{A eclips by day}

85 10 2
                                    

Gandalf

Weer de groene wolk, hoeveel stuurt Amira op? Ik maak de wolk open en zie Junipher eruit stappen. "Junipher? Waar is Aragorn?" "Bij Amira en co."  "Wat? Hoe komen jullie daar?" "Wel... wij waren dus bij de roodlingen. En we vermomde ons in soldaten en liepen met de rest naar binnen. Wel, er gingen weer een aantal soldaten richting Minhiriath en wij werden geselecteerd. Zo kwamen wij bij de andere reizigers." "Oke, ik heb jouw en Aragorns hulp nodig, roep hem via de smaragd.

Aragorn

"Aragorn, Gandalf is aan de smaragd, je moet antwoorden." Amira komt naar mij toe gewandelt. "Waarom dat?" "Geen idee, hij zei dat hij jou nodig had." Ik sta op, mompel bedankt en loop naar de smaragd.
Aragorn
Gandalf
Amira kwam een paar dagen geleden met een voorstel
Hoezo? Welk voorstel?
Wel, de roodlingen hebben de stone of Elements nodig om over de wereld te heersen. Als wij de steen eerst vinden en er dan goed voor zorgen kunnen zij de wereld nooit aanvallen.
Eigenlijk een goed plan, maar... waar is die steen?
In Lithium.
Oh...
Dus gaat u akkoord met dit voorstel?
Euh, Ja. Maar begin pas met zoeken als wij terug zijn, ik wil helpen.
Zoals u wenst, uwe majesteit.

Ik haak af en loop terug naar de rest.

"Euh, mag ik even?" Vraagt Amira. Tauril loopt weg want ze ging haarzelf wassen. Ik knik naar Amira. "Ik moet toch onderduiken niet? Wel, heb ik dan niet ook een schuilnaam nodig." "Dat is best slim!" Merkt Gimli op. "Welke naam had je in gedachten?" Vraag ik. "Kyera." (Kie, korte e, ra) "oke, dan noemen we je vanaf nu Kyera." Daarna is het middag, we vangen een hert en eten het op. Ineens is het pikkedonker.
Amira

Ineens is het pikkedonker. "Hoe kan dat? Het is pas middag?" "Zonsverduistering, het is zo weer gedaan."(zie foto)

Het is pikkedonker, je ziet niks voor je ogen. Ineens is horen we een gebrul, Orken! We nemen onze wapens en gaan in een cirkel staan, we beloven elkaar niks te zeggen en als we bewegen onze naam te fluisteren. We zien niks maar blijven alert, ik hoor een geluid links van mij dus ik schiet op de persoon af, ik hoor een luid gebrul, raak! Ik hoor weer een geluid, het komt van rechts ik schiet weer en hoor een kreun. Ik hoor ineens iemand schieten, en achter mij valt iemand neer op de grond. We gaan terug in de cirkel staan en wachten op de zon. Vrolijk begint de zon weer te schijnen en wij kijken recht in het oog van de vijand. Vlak voor mij staat iemand, hij grijpt zijn zwaard. Ik ben sneller en neem mijn 2 zwaarden op de rug en sta klaar voor het gevecht. We beginnen te vechten en ik ben aan het winnen. Ik hoor achter mij iemand aankomen en draai mij om, een Ork! Nu is het 2 tegen 1. Ik blijf moedig doorvechten, er komen er steeds meer bij, ik ben nu tegen een stuk of 40 aan het vechten. Eerst wilde ik niemand doden maar omdat er geen andere kans is, dood ik nu wel. De ene na de andere valt voor mij neer en ik zie hier en daar Gimli er ook ook een paar doden. Na een tijdje ben ik door mijn voorraad heen en ga de rest helpen, we winnen uiteindelijk toch. Ik zie dat de avond is gevallen, morgen vertrekken wij richting the Blue Mountains.
**********************************
Heey, een nieuw stukje, whoop whoop! Oke, nu serieus... oke, ik kan niet serieus zijn. Dit hoofdstuk is toegewijd aan @kirina_fantasy omdat zij en haar boeken geweldig zijn, allemaal lezen!
En ook de mijne he! ;-)
Hahaha, luf u xxx

The Red ArmyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu