°28°

1.9K 126 18
                                    

JkDaddy_97 +KimTae_V

JkDaddy_97 : Heló én Jeon Jungkook vagyok. Csak azért kerestelek fel hogy egy ajánlatot tegyek. Kellene egy projekthez egy modell aki pár fotón velem együtt új ruhákat mutat be. És én rád gondoltam.

KimTae_V :
Heló. Én Kim Taehyung vagyok. Ha hiszed hanem sokat hallottam már rólad.

JkDaddy_97 : Igen? Remélem csak jó dolgokat. Chim beszélt rólam? Ismered nem? Láttam hogy kommenteletek egy más képei alá és képeket raktok fel. Igazából onnan figyeltem fel rád így modell alkatilag. Nyugi nem hajtok rád tudom hogy Yoongival jársz.

KimTae_V :
Igen ő beszélt rólad. A projekttel kapcsolatban még egyeztetnem kell a menedzeremmel. Minnél előbb értesíteni foglak ez ügyben. És nyugi nálam semmi esélyed.

JkDaddy_97 : Rendben és köszönöm. Mondcsak nem mesélnel valamit Chimről. Vagy egy képet nem küldenél róla. Nagyok szeretném már látni.

KimTae_V :
Jungkook figyelj én elhiszem hogy szeretnéd látni de jó baráthoz kötelesen nem adhatók ki információt anélkül hogy engedélyt kaptam volna rá tőle. Szerintem próbálkozz még nála. Chim szereti ha megdolgoznak azért az emberek amit szeretnének. Te Chimet akarod?

JkDaddy_97 : Igen őt.

KimTae_V :
Hát akkor dolgozz meg érte és harcolj. Vivd ki a bizalmát de ne játsz az érzéseivel. Mert nagyon megsérülne attól. Ő nagyon kedves és szerethető. Próbáld meg nem kihasználni vagy ha mégis azt tennéd én kicsinállak.

JkDaddy_97 :Köszönöm a tanácsot és igyekszem. Most mennem kell dolgozni. Szia akkor várom majd a válaszod.

KimTae_V ;
Hamarosan írok. Szia.

Jungkook szemszöge

Istenem de nehéz az emberekkel. Én csak egy jót akarok dugni de annyira makacs Chim hogy már kezdem feladni. Amióta vele írogatok nem voltam senkivel és már nagyon nehezen bírom. Nem értem hogy miért nem tudja nekem odaadni magát egy éjszakára aztán mehet utána oda ahova szeretne...

Ismerj meg! |jikook| ✅ BEFEJEZETT Where stories live. Discover now