BÖLÜM 13.

38.1K 3.6K 3.7K
                                    

Lütfen önceki bölümlere ve bu bölüme oy verdiğinizden emin olun. Sevgilerle...

(Bölüm 1 Bulut'un bakış açısından yazılmıştır.)

🌤

madrigal - seni dert etmeler

gökşin derin - romeonun kırık kalbi

emir can iğrek - beyaz skandalım

berkay altunyay - rüya


BÖLÜM 13.

Bulut'tan...

"Seni gebertirim, Pamir!"

Duvara yasladığım Pamir'in suratına yeniden sert yumruk attığım sırada inlemiş, durmam için bana elini uzatmıştı. Dudağından akan kanı koluyla silerken kendimi hiç olmadığım kadar vahşi hissediyordum.

"Sana ne oluyor? Efe bile onunla uğraşıyor."

"Sen uğraşmayacaksın!" diyerek işaret parmağımı göğsüne bir bıçak gibi sapladım. "Bir daha ona not yazdığını, sataştığını görürsem voleybol takımından siktir olup gidersin."

Gözleri irileşirken, "Nail'in en başarılı oyuncusu benim," demişti. "Beni harcayamaz."

Kaşlarım havalandı. Dilimle onaylamaz bir ses çıkararak, "Sence Nail beni kırar mı?" diye sordum. Bunun cevabını biliyordu. Nail onu kovmasını istediğim an Pamir'in gözünün yaşına bakmazdı.

"Pekâlâ," dedi kolunu dudağına bastırarak. "Bir daha ona bulaşmam." Başka hiçbir şey demeden soyunma odasından çıkıp gittiğinde bu sefer yumruğumu öfkeyle duvara geçirmiştim. Artık dayanamıyordum. Yaren'e rağmen Efe ve yaptıklarını hazmedemiyordum. Efe'nin öğreneceği taktirde Yaren'in yanına gelmeyi durduracağı ihtimaline rağmen onu korumaktan vazgeçmiyordum.

Parmak boğumlarımı dolabımdaki bandana ile sardığım sırada iki tanıdık sesin kulağıma dolması bir olmuştu. Soyunma odasındaki malzeme dolabının içine girdiğimde Efe ve Uğur'un sesi bu sefer daha yakından gelmişti.

"Ne yani onu partiye mi davet edeyim?" Uğur'un sorusuyla kulağımı daha iyi duymak adına kapıya yasladım. Kimden bahsediyordu?

Efe'nin pürüzlü, "Evet," dediğini duydum. "Şimdi koridorda yakalayıp onu partiye çağıracaksın. Ben de sana atarlanacağım. Akşam da yemek saatinde beni arayıp Güniz'i soracaksın. Ben de onu getirmeyeceğimi belirteceğim sana. Babam zaten bana sinirli, hemen şart koşacaktır. Böylece akşam senin partine getireceğim onu."

Gün'den bahsediyorlardı.

Efe kusursuz planını anlatırken kaşlarım çatılmış, sinirden yumruklarımı sıkmıştım. Maksadı neydi?

"Akşam doğruluk ve cesaret oyununda Pamir'i kapıların yanında koyarız. Güniz cesareti seçerse Pamir'le yukarıya çıkıp odada yarım saat durmasını söyleyeceğiz. Kim olursa olsun, bunu isteyecek Güniz'den. Böylece Dedikodu Sitesi olayı kendi çapında yorumlar."

Sikerim ama ben o Pamir'i.

Uğur, "Bir şey yapmayacak değil mi kıza?" diye sorduğunda bunu demesine şaşırmıştım.

"Tabii ki yapmayacak! Saçmalama. Maksadımız okula iyice rezil olması ve çekip gitmesi." Efe'nin o an sadece yüzünü dağıtmayı hayal ettim. Bunu mutlaka bir gün yapacaktım çünkü benim de sınırlarım vardı.

ROTAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin