Bölüm 2

4.7K 239 108
                                    

——————Keyifli Okumalar——————

Ne düşüneceğimi bilmiyordum.Selim ise pis pis sırıtıyordu.Evet sırıtıyordu.Onu gülerken çok az görmüştüm.Ailesinin diğer üyelerinin aksine yüzünde hep bir düz ifade vardı.

Acaba hastahanede karışş olabilir miydi?

Sanırım şu an bana yapacağı işkenceleri düşünüyordu.Yanında çalışmayı istiyor muydum bilmiyorum.

Onu her gün görecek olmak bu işin en güzel yanıydı.Ama onu seven tarafıma iyi gelir miydi bilmiyorum.Daha az önce onu bir kadınla telefonda konuşurken duymuştum.Birlikte olduğu bir kadınla..Muhakkak yanında çalışmaya başlayınca sadece duymakla da kalmayacaktım.

Artık kurtuluşum yoktu.Başıma gelene razı olacaktım.Selim sessizliği bozarak "Pazartesi gel, istenilen belgeleri hazırla.Salı günü de işe başlarsın."dedi.Başımı aşağı yukarı salladım sadece.

"Başka bir şey yoksa ben çıkıyorum."dedim.
Selim "Bekle, ben de çıkacaktım zaten.Arkadaşların yanına uğrayacağım.Seni de gideceğin yere bırakırım."dedi ayağa kalkarak.

İtiraz edecektim ama hem annemler vardı hem de yersizdi.Çünkü paşamız ne derse o olurdu.Ama öyle bir dünyanın olmadığını işe başlayınca gösterecektim ben ona.

Beraber evden çıktık.BMW'sine doğru giderken bana bakıp ağzının içinden bir şeyler homurdanıyordu.

BMW'sine doğru giderken bana bakıp ağzının içinden bir şeyler homurdanıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Selim'in arabası)

"Değişmemişsin üstünü.İstersen eve git değiş ben seni beklerim."dedi.

"Yoo gerek yok denize gideceğim zaten."dedim.Bana yan bir bakış atıp kafasını salladı sertçe.Arabaya bindiğimiz an etrafımı Selim'in kendine has kokusu sardı.Ne güzel kokuyordu.Çaktırmadan içime çektim.Bir an onu boynundan koklamak istedim.Kokusu sadece bana ait olsun istedim.

Ama sadece istemekle kaldım ve bu gidişle de daima böyle kalacaktım.

"Nereye bırakayım seni?"diye sordu.Gideceğim yeri söyledikten sonra yola koyulduk.İnce uzun parmakları radyoya dokundu ve Oğuzhan Koç "Beni iyi sanıyorlar" çalmaya başladı.

Aynı şarkıdaki gibi içimdeki yangını bilmeden çevremdeki herkes beni iyi sanıyordu.

Leyla'ya kalsa başka birine şans verip Selim'i unutmam gerekiyordu.Çünkü Selim ile bir geleceğim yoktu ona göre.

Almira (KPSS arası verildi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin