15

2.1K 207 25
                                    

Göz makyajım yapıldığı için kapattığım gözlerimi açıp aynada kendime baktım. Kumral saçlarım dalgalı hale getirilmiş iki ucu güzel bir örgüyle birleştirerek açılan yüzüme de şeftali tonlarında hafif bir makyaj yapılmıştı.

"Mina'ya bakıp geliyorum." diyen Melda teyzenin sesiyle üstümdeki elbiseye dikkat ederek ona döndüm.

"Hazırım."

"Muhteşem görünüyorsun." ellerini birbirine kavuşturmuş bana doğru gelirken gülümseyip kendime baktım tekrar. Elbise çok güzeldi, benlik bir şey yoktu aslında.

Üç elbise giyecektim podyumda ve üçü de birbirinden güzeldi cidden.

"Saçı hep böyle mi kalacak?" diyerek kuaförlerle konuşurken aynadaki aksime baktım. Ayağa kalkıp elbiseyi düzeltirken altın sarısı elbisesi ve onunla aynı renk peleriniyle İda gelmişti. İlk elbiseler biraz antik havayı yansıtsa da çok hoşuma gitmişti.

 İlk elbiseler biraz antik havayı yansıtsa da çok hoşuma gitmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Sıraları biliyorsunuz, kızlar hadi hazırlanın son prova." derin bir nefes alıp makyajına rötuş yaptıran Melodi'yi izlemeye devam ettim.

"Harika oldu bence." diyerek gülümserken masanın üstünde titreyen telefonumu aldım elime. 

Gülümse: Senin bir şey demeni gerektiren bir durum söz konusu değil

Gülümse: İltifat ediyoruz şurada gülümseyip teşekkür etmek yerine dikenlerini çıkartıyorsun hemen

Gülümse: Biraz insancıl olsana

Mina: Niçin?

Mina: İnsanlık yaparak sana cevap veriyorum şikayetçiysen engelleyebilirim de değil mi?

"Mina hadi!" diyen İda'yla telefonun ekranını kapatıp ayağa kalktım. Podyumun olduğu kısımda fazlasıyla yüksek sesli bir ortam vardı. Yüzümü buruşturup ekrandan kızları izlemeye devam ettim, şimdi kardeşim çıkacaktı. 

İda kendinden emin adımlarla podyuma çıktığında gülümsedim. 

"Birbirinize çok benziyorsunuz." diyen Melda teyze gülümsememin büyümesini sağlarken "Sıra benim." diyerek koridora girdim. Elbisemin eteklerini tutup basamağı geçtikten sonra İda'nın köşeyi dönmesiyle saklandığım yerden çıktım. 

Açık olan pelerinin başlığını kapatıp yoluma devam edecekken sandalyelerde oturan Zaman'ı görmemle kaşlarım havalandı. Adımlarımı bozmadan dönüş yoluna girdiğimde kafamı arkaya çevirip "Neden buradasın?" diye sormamak için zor duruyordum.

Hani benden haber bekleyecekti?

Tekrar içeri girdiğimde buradaki hareketliliğe odaklandım ve diğer elbiseyi giymek için hemen kalın perdelerin arkasına geçtim. Kızlar üstümdeki elbiseye zarar gelmeden kaldırırken derin göğüs dekolteli lacivert elbiseyi dikkatlice giydim.

Beni Kendinden KurtarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin