5. Hat (Noah)

30 5 1
                                    


Jag lutar mig mot mitt skåp och pratar med Jason, Brandon, Oliver och Elliot. En snygg tjej går förbi och Oliver tittar mot henne och rodnar lite. Vi busvisslar åt honom och skrattar samtidigt som Elliot säger "Hon var ju platt som fan".

"Fitta, klockan är 8.01. Vi börjar nu". Jag suckar och vi går sedan mot engelskaklassrummet. Jag går in och sätter mig på en ledig plats och lägger upp fötterna på bänken. Jag tar upp min mobil så att läraren inte ser. En svarthårig kille kommer in med en rödhårig tjej bakom sig. Jag lägger ner mobilen och läraren berättar att de är nya. "Jag heter Julian Frost och det här är Roxanne Cooper", säger den nya killen. Tönt, han är en simp. "Varför kan hon inte presentera sig själv?", säger jag med så dryg röst jag kan få till och flinar lite sedan när jag får ögonkontakt med honom. Jag har redan bestämt mig för mitt nya mål.

När lektionen är slut går jag till Amaryllis som står och hämtar sina mappar från sitt skåp. Jag kramar henne bakifrån och pussar henne på kinden. Hon stänger sitt skåp och vänder sig om.

"Lite onödigt eller?", säger hon. Jag suckar. "Vad?" "Din kommentar idag på lektionen, de var ju nya också." "Det var inte ens taskigt", svarar jag irriterat. Hon himlar med ögonen, "Men okej, förlåt då", suckar jag.

"Bra, men be om ursäkt till honom istället", säger hon och ler upp mot mig. "Noah! Kom, vi drar ut och spelar fotboll!", ropar Elliot och kastar en fotboll mot mig som jag tar emot. "Hejdå", säger jag till Amaryllis och kysser henne och springer sedan till fotbollsplanen där de andra står och väntar. "Ska vi inte fråga den nya killen om han vill spela med oss?", frågar Jason. "Jo han verkar skön", lägger Oliver till. Jag suckar. "Skärp dig Noah", säger Jason och dunkar mig på ryggen och går sedan mot Julian som sitter på en bänk lite längre bort. Jag går efter dem men ställer mig en bit ifrån. Jag lägger armarna i kors och stirrar hatiskt mot honom. Jag hör inte vad de andra säger, det enda jag kan tänka på är hur mycket jag hatar Julian. Redan.

________________________________________________________________________________________________________________________

Här är då det nya perspektivet (Noah). Vad tycks? Jag är glad att du läste detta kapitel, då vi skulle behöva fler läsare. Tack för att du läste, rösta och kommentera.=) 😋🥰😝

- Ord 373

Seriemördaren (ny)Onde histórias criam vida. Descubra agora