Bölüm 8: Pinus Aristata Reçineleri

11.7K 671 23
                                    

Dünya

Sabah Clara zilin sesiyle uyandığında esneyerek Lily'nin huzurlu uykusunu bozmadan yerinden yavaşça kalktı. Odasından çıkıp misafir odasının kapısına baktığında kapının kapalı olduğunu görmüş Aaron günlerdir ilk defa yumuşak bir yerde uyumanın keyfini çıkarmaya devam ediyordu. Clara hızlı ama sessiz adımlarla merdivenleri inip kapıyı açtığında "Günaydın Clara," dedi annesinin yakın arkadaşı Richard.

Clara Richard'ın sıcak günaydınına uykulu bir günaydınla cevap vermiş Richard onun uykulu haline gülerken onu ittirerek içeri girdi.

"Erken geldim biraz ama dayanamadım," dedi evin içinde ilerleyerek.

Clara siyah saçları kabarık üzerinde pijamaları Richard'ın oturduğu koltuğun karşısındaki koltuğa oturdu.

"Annenden haber var mı Clara?" diye sordu Richard az önce olan neşesinden gram eser olmadan.

"Hem var hem yok," dedi Clara hala uykulu bir ses tonuyla.

Richard başını sallamış Clara'ya bakarken "Artık ait olduğun yeri öğrendiğini hissediyorum," dedi bakışlarını Clara'dan ayırmadan.

Clara'nın gözleri büyümüş Richard'a bakarak "Sen bunu nasıl bilebiliyorsun?" diye sordu bir anda uykusu açılırken. Richard ona kaşlarını çatarak bakmış Clara'nın şaşkınlığı iki kat artarken "Yoksa sende mi Torn'dansın?" diye sordu heyecanla.

Richard başını iki yana sallayarak "Hayır," dedi ve ardından keyifle gülerek ekledi. "Ben yüzde yüz Dünyalıyım."

"O zaman nasıl bilebiliyorsun?" dedi Clara sertleşerek.

"Annenle nasıl tanıştığımızı biliyor musun?" diye sordu Richard. Clara başını iki yana sallayarak bilmediğini belirttiğinde "Sen 5 yaşında falandın. Annenle marketteydiniz bende o marketteydim ve annenle senin buraya ait olmadığını hissettim," dedi.

Clara kollarını birleştirip arkasına yaslanmış artık hiçbir şeye şaşırmamaya özen gösteriyorken "Nasıl hissedebilirsin ki?" diye sordu.

"Senin anlayacağını düşünmüştüm," dedi Richard gülerek. "Bende az çok büyü yapabiliyorum ama büyücü değilim. Psişik biriyim ben. Medyum gibi."

Clara şaşırmamaya özen gösterecekken bundan vazgeçmiş şaşırmış ve bunu belli etmişken koltuğa daha da yaslandı.

"Dara'yla bu konuda yüzleştiğimde annen ne kabul etti ne de reddetti," dedi Richard Dara'nın ismini yumuşak bir tınıyla söylerken. "Bende bir daha hiç sormadım ama hep yanında, yanınızda oldum."

Clara tebessüm etmiş "Daha neler çıkacak karşıma kim bilir," dedi gözlerini devirerek.

"Kim bilebilir, evet," diyerek salona girdi bir anda Aaron.

***

Aaron içeri girdiği gibi Richard'a doğru yürümüş Richard onu bir saniyeliğine süzmüşken Aaron dünyalıların yapmış olduğu gibi elini ona uzattı.

"Ben General Aaron Sidelif," dedi onun elini sıkarken.

"Memnun oldum General, ben de Richard Solomon," dedi Richard Aaron'ın sert bakışları altında hiçbir değişme göstermeden.

Aaron Clara'nın yanına oturmuş Richard'a ters ters bakarken Richard gülmüş "Bana sert bakmanıza gerek yok General," dedi yerinde hafif yaylanarak. "Ben kötü biri değilim. Olsaydım Dara kesinlikle yanlarına yaklaşmama izin vermezdi. Hem Clara benden kötü enerji almıyor değil mi?"

Aaron Clara'ya dönmüş Clara'nın onayını gördüğünde bakışları az da olsa yumuşarken "Peki Richard açıklamalara devam," dedi Aaron.

"Siz sormadan söyleyeyim Clara'nın enerjiyi yönlendirebildiğini ve hissedebildiğini biliyorum."

Galaxy of Torn : ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin