°56°

1.8K 109 18
                                    

Jimin szemszöge

- Biztos vagy benne? - kérdezem meg Jungkookot, mivel olyanra készül amit még soha nem csinált. Biztos hogy ezt velem akarja csinálni? Bár jól esik. Olyan boldog vagyok ettől, amiért ezt velem akarja megtenni.

- Igen. Ülj le az ágyra, de előtte vedd le a nadrágod. - mondja, de a hangja tekintéjt parancsoló amitől megremeg a farkam. Hú ez a dominancia ami benne van kikészit.
Én remegő ujjakkal teszem meg amit kér és már csak egy boxeren ülök az ágy szélén.

- Most megfoglak enni Jimin. Készülj fel. - mosolyog perverzen. Hát ő nem izgul.? Én teljesen be vagyok parázva.

- Kicsit.. Kicsit izgulok. - mondom halkan..

- Nem kell. Csak add át magad az élvezeteknek. Még nem értek hozzád így, ugye? - kérdezi én meg csak megrázom a fejem, hogy tudja teljesen érintetlen a testem.

- Akkor meg próbálom a legnagyobb élményt nyújtani neked. - azzal le is térdelt elém.

- Előtte kérlek csókolj meg. - kértem lágy és halk hangon tőle. Ő csak felnyújtózkodott és már össze is érintette az ajkaink. Nyelvével végig szántott rajtam, hogy bejutást adják nyelvének amit meg is adtam neki. Olyan szenvedélyes táncot jártak a nyelveink hogy beleszédültem. Szép lassan a levegő hiány miatt elváltunk majd Jungkook szép lassan, csókolgatni kezdte a csupasz combomat. Egyiket majd a másikat egyre feljebb haladva a gyenge pontom felé. Én itt már sóhajtoztam, mivel nekem ez már egy hatalmas élvezet volt. Mi lesz ezután?

- Jungkookhh- sóhajtom nevét mire felnéz rám.
- Kérlekhh- nyöszörgök. A farkam már tele van vérrel, így már olyan kemény mint a beton. Kezd már fájni is, így könyörgőn nézek Jungkook szemeibe.

Ő csak lágyan elmosolyodik, majd boxeremen keresztül rácsókol a legnemesebb részemre.

-Ahh- szökik ki ajkaim közül egy kéjjes hang. Jungkook erre csak boxerembe akasztja két ujját ami arra enged következtetni hogy le szeretné húzni rólam. Én meg is emelem testem hogy könnyebben letudja húzni. Meg is teszi így szeme elé tárul a farkam. Úgy tiszteleg a katonám mint a háborúban szoktak. Csillogó szemekkel kémleli az előttem térdelő és hogy fokozza izgalmam a szemem előtt benedvesiti ajkait. Kiguvadt szemekkel kémlelem amint végig nyal egész hosszomon, a tetejéről az aljáig majd vissza. Istenem, rohadt jó érzés, szinte elmondhatatlan. Nem tudom szavakba önteni az élvezetem.

Szép lassan bekapja makkom amitől egy pillanatra fennakadnak szemeim, de amikor meg is szívja akkor a kétszeresére nő és egy nagyot nyögök is mellé.

- Ahh-szerintem ezt meg Taehyungék is hallották.

Folytatja ezt egy ideig én meg nem bírok a hasamban tomboló pillangokkal amik valamikor hirtelen életre keltek. Nyelve lágyan simogat, és érzem hogy egyre jobban enged le a torkán. Vajon a szex is ilyen jó lesz? Vagy az még jobb?

Hirtelen enged le teljesen a torkán amitől én hátra dölök mert már nem bírok ülve lenni sem. Az élvezet olyan mennyiségű, hogy már nem bírom el a remegő csontjaim.

- Ahh ez nagyonhh jóhh Jungkookhh. - sóhajtozom neki hogy tudtára adjam hogy igen jó amit csinál.
Ő csak hümmög egyett amitől berezeg a szája így a farkam is kap egy kis rezgést amitől érzem hogy elcseppentem.

Az alhasamban már érzem a gombócot ami csak annyit jelenthet hogy hamarosan átlépem a menny kapuját.

Jungkook meg is érezi rajtam ezt, így gyorsabban kezdi el mozgatni fejét tagomon, amitől a szemeim újra fennakadnak. Olyan jól csinálja hogy csillagokat látok.

Teljesen elnyeli a farkam amitől olyan szintű melegség jár át hogy egyből teljesen leizzadok. Nyelvét is használja közben ami már a tejszinhab a tortán. Többször akarok ilyet érezni. De mind csak vele akarom csinálni.

- Mind.. mindjárthh... elmegyek. - szinte sikítom a hatalmas élvezet áradat miatt.
És akkor meg történik. Jungkook szájába engedem élvezetem amit ő készségesen lenyel. A világomat sem tudom, olyannyira elvesztettem az eszem.

- Nagyon finom vagy. - mondja Jungkook majd felhúzza rám a boxerem.

- Ez isteni volt. Soha nem volth részemh mégh ilyenben. Csodás volt. - mondom halkan mert olyan szintű fáradság tört rám hogy alig tudtam még beszélni is. Olyan mintha Jungkook kiszívta volna belőlem az össze energiám.

- Örülök hogy tetszett. Bevallom őszintén, hogy nekem is nagyon bejött ez. - mondja.
Közben halk kopogást hallunk az ajtó felől.
Én gyors magamra húztam a nadrágom, amit Jungkook meg is várt, majd utánna nyitott ajtót.

- Bocsi hogy zavarok. Végeztetek? Jó hangos voltál Jimin. - mondja

- Mit szeretnél? - terelem el a témát.

- Ja igaz csak annyit hogy kész a vacsi. Gyertek enni. - mondja majd le is megy a föld szintre Tae.

- Gyere menjünk. - mondja Jungkook, majd el is indulna le.

- Várj..! - szólok utánna és elé is sétálok.

- Igen? - állok meg előtte úgy hogy össze érjen mellkasunk.

- Köszönöm. - mondtam ki és egy lágy csókot nyomtam ajkaira. Amint elváltunk ő kissé lefagyott de gyorsan rendezte vonásait. Ezután le is  mentünk hogy meg vacsorázunk.

Nagyon élveztem ezt a kis összejövetelt ma. Örülök hogy Jungkook is itt volt és hogy még jobban elmélyithettük a köztünk lévő kapcsolatot. Próbálom sokáig elhúzni ezt az egész kialakult kapcsolatot, mert ha elérünk a szexhez akkor búcsút inthetek Jungkooknak.



Meglepi. Jó hamar jött igaz?
Na akkor akartok olyat hogy Suga és Tae egy szobában?
Puszi nektek❤️💜❤️💜
Mit gondoltok Jk-ról.?

Ismerj meg! |jikook| ✅ BEFEJEZETT Where stories live. Discover now