Cap. 2

16.9K 1.1K 25
                                    

CrazyBlondee, acest capitol e pentru tine draguto!

La naiba! Eu si cu gura mea bogata, un izvor nesecat de belele! si asta inca din copilarie !

Stupoarea barbatului de deasupra mea ma face sa sa ma indoiesc de farmecele mele, ai zice ca vreau sa-i fur virginitatea! Stai! Poate tot ce s-a intamplat inainte si tot acel card de domnisoare cu care s-a etalat, face parte dintr-un scenariu bine pus la punct, menit sa-i mascheze adevarata orientare.

Dracusorul care imi tot sufla in ureche e prezent si astfel ma trezesc vorbind:

-Esti gay!

Daca inainte era stupefiat acum e al naibii de....furios! Cuta adanca ce-i brazdeaza fruntea si muschiul ce se zbate nervos pe maxilar, ma duce cu gandul la o moarte in chinuri, el fiind un asasin care se gandeste cum sa ma tortureze inainte de executie.

-Esti beata!

E randul meu sa ma incrunt si pufnesc total neelegant pentru o doamna. Cine a zis ca sunt o doamna?!

-Nu sunt beata! Nu am fost nici macar o clipa! Putin obosita, da!

Ma disculp iritata, scapandu-mi ranjetul larg ce i se asterne tot ma mult pe fata.

-Am inteles. Nu esti beata! Nici eu nu sunt gay! Pot sa-ti demonstrez.

Ultima propozitie ma amuteste si incep sa constientizez ceea ce i-am cerut dar cum tupeul si curajul sunt trasaturile mele predominante, spun usor ironic:

-Asta parca ti-am cerut si eu mai devreme!

.

Ochii ce ma privesc acum staruitor, sunt de un verde crud si o flacara mocneste adanc in ei pe masura ce-i plimba pe pielea mea dezgolita. In urma privirii socant de directe si atatatoare, trupul mi se incinge treptat, ajungand in final sa arda din nou de dorinta, dorinta ce alunga si ultimul rest de ratiune cand il rog, din nou, cu o voce pe care nici eu nu mi-o recunosc:

-Fa dragoste cu mine!

Un geamat lung si ragusit scapa din pieptul lat ce imi acopera privirea si isi zdrobeste buzele lacome de gura mea infometata. Sarutul e adanc, umed si greu, ma seaca si ma umple de curaj, de sentimente noi si in acelasi timp, infricosatoare. Pasiune impletita cu nebunie!

Fiecare particica din mine tanjeste dupa mainile mari ce-mi dezmiarda bland pielea, soptindu-mi incantat si uimit:

-Dumnezeule, ai cea mai fina si delicata piele! Ma inebunesti, fetito!

Fetito! Cuvantul ma raneste, ma provoaca si plina de curaj, imi plimb senzual mainile pe spatele lui, simtind cu satisfactie muschii ce se contracta sub palmele mele. Curioasa, le cobor incet pana ajung la sodurile inguste si imi strecor usor degetele sub boxerii ce-i imbraca trupul.

-Usor, micuto! Nu vreau sa ne grabim!

Confuza si putin rusinata imi ridic mainile spre umerii lati si apoi mai sus, in parul negru si des, aducandu-i din nou gura peste a mea.Imi prinde usor intre dinti buza de jos si strange pana la limita durerii, sugand-o apoi bland, masand-o tandru cu limba.

Mai intai, prinde-ma!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum