Luku 1

3.7K 91 9
                                    

Tää on mun eka fanfic minkä julkasen tälle accountille ja tää tarina on vaa jonku minkä kirjotin yks päivä ja aattelin jakaa sen ny kaikille muilleki. xx

Harry kaivoi avaimet taskustaan ja avasi talonsa oven.Hän asui suurehkossa kartanossa hieman kauempana keskustasta.Jos häneltä olisi kysytty hän olisi asunut trendikkäässä huoneistossa Los Anglesissa mutta hänen isänsä kuoltua oli hän jäänyt Englannin maaseudulle hoitamaan sukutaloaan.Hän ojensi takkinsa eteiseen häntä vastaan tulleelle palvelustytölle Myralle ja astui aulaansa ja katseli ympärilleen.Hän tunsi olevansa vieläkin hieman jännittynyt ja stressaantunut pitkän työ päivänsä jälkeen.Ja siihenhän ei auttanut muu kuin seksi.Harry Styles oli oikea seksi addikti.Hänellä oli talossa muutamia "palvelijoita" siihen tarkoitukseen mutta nyt hän halusi uusimman tulokkaansa Louisin.Hän pystyi jo maistamaan hänen huultensa maun ja hän tunsi housujensa alkavan kiristää ikävästi haarojen kohdalta.Hän halusi Louisia.

"Louis, tänne heti" Hän huusi ja jäi seisomaan keskelle aulaa ja odottamaan nuorta poikaa.Viiden minuutin jälkeen häntä ei vieläkään näkynyt ja Harry alkoi hermostua.Missä helvetissä se poika oli, hänen oli oltava aina paikalla kun Harry tarvitsi häntä.

Harry huokaisi ärtyneesti ja lähti nousemaan portaita ylös.Louisilla olisi parempi olla hyvä selitys miksi hän ei totellut Harryn käskyä.

Louisin näkökulma:

Istuin huoneeni kaapissa ja itkin.Totta kai olin kuullut kuinka Herra Styles oli huutanut minua ja tiesin että joutuisin maksamaan tottelemattomuudestani mutta en vain voinut mennä hänen luokseen.En pystynyt katsomaan noihin tunteettomiin smaragdin värisiin silmiin kun hän taas kerran käyttäisi minua hyväkseen.Vedin syvää henkeä ja yritin saada vuolaan kyynelvirtani tyrehtymään.Nojasin päätäni seinään ja painoin kynteni kämmeneeni.Miksi minulle kävi näin , olin tavallinen 16-vuotias poika, hieman humalassa tulossa kaverini Zaynin kotibileistä kun Harry kidnappasi ja huumasi minut.Seuraavan kerran kun heräsin olin täällä, hänen kartanossaan.

Siitä on nyt kuusi kuukautta.Elämäni kauhein puolivuotinen.Harry oli raiskanut minut tuona aikana kymmeniä kertoja, ehkä satoja.En edes pysynyt laskuissa enää, en kyllä välttämättä olisi halunnut tietääkään tarkkaa lukumäärää.

Yleensä hän halusi minut töidensä jälkeen, purkaakseen stressia, välillä hän otti minut aamulla, jos hänellä oli huono päivä hän saattoi leikitellä minulla koko päivän ja yön ja monta päivää...totuus oli että elin jatkuvassa pelossa.Koskaan ei voinut olla varma milloin hänen käskynsä kuuluisi ja minun täytyisi mennä taas palvelemaan hänen loputtomia tarpeitaa.

Yksi ällöttävimmistä faktoista oli että en ollut edes homo, minulla oli tyttöystävä Eleanour mutta Harryähän se ei kiinnostanut.Tuo komea ja kiharatukkainen , 20-vuotias paskiainen kidnappasi minut omaksi pikku lelukseen näin pilaten elämäni.

Silloin kaapin ovi levähti auki katkaisten ajatukseni ja näin Harryn pettyneet kasvot edessäni.Sitten minut kiskaistiin kovakouraisesti ulos kaapista ja tunsin nenäni rusahtavan ilkeän kuuloisesti lattiaa vasten.Nousin polvilleni pidellen nenääni, silmäni edelleen pöhöttyneenä aiemmasta itkemisestäni.Katsoin pelokkaasti Harryyn odottaen seuraavaa iskua.

Toivottavasti se ei ollu ihan järkyttävän huono...jatkuu joskus kuha ehin xd

My little Louis||completed||in finnish|| L.SWhere stories live. Discover now