Selamlar, hoş geldiniz!
Uzun bir final bölümü oldu. Eğer dilerseniz, daha etkileyici olması için medyadaki şarkıyla okumaya başlayabilirsiniz. Ben başlarını hep onu dinlerken yazdım.Ayrıca, final bölümü bittikten sonra profilimdeki bu evrene ait olan Regulus Black ile ilgili dört bölümlük kısa hikayeye gidebilirsiniz. Orada, onun hislerini anlattım.
Son olarak, hikayeyi kütüphanenizden henüz kaldırmamanızı öneririm.
Yılbaşında özel bir bölüm gelecek💛
R.A.B
Hepimiz, asalarımızı Amortentia için son kez kaldıralım mı?
*\ Lumos /*Lisa Cooper, aynanın önünde kendisine bakıyordu. Üzerindeki beyaz elbise, saçlarındaki gri renkte olan küçük çiçeklerle çok güzel görünüyordu.
Hogwarts'dan mezun olalı 3 ay olmuştu. Dumbledore onları Zümrüdüanka Yoldaşlığına almayı kabul etmiş, ve Sirius Lisa'ya aniden ettiği teklifi elbette unutmamıştı.
Bugün evleniyorlardı.
Lisa ve Sirius, mezuniyetten sonra Bay ve Bayan Cooper'ın karşısına beraber çıkıp tüm düşüncelerini anlatmışlardı. Dumbledore'un kurduğu yoldaşlıktan bahsetmişler, birlikte savaşacaklarını söylemişler, ve bunları yaparken de evli olmak istediklerini anlatmışlardı.
Bay ve Bayan Cooper hiçbir zaman, hiçbir konuda önyargılı olmamışlardı. İkisinin bu fikirle aniden karşılarına çıkmalarıyla elbette kaygılanmışlardı, ama Sirius ve Lisa'ya güveniyorlardı. Verdikleri kararın doğruluğuna inanıyorlardı.
"Lisa." Genç kız aynanın önünden çekilirken kapıya doğru döndü. James, üzerindeki şık cübbesiyle girişte durmuş ona bakıyordu. "Seni görmek isteyen biri var."
"Kim?"
James kapıdan çekilirken içeri Regulus girdi. Onu mezuniyetten beri görmemişti. Ulaşmaya çalışmış ama başaramamıştı. Düğün davetiyesini yollamıştı ama umutlu değildi.
Regulus'un normalden zayıf olan yüzü şimdi daha zayıf duruyordu. Simsiyah cübbeler içindeydi. Gözlerinde hafif halkalar oluşmuştu. Lisa'yı baştan aşağıya süzerken gülümsedi. Regulus'u gülümserken hep görürdü ama şimdiki daha farklıydı.
Lisa, James'e gözleriyle sorun yok işareti yaptığında Potter odadan çıktı.
"Çok güzel bir gelin olmuşsun, Cooper." dedi Regulus gülümsemesini bozmadan. Lisa arkadaşına yaklaştı ve ona sarıldı.
"Seni burada görmek çok güzel Reg. Sirius'un yanına gittin mi? Seni görürse çok mutlu olur." dedi Lisa heyecanla konuşurken.
Regulus, ellerini kızın omzuna koydu ve kendinden uzaklaştırdı. "Hayır, bilmiyor. Ben... seninle vedalaşmak için geldim."
ŞİMDİ OKUDUĞUN
Amortentia ✨ Sirius Black
FanfictionLisa Cooper, yanlışlıkla Sirius Black'e aşk iksiri verir.