4.BÖLÜM• AURA

9.4K 866 367
                                    


İyi okumalar ✴️

~~~

Ringe doğru ilerlerken insanlar sanki onları duymuyormuşum gibi hakkımda atıp tutmaya devam ediyorlardı.

"Kız çok güzel ama gücü öyle olur mu emin değilim."

"Saçları harika değil mi?"

"Kesin önemsiz bir gücü var. Zaten bir soylu değil gibi. Pasif duruyor."

Kulağıma bir sürü konuşma gelirken yüzüme baka baka hâlâ devam ediyorlardı.

Tamam.

Bu sinir bozucuydu işte.

Aklımı onlardan uzaklaştırmaya çalıştım. Tek odaklanmam gereken kendim ve söyleyeceğim şarkıydı. Bu Dünya da yapmayı en sevdiğim şeyi yapacaktım yani şarkı söyleyecektim. Benim için zor bir eylem değildi. Aksine keyif alırdım. Buradan önce de çok fazla yerde çıkıp şarkı söylemiştim ama burada ki tereddüt sebebim bu kadar yüksek rütbeli insanların arasında olmamdandı. Ah hadi ama, imparatorun oğlu buradaydı.

Ringin içine girdiğimde yerlerdeki kurumuş kan izleri yüzümü buruşturmama sebep olmuştu. Burayı şimdi sahnem yapacaktım. Kalabalık bana dik dik bakarken kendimi tüm olumsuz duygulardan soyutladım ve sırıttım. Cidden beklenti içinde bakıyorlardı bana.

"Ne?"dedim ellerimi iki yana açarken "Soyunmamı bekliyorsanız öyle bir şey yapmayacağım." Kollarımı birbirine dolayıp başımı çevirdiğim de kalabalıktan kahkaha sesleri yükseldi. Doğru yolda olduğumu anlamıştım. Ama asıl dikkatimi çeken Aiden'ın hafifçe kıvrılan dudakları olmuştu.

Hangi şarkıyı söylesem diye düşünürken beynimde bir ses duydum.

Ormanda söylediğin şarkıyı söyle.

Ne? Ne oluyor ya? Birisi beynime konuşmuştu. Kalabalık da gezinen gözlerim yine bir çift kırmızı göze takıldığında keyifli ifadesi dikkatimi çekmişti. Yoksa...o muydu? İçimden bir ses o olduğunu söylüyordu.

Ormanda söylediğim şarkıyı nereden biliyordu? Duymuş olmalıydı ama bir prensin öyle bir ormanda ne işi olurdu anlamamıştım. Belki de beni görmüştü ama ama ama hayır ya.

Lütfen Tanrım bu olmamış olsun. O gün ben çıplak-

Hayır,hayır,hayır düşünmek istemiyorum.

Ona tekrardan baktığımda sanki düşündüğümü anlamış gibi bir bakışı vardı. Suratsız prensimiz oldukça keyifli görünüyordu. Pekâlâ, madem öyle en iyi şekilde söyleyecektim şimdi. Meydan okuyan bir tavırla ona bakarken ringte biraz daha ortaya geçtim.

Dudağım yukarı kıvrılırken şarkı söylemenin heyecanı çoktan sarmıştı bedenimi.

Yazarın Ağzından:

Kan lekeleriyle dolu ringe yakışmayacak güzellikteki kızıl saçlı kız göz kamaştırıyordu. Heybetli kızıl kıvırcık saçları, uzaktan bile parlayan lacivert gözler ve incecik uzun bir fizik. Tek kelimeyle nefes kesiyordu. Herkes saygıyla sessizce onu beklerken kızın dudakları yukarıya kıvrıldı. Bu hareket bile bir sürü kişinin dikkatini çekmişti.

Kız gözlerini kapatıp şarkı söylemeye başladığında ilk başta kimse anlamamıştı. Güçlerini böyle mi gösterecekti? Saniyeler içindeyse çoktan kendilerini bu kızın karşısında kaybetmişlerdi.

(Flowers in hand,waiting for me)
(Elinde çiçekler beni bekliyor)

MÜZİĞE BULANMIŞ BEDENLER (BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin