Del 16

1.1K 51 3

Maria POV

Når ettermiddagen kom, gjorde jeg meg klar for den såkalte 'søskendaten'. Jeg skjønner ikke hvorfor Harry skulle kalle det det... Tulla han bare? Men han var jo så seriøs når han sa det. Jeg la tanken fra meg og tok opp mobilen. Jeg skrålet ned på instagramen min, men ikke noe spesielt var nytt det. Jeg hadde fått 3000 nye followers, men det fikk jeg jo omtrent hver dag. Nå hadde jeg vel ca. 250k followers nå. Jeg kunne egentlig ikke brydd meg minde om followers, men jaja...

Jeg bestemte meg for å ha på meg de samme klærne som jeg hadde på meg fra før av for det var ikke så veldig spesielt. Det var jo bare en liten lunch. Vi hadde bestemt oss for at vi skulle møtes kl. 3 PM i en restusant nede i byen. Han skulle komme rett fra studioet.

Når klokken var 2:30 PM gikk jeg ned i gangen for å ta på meg sko osv. da jeg så mamma komme mot meg.

«Hvor er det du skal?» sa hun med et lurt smil om munnen. Hun trodde sikkert at jeg skulle på en til date med Niall elle noe.

«Bare spise lunch med Harry, hvordan det?» spurte jeg henne.

«Var bare nysgjerrig... Det er jo hyggelig at dere to kan gjøre noe annet sammen enn bare å krangle.» Smilte mamma.

«Ja, det var Harry sin ide. Han ville at vi kunne bli bedre kjent. Jeg hadde egentlig planermed Niall, men han sa det gikk greit. For han vet at det bare er Harry så han trenger ikke å bekymre seg» Sa jeg og smilte.

«Det er bra at du sa ifra til Niall.» sa hun «Det er så lite jeg får sett deg nå.. Du er enten hos Ada eller så har du låst deg inn på rommet ditt.» sa mamma litt trist.

«Ja, vi får vell finne på noe sammen igjen. Kanskje med Harry og Desmound også?» spurte jeg.

«Je, jeg får snake med han»

«Men jeg må gå nå. Hade»

«OK, Jeg elsker deg» sa mamma og kysset meg på pannen.

«Jeg elsker deg å» Sa jeg, også gikk jeg ut døra og mot resturanten vi skulle møtes på. Det tok ca. 20 minutter, så når jeg var der var Harry der allerede.

«Hei» sa jeg og ga han en klem.

«Hei, du er sen» lo han og jeg lo med. På vei til resturanten pratet vi bare om hva vi hadde gjort iløpet av dagen. Harry sin dag virket mye mer spendene enn min. Men det var sikkert fordi det eneste jeg hadde gjort i dag var å se på TV i senga, sove og være på mobilen.

Da vi kom til restauranten ble jeg veldig overasket. Det var en typisk 'romantisk' restaurant. Noe som gjorde meg litt ukomfortabel siden jeg var her med 'broren' min. På bordet vi skulle sitte var det rosa duk, med masse telys. I selve restauranten var det dempet lys, og det spiltes rolig musikk.

«Eh... Dette var jo en fin restaurant», sa jeg usikkert imens vi satt oss ned ved bordet.

«Ja... Den var litt mer romantisk enn som jeg husket den, men vi overlever nok. Ikke sant?»

«Nei» sa jeg sarkastisk, og vi begynte begge å le.

Vi fortsatte å småprate helt til en kelner kom å spurte oss om hva vi skulle ha. I bestilte også gikk kelneren sin vei, og jeg og Harry å prate. Når vi hadde fått maten vår, og begynte å spise var det stille en stund. Det var ikke en pinlig stillhet, heldigvis. Etter en stund brøt Harry stillheten:

«Jeg må fortelle deg noe...» Sa han nesvøst.

«Eh... Ok»

«Dette kommer kanskje til å høre veldig rart ut...» fortsatte han.

«Eh... Ok» gjentok jeg

«Pease ikke bli sur eller gå eller noe sånt-»

«Det er vel ikke noe skummelt eller falig eller noe sånt» avbrøt jeg han. Jeg skal innrømme at jeg begynte å bli gamske nesvøs nå.

«Nei nei, det er ikke noe sånt.» sa han. Han visket ekstremt ervøs. «Jeg tror at jeg har følelser for deg... Jeg vet at det er helt feil side vi på en måte er søsken, men jeg kan ikke noe for det. Jeg har ikke fortalt det til noen fordi jeg ikke tør. Det er jo ikke normait, i det hele tatt. Jeg kunne ønske at jeg ikke likte deg på denne måten, me jeg kan ikke gjøre nor for det.

Jeg merket det først når du var sammen med Niall. Å se ha sammen med deg gjør meg så sint og misunneig. Det føles som at jeg kunne ha slått han.Det er noe jeg selvfølgelig noe jeg aldri sal gjøre, men når han går med deg, eller er med deg blir jeg så utrolig... Jeg vet ikke hvordan jeg skal besrive det. Jeg vet veldig godt at jeg ikke skal like deg, eller tenke sånn mot min bestevenn, men jeg kan ikke noe for det.

Nå bare håper jeg så veldig at du ikke kommer til å hate med eller noe sånt. Eller at tilg skal bli pingig imellom oss... Jeg ville bare at du skulle vite det.» avsluttet han.

HVA?!

{}{}{}{}{}{}

Da fikk jeg opptatert! (En ganske lang del også...) Jeg har hatt litt skrivesperre i det siste, men nå har jeg fått en plan om hva som skal skje.

Tusen takk til alle som har kommet med forslag om hva som skal skje! Det har virkelig hjelpet meg masse!

Jeg har snart 5k!!!! Det er helt utrolig!!! Hadde aldri trodd at jeg skulle få så mange reads!!

Les gjerne den andre historien min: MITT HÅPLØSE GUTTELIV

Husk å vote!!!!!!!!

Komenter hva du syntes at skal skje eller syntes at skal være andeledes. Komenter også hjørne hva du syntes om historien min!!

ELSKER ALLE SOM LESER!<3

StepbrotherRead this story for FREE!