Sayıner Ailesi 3

44.8K 1.5K 84
                                    


Herhangi bir şekilde kopyalanması, bunun üzerinden prim elde edilmesi suçtur.

©Tüm Hakları Saklıdır.

Tür: Romantik, Psikoloji, Suç, Gizem
Başlangıç: Aralık 2015

Sertçe vurulan kapının ürkütücü sesi tüm evi ayağa kaldırdı. İlk uyanan hizmetçi oldu. Hızla kapıya koşan Sema Hanım endişeli gözlerle etrafı izlemeyi de ihmal etmedi. Kapıyı açtığında karşılaştığı manzara ise onu hiç olmadığı kadar şaşırttı. "Yardım edin! Lütfen!" diye yalvaran ses genç bir kıza aitti. Saçlarının dağınıklığı ve elbisesinin kirine rağmen yüzünün güzelliği insanı etkiliyordu. Hizmetçi tam konuşacakken arkasından gelen otoriter sesle durdu.

"Ne oluyor orada?" diyen kalın ses ev sahibine aitti. Levent Bey'e...

Genç kız yanına gelmiş olan adamın yakasına yapıştı. Şimdi daha sefil görünüyordu. "Ne olur yardım edin, beni öldürecek!" dedi haykırarak. Levent Bey'in tek yaptığı kızın ellerinden kurtularak içeri doğru yürümesi oldu. Omzunun üstünden hafifçe dönerek, "Ona bir oda verin! Bir şey çalmayacağından emin olun!" dedi. Çok asil duruyordu o an.

"Teşekkür ederim. Çok teşekkürler," dedi genç kız. Levent Bey dönüp bakmadı bile. Kız yavaşça sıcak havanın insanın yüzüne çarptığı eve girdi.

"İsmin ne kızım?" dedi Sema Hanım. Genç kız sarı saçlarını geri attı ve yüzünün güzelliğini daha çok ortaya çıkardı. "Sima,"dedi tebessümle.

İsmi Sima'ydı.

O kış gecesi her şeyi değiştirmek için gelmişti.

Sosyal Medya Hesaplarım

Youtube : TTikizler


Bookstagram: ikizlerinsatirlari

TemassızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin