(26) Ben hiç durmam. (26)

289 15 25
                                    

Normalde yapmam ama bölümde smut olduğunu söylemek istiyorum. Normalden daha uzun yazdığım için. Normalde bunu da yapmam ama başıyla sonuna ☆☆☆ koyacağım. Atlayabilirsiniz ama bu bölümün çoğunu atlamak olur. Yine de siz bilirsiniz, rahatsız olan okumasın.

14.02.2020 Cuma - 11.47

Ulrika yanağına değen yumuşak dudaklarla hafifçe gülümserken sevdiği kokuyu içine çekti. Yavaş yavaş kendine gelirken kaşlarını çattı. Evinde uyuyordu, Baek Hyun nerden çıkmıştı? Gözlerini açıp onu gülümseyerek izleyen Baek Hyun'a baktı. Kaşları hâlâ çatılıyken kafasını geri çekti.

"Ne işin var senin burda? Nasıl girdin içeri?"

"Gelirken Eun Ah'dan anahtarı aldım."

"Gece çalışan birini uyandırmak da yani..."

Ulrika şakayla söylerken doğruldu ve yüzünü ovuşturdu. Muhtemelen inanılmaz dağılmış görünüyordu ve Baek Hyun'un bunu görmesi işine gelmemişti. Telefonunu açıp saate baktı.

"Eun Ah sabah dörtten önce geldiğini söyleyince uyandırmakta sorun görmedim. İyi uyumuşsun gibi görünüyor."

"Birkaç kez uyandım ama evet, dinlendim."

"Yine de uyumak istersen kollarım burda."

Baek Hyun gülümserken Ulrika güldü ve kollarının arasına girdi.

"Sarılsam yeter."

"Hmm güzel."

Ulrika başını göğsüne yaslayıp gözlerini kapattı ve kalp atışlarını dinledi. Baek Hyun başını öperken gülümsedi.

"Boşsun değil mi bu hafta sonu?"

"Evet. Geçen hafta söz verdim tüm hafta sonumu sana vereceğime."

"Doğru. O zaman benden habersiz buraya gelmenin bedeli olarak beklemek zorundasın. Duş almak istiyorum, zor bir geceydi."

"Tamam, beklerim. Sana kahvaltı hazırlarım."

"Olur."

Ulrika kalkıp giyeceği kıyafetleri aldı ve banyoya girdi. Hızlıca soyunup suyu ayarladı ve kendini iyice temizlemeye başladı. Suyu kapatıp tıraş jelini aldı ve bacaklarıyla işe başladı. Jileti bacaklarında gezdirmeden önce oturdu. Belini ağrıtmak istemiyordu.

Ulrika bacaklarını alırken sebepsizce heyecanlandığını hissetmişti. Bir ihtimal bu gece Baek Hyun'la olurdu. Özlemişti ve bunu istiyordu. Ama Baek Hyun'un davranışlarına göre hareket edecekti.

Ulrika her yerini temizleyip yıkandıktan sonra kurulanıp kıyafetlerini giydi. Makineyi çalıştırıp saçlarını iyice kuruttu ve tarayıp geçici olarak topladı. Günlük bir makyaj yapıp aynaya baktı. Kulaklarındaki delikleri doldurdu. Saçlarını açtı ve ne yapacağını düşündü. Kendi hallerinde kalsalar daha iyiydi. Kızıllar iyice gitmişti ve dikkatli bakılmadığı sürece görünmüyordu. Ulrika tekrar boyamak istiyordu. Ama bunu sonra düşünebilirdi.

Banyodan çıkıp havlularını kapının arkasındaki askıya astı. Baek Hyun katlanabilir masaya hazırladıklarını koymakla meşguldü. Ulrika'yı gördüğünde durdu. Yanına gitti ve ellerini ince beline yerleştirdi.

"Çok güzelsin."

"Tabii az önceki halimden sonra iki makyaj yapınca, normal."

"Hayır. Alakası yok."

"Hm hm, kesin."

Baek Hyun bir elini çenesine çıkarıp Ulrika'nın gözlerine baktı.

"Süslenip püslendiğinde de çok güzelsin, işini yaparken de çok güzelsin, yeni uyandığında da çok güzelsin, uyurken de çok güzelsin. Bu maviler var ya, ne yaparsan yap seni çok güzel buluyor."

BARTENDERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin