Yeni

247 44 3
                                    

Bu bölüm

@feryatparis

@THEODUN08

@LadyOfcomedy 'e :)

    

 

    Gün doğmuştu, ama nasıl doğmuştu.

Gözlerim ağlamaktan şiş, bedenim işkence edilmişçesine yorgun. Camdan odama dolan ışık, gecenin karanlığı ve saatlerce baktığım beyaz tavan, herşey birbirine karışmıştı sanki.

     Yaratılış, yaşamak, ölüm, yaşama amacımız ,ölümden sonrası ve tanrı. Bütün gece bunları düşünmek yormuştu beni.

    Nasıl olsa ölücektik, başka bir şansımız yok ama belki ölüm çok güzeldir beklediğimiz gibi acılı değildir ? Yani son anlarımızı yaşarken düşüneceğimiz şeyin acı olduğunu sanmıyorum.

    Ne yaparsan yap, adını hatırlayan son kişi öldüğünde hiç doğmamış olacaksın.

    Saate baktim 6.42 yanıp sönüyordu, kafamdakileri silmeye çalışacaktım ve banyoya girdim.

    Biliyorlardı, annem babam, bilerek yaptılar. Biranönce hepsinin ölmesini istiyorlar ne düşündüklerini bilmiyorum ama hep yaptığımız bu değilmidir?

   En zararsıza, en güzele zarar veririz. Şu dünyanın haline bakın, eskiden suların mavi aktığını duymuştum.

    Ama eminim ebeveyinlerim de birgün ölücekler.

     Onlara ölümlerin en acılısını diliyorum.

   Kapıyı kitledim, aynaya baktığımda gözlerimin altlarının morlaştığını farkettim ve yüzümü inceledim. Geçekten yaşıyormuydum yoksa bu hayat bana karşı oynanan oyunlarmıydı ?

    Bal renginde kısık ve çekik gözlerim vardı, nasıl yaratılmıştı ve neden yaratılmışız? Bukadar felsefeden sonra kıyafeterimi çıkartıp banyoya girdim, sıcak' a bastım ve banyonun müzikçalarandan Pearl jam - Black'i açtım, bu büyükannemin gençken en sevdiği şarkıymış.

      Şimdiki şarkılar bunlardan çok farkli ama eski müziklerden hiçbir zaman bıkmam. Özellikle bana çocukluğumu hatırlayanlar.Birkaç dakika daha oyalandıktan sonra hızlıca yıkanıp banyodan çıktım.

    Saçlarımı kurutmaya üşendiğimden saçlarıma yumuşak pembe bir havlu sardım ve beyaz havluyu üstüme tutup odama girdim

    Üstüme siyah kot ve tişört geçirdikten sonra piyanomun başına oturdum ve çalmaya başladım.

     Müzik benim için herşeydi.

                  *       *        *

   Saat 12 de yeni kölecigimizi getirecek araç gelicekti.

    Midemde boşluk hissedince kalkıp mutfağa gittim. Bir tabak çıkartıp onu tepeleme kahvaltılıkla doldurdum. Hızlı hızlı yemeye başladım uzun süredir doğru düzgün yemedigmden kurt gibi açtım

   Yemeğimi bitirdikten sonra tabağı masadan kaldırdım ve yarım bardak su içtim. Evet yarım bardak, dünyada kalan içme suyunun bize bir yıl bile yetmiyeceği söyleniyor. Yapay su bulunana kadar ,sular altın değerinde kalıcak.

    Odama gitmek için merdivenleri çıkmaya başladım , kafamı hafif kaldırında o annem denen lanet kadının aşağı indigini gördüm. Onun hakkındaki düşüncelerim çok değişmişti, en azından bu yüzünü erkenden görmem iyidi.

1 SeneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin