XXX.Devil's Mercy

1.2K 87 38
                                    

Bölüm şarkısı: Bahjat-Hometown Smile✨

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm şarkısı: Bahjat-Hometown Smile

******

Sonraki gün henüz uyanmışlardı.
Çok kalamayacakları için birkaç güne sıkıştırmıştı her şeyi Ophelia.

"Hadi ama Loki giy şunu."

"O şeyi giymek istemiyorum, ben böyle iyiyim."
Göz devirdi Ophelia, uyurken bile Asgard kıyafetleri ile uyumuştu. Ophelia da seviyordu oranın kıyafetlerini ama burada onları giymek pek uygun durmuyordu. İzin alarak Rogers'tan gömlek ve pantolon almıştı ama Loki giymemekte ısrarcıydı.
Genç kadının en sonunda sabrı taştı.

"Burayı yıkmaya çalıştığın kıyafetler ile dışarı çıkmıyorsun, madem giymiyorsun bunları gelmezsin ben de kızımla giderim.
Artık hangi adam masamıza oturur kim bana gülücük atar bilemem."

Kızını da beşikten alıp burada kaldığı zamanlardaki odasına gitmek için kapıdan çıktı. Tam da düşündüğü gibi tüm yenilmezler kapıda onları dinliyordu. Çıkınca da bazıları ıslık çalmaya bazıları da birbiri ile konuşmaya başladı. Birbirine bastırdığı dudakları artık beyazlaşmaya başlamıştı. Rahat bırakarak gülmemek adına derin bir nefes aldı. Nat yanına ilerleyerek güller açan yüzünü gizlemeye çalıştı.

"Sence yedi mi?"

"OPHELİA! BU LANET ŞEYLER BİRBİRİNDEN GEÇMİYOR."
İçeriden gelen kükreme sesi ile başını salladı.

"Her zaman işe yarar."
Küçük Eurus kucağında gülücükler atarken hepsi küçük bebeğin üzerine atlamamak için zor durdu ve sonunda genç kadın içeri girerek kapıyı kapattı.

Kot pantolonu üzerine yapışmış ince ve uzun bacaklarını ortaya çıkarmışken beyaz gömleğın altındaki bembeyaz teni bir mücevher gibi parlıyordu.

Bebeği yatağın orta kısmına koyup etrafına iki yastık yerleştirdi Ophelia.
Ardından düğmeler ile cebelleşen Loki'ye döndü.
Açıkta kalan teninde gezdirdi ellerini.
Yaptığı bu davranış karşısında gözlerini kapattı Loki.

"Ophelia, bunu daha fazla yapmanı tavsiye etmem."

Genç kadın gözlerini teninden yüzüne kaldırarak adamı ne kadar zor durumda bıraktığını farketti. Dudaklarını gülmemek adına birbirine bastırdı. Ve düğmeleri iliklemeye başladı. Her zamanki ıslak siyah geriye yatmış saçlarından bir tutam adamın yüzüne doğru düştüğünde dudaklarından bir tebessüm firar etti.
Küçük siyah saçı parmakları arasına alarak geriye doğru itti. Parmak uçlarındaki hali eski zamanlarını anımsatınca baleyi de ne kadar özlediğini anlamış oldu.

"Hadi gidelim artık."
Mızmızlanan Loki ile başını salladı ve kendi odasına giderek üzerini değiştirdi. Büyük binadan ayrılmak adına asansöre bineceği sırada Tony ve Steve karşısında durdu.
Loki konuşmaları için kızını da alarak içeri odalardan birine gitti.

Doğu Rüzgarı❆ || Loki FanfıcHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin