2.

140 9 1
                                    

{ineha}

Mijn mond gaat langzaam open. wauw. Owen. gewoon wauw. Dan word ik keihard op mijn been geslagen. "AU" roep ik keihard door de klas. "Meid, je mond stond wagenwijd open." zegt Tamara tegen me. "Oh" zeg ik en ik moet heel hard lachen. Ik zie dat Owen mijn kant op kijkt en mijn dag is spontaan goed. De rest van de dag verloopt dan ook soepel.

* 8 uur 's avonds ~ thuis
Als ik klaar ben met m'n huiswerk ga ik op mijn telefoon. Meer dan 400 appjes. Als ik in de klassenapp kijk, zie ik dat Owen is toegevoegd. Verder gaat het over huiswerk en wie het al af heeft. Ik typ: Ik heb het net af!! Ongeveer 5 seconden later krijg ik een appje van een nummer dat ik niet ken. Als ik naar de profielfoto kijk zie ik het gelijk, HET IS OWEN!

O: hee, jij ook online
I: ja, huiswerk net af😊
O: haha, ik ook!
O: nu verveel ik me een beetje
I: hahaha ik ook, hb echt geen idee wat te doen
O: kan je anders afspreken?
I: nu?
O: ja? In het park op dat bankje bij de vijver?
I: oke is goed! 20:15 daar?
O: ik zie je zo!

*in het park
Ik ben er eerder dan Owen. Ik ga op het bankje zitten en kijk een beetje om me heen. Waar blijft hij? Op dat moment gaat m'n telefoon. Het is Owen.

I: met ineha
O: hee, met Owen. waar blijf je?
I: huh, waar blijf jij? Ik zit hier al een tijdje
O: ja ik ook
I: op welk bankje zit jij dan?
O: bij de grote vijver
I: oh hahaha ik zit bij de kleine vijver, ik kom eraan!

Als ik bij de grote vijver aankom zie ik Owen al op het bankje zitten. Ik ga naast hem zitten. "Hee" zegt Owen tegen mij. "Hee" zeg ik terug, "waarom ben je eigenlijk naar onze school gekomen? Niet dat ik het erg vind hoor, haha" "Nou" begint Owen, " Ik ben verhuisd. En nu zal je denken van, maar hoe weet je dan waar het park is, en waar de grote en de kleine vijver is. Nou kijk, Ik woonde hier al heel dichtbij, maar ons huis stond ongeveer 3 weken geleden in brand. Alles was weg. Het enige wat ik nog heb is mijn telefoon, die zat in mijn zak. Omdat ik nu zo weinig spullen heb, pesten mensen mij. Ik snap het ook niet helemaal maarja, ik wilde heel graag naar een nieuwe school, gewoon een nieuw begin. Behalve onze boyband dan." Ik ben helemaal verbaasd en ik vind het heel zielig voor hem. "Ah, ik ben er altijd voor je Owen. Maar één vraagje, wat bedoel je met onze boyband?" Owen antwoord: "Nou, ik heb een boyband met drie andere jongens. Daan, Nils en Rein. Onze fans maken ons echt gelukkig en ze geven alleen maar liefde en ik hou ontzettend veel van ze, dus om met MainStreet, de naam van onze band, te stoppen, gaat echt nooit gebeuren."

Is this real?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu