Kapitel 8

98 8 0
                                    


Vi släpper långsamt ifrån kyssen och fortsätter med att stirra in i varandras ögon.
"Jag måste nog hem nu" säger Omar tyst och långsamt, reser sig upp från soffan, går till hallen och tar på sig sina skor. Jag följer honom med blicken.
"Hejdå" ropar han, fortfarande rätt så tyst ändå, och öppnar dörren.
"Hejdå" ropar jag tillbaka när han stänger dörren. Jag lutar mig tillbaka i soffan med ett stort leende på läpparna, sätter på TV;n och sätter på trean. 'The real house wifes in Beverly hills' visas och jag höjer volymen och ler nöjt åt alla bimbos som bråkar över onödiga saker.

Omar kanske ändå kan bli min... Tänker jag och sjunker sedan in i programmet.

• Nästa dag

Jag vaknade av dom irriterande, fast ändå sköna, solstrålarna som lyste rakt på mitt ansikte. Motvilligt steg jag upp ur sängen och lät blicken vandra över mitt stökiga rum och för att sedan titta på den vita väggklockan som hänger på väggen mitt i mot sängen. Halv tolv. Jag gick mot garderoben och tog fram ett par korta shorts och en tanktopp, som jag typ alltid har på mig, inte samma dock, tog på mig kläderna och gick till badrummet för att göra min dagliga morgon rutin. Min mobil plingade till och såg att det var Omar:

Från: Omar tha guud one
Skickat: 11.34
Kan inte vänta tills imorgon ❤️

---

Till: Omar tha guud one
Skickat: 11.35
Huh?

---
Från: Omar tha guud one
Skickat: 11.35
USA kanske?

---
Till: Omar tha guud one
Skickat: 11.36
FAN JAG HAR HELT GLÖMT DE!

Fast i och för sig har ju kläder där...

Men jag har ju gått upp en BH storlek...

Kände att du behövde veta det jo
---

Jag lägger ner min mobil i fickan och springer till förrådet och hämtar en stor resväska. Jag lägger ner i princip alla mina kläder och resten av dom nödvändiga grejerna som jag kommer behöva och återgick sedan till att fortsätta med morgon rutinen. Imorgon skulle vi fara till USA, vilket skulle bli en av dom bästa dagarna i mitt liv. Nog för att jag har bott där tills jag vart 13, men ändå! Jag skulle få jobba med mitt dröm jobb och dessutom med Sveriges kändaste killar. Jag messade tillbaka till Omar att jag hade läget under kontroll. Sedan ringer jag upp Emma för att fråga om vi ska hitta på något.

"Hej det är Emma" säger hon i luren.
"Hej, Cher här. Vill du hitta på något nu eller?"
"Ja visst. Är med Jonte (hennes pojkvän) men vi kan säkert göra någonting alla tre?"
"Visst, stranden om trettio?"
"Visst, syns!"
"Syns!" Sa jag tillbaka och vi la på.

Jag gick och bytte om till min triangle bikini och satte på mig kläderna ovanpå. Jag går och tar ett äpple från fruktskålen och cyklar sedan ner till stranden. När jag kom fram till stranden var Emma och Jonte redan där.

Dom satt på en handduk och gullimullade. Dom var verkligen ett lyckligt par. Önskar jag kunde säga så om mig själv någon gång...
"Hej turturduvor!" Säger jag när jag kommer fram till dom.
"Hej kändis!" Sa Emma och reste sig för att krama mig, Samma gjorde Jonte och vi gick sedan ner till bryggan som ledde ut i havet.
"Sisten i!" Skrek jag och hoppade i, samma gjorde Jonte men Emma stod bara kvar och tveka.
"Jag är inte så badsugen..." Sa hon och jag suckade.
"Men kom igeeeeen!" Sa Jonte och jag på samma gång och hon gick till bad stegen.
"Jaja, jag kommer!" Sa hon och klev i "Iiiii! Det är ju is kallt!" Skriker hon och vi bara suckade. Tillsist kom hon i och Jonte och jag började skvätta vatten på henne och hon skvätte vatten tillbaks. Tillsist blev det ett vattenkrig. Vi höll på så jätte länge innan vi sedan gick upp och jag och Emma gick för att köpa glass till oss tre.

"Vad skulle Jonte ha?" Frågade jag Emma.
"Vanilj" sa hon och jag suckade glatt.
"Tråkmåns" sa jag och Emma började skratta när hon öppnade telefonen.
"Vad?" Frågade jag nyfiket och försökte se skärmen.
"Jonte har instareapat dig" sa hon och visade bilden. Det var en bild på Jonte när han gjorde duckface och visade såklart sin muskulösa över kropp.
"Han är bara för mycket!" Skrattade jag när vi kom fram till glass kiosken. Vi beställde och gick sedan tillbaka till stranden. När vi kom tillbaka satt Jonte där med ett lurigt flin på läpparna.
"Guuuuud vad rolig du är!" Sa jag och himlade med ögonen när jag satte mig ner och började äta av glassen.
"Jag veeeeet" sa han och började äta av glassen han med. När vi hade ätit upp skrek Emma plötsligt:
"SELFIE TIMEEEEE!!!" Och tog fram mobilen. "Jonte, du i mitten, vi ska pussa dig på varsin kind i ungefär den här vinkeln" Sa hon efter det och vi bröt ut i skratt.
"Men kom igen. Nu gör vi det!" Sa hon bestämt och vi gjorde som hon sa. Vi tre har känt varandra sedan, ja, alltid! Och vi har kommit varandra väldigt nära. Vi tog bilden och Emma la ut den på sin Instagram.
"Skicka bilden till mig!" Sa Jonte.
"Mig med!" Sa jag och tog upp min mobil. Hon skickade den och jag la ut den på min Instagram. Under skrev jag: hängt med dessa swaggisar denna dag😎😎 riktigt lyckat👌
"Jag måste nog gå nu, ska med planet klockan 8 på morgonen" sa jag och reste mig upp och samlade ihop mina grejer och la dom i min väska.
"Vart ska du?" Frågade Jonte När jag hade vänt mig om.
"USA" sa jag och gjorde XD face och gick sedan mot cykeln, satte väskan i cykel korgen, hoppade upp på cykeln och cyklade sedan iväg. När jag kom hem hoppade jag in i duschen. Jag skulle måsta gå upp 03.55 för att hinna med allt så jag måste gå och lägga mig typ klockan 8... När jag hade duschat klart gjorde jag allt för att få mig trött. Vilket funkade.

Omars perspektiv ~

"Värst vad du är glad idag då!" Sa Felix när jag kom in i rummet. Och han hade rätt. Jag är riktigt glad. Dels för USA men mest för Cher. "Var det kul igår eller?" Frågade han med ett fånigt flin på läpparna.
"Det kan man väll säga" sa jag med minst lika stort flin som han.
"Hade ni-"
"Nej!" Han jag säga hastigt.
"Men, vad ska vi göra idag?" Frågade jag och Felix lös upp som en sol.
"Bowla!" Skrek han.
"Jag ringer upp dom andra!" Sa Felix och tog upp sin mobil ur fickan.

En stund senare ~

"Vem vill börja?" Frågade Ogge och Oscar, Felix och jag kollade misstänksamt på varandra innan vi sa:
"Jag!" På samma gång.
"Störst först!" skrek Oscar triumferande.
"Yngst först!" Skrek jag tillbaka.
"Bäst först" sa Felix.
"Ser du, till och med Felix vill att jag börjar" kontrade jag och alla bara suckade.
"Jaja, var först du då" sa Ogge.

Ogges perspektiv ~

När vi hade spelat att tag delade Felix och jag tredje plats, Oscar på andra, och på första plats, Omar. När det var Omars tur att slå satte jag mig ner och kollade Instagram. Min kompis Jonte hade lagt upp en bild där det var två tjejer som pussade vardera kind och skrivit : Whit these two baes on the beach❤️ när jag kollade Närmare, såg jag att en av tjejerna var Cher.
"Hörni, är inte det här Cher?" Frågade jag och visade dom bilden. Alla nickade, alla förutom Omar, vars humör sjönk. Felix petade till honom med armbågen i sidan på honom och flinade.
"Har jag missat någe eller?" Frågade jag och kollade undrande på Felix och Omar.
"Lillgubben är käääääär!" Utropade Felix och Omar blängde mördar blickar på honom. Oscar och jag flinade mot honom och han vart röd som en tomat. Alla gick sedan hem till sig och väntade på att den stora dagen skulle komma. Dagen då vi åker till USA.

FailedDär berättelser lever. Upptäck nu