes aldı. Daha sonra arkasını döndü ve bana baktı.

Beni fark etmemişti,daha yeni gördü ve bana doğru hızlı adımlarla geldi. Tam sarılmak için kollarını açtığında istemsizce kendimi geriye çektim ve bana sarılmasını engelledim

"Defne"

Kafamı 'ne' dercesine salladım

"Bak anlata bilirim"

"Anlatmak mı? Neyi anlatacaksın? Söyle hangimiz de aklın?!"

"O nasıl söz Defne'm"

"Baya baya soruyorum? O kız yüzünden dimi ,evlilik konusunda öyle davranmanın sebebi"

"Defne sakin ol, O benim ilgilendiren en son kişi bile değil" dediğinde derin bir nefes aldım ve gözümden bir damla yaş akmasına neden oldu

"Tamam" Dedim ve sakinleşmeye ihtayacım olduğunu fark ettim ve merdivenleri çıkmaya basladim. Odaya girip kendimi yatağa attım, aglamamak kendimi zor tuttum ama olmuyor . Bir damla yaş ,iki damla yaş derken ağlamam şiddetlendi.

Mert beni sevmiyor muydu? Diye düşünüp duruyordum. Yatağın içine girecekken Odanın kapısı açıldı ve ayak seslerini duydum.

"Defne'm"  dedi ve yanıma oturdu Mert, ama cevap vermedim

"Yapma böyle ,içine atma. Kabul suçluyum ama emin ol seni herşeyden daha çok seviyorum. Şerefim üzerine Yemin ederim seni çok seviyorum  "dedi ve sustu bende başımı kaldırıp ona baktım .

"Neden?" Diye sordum ama anlamamıştı

"Neden buraya geldi ve neden geliyor?"

"Seninle olan ilişkinizi öğrenmiş ve kendisi kafayı benimle bozmuş, babasına bile baskı yapıp benimle ortak olmasını sağlayan birisi, ama o istedi diye değil babası bana zorda kaldığını söylediği için ortak oldum, eğer kabul etmezsem kendini öldüreceğini söylemiş babasına, babası da çok yalvardı. Sonra da karşı şirkete taşındı hata bizim şirkette de ofisi var yeni kuruldu" dediğinde anlamıştım.

"İlişkiniz nasıldı?" Diye sordum

"Defne gerçekten bunu mu soruyorsun?"

"Evet bunu soruyorum. Merak ettim"

"İyi tamam. İlişkimiz ilk başlarda iyiydi güzel di, içimde sevgi vardı ona karşı ama niyeyese güvenim hep eksikti ve öyle de oldu, benim arkadaşım ile yattı ve hamile kaldı, çocuk senden dedi ama ben öyle birşey yapmadığımdan emindim ve yapmam. En sonunda ben kabul etmeyince bebeği aldırdı. Bende ayrılmak istedim çünkü arkadaşım dediğim kişi yaptığı bokluğu bana anlatmisti. Ayrıldıktan 1 yıl 2 yıl sonra sürekli psikolojik ilaç kullanmış, şimdi de tekrar eskisi gibi oluruz diye bekliyor. Sana karşı da kin besliyor" dediğinde şok oldum gerçekten böyleyse ben hiçbir şey diyemezdim

VARMISIN BENİMLE YANMAYA Onde histórias criam vida. Descubra agora