Nayton heeft weer eens zin om lekker te mopperen, al luierend op de bank. 't Is nou al de zoveelste saaie dag achter elkaar (ja ok, dat met die speakers die per ongeluk expres aanstonden was wel effe leuk, maar dat was dan ook het enige), de schoolweken houden nooit op, de vakantie komt ook nooit, de leraren zeiken maar door van "heb je je spullen bij je?", "heb je je huiswerk gemaakt?"... ... Ook deze dag was niet al te best. Het vak Nederlands was te saai, van saaiheid misdaagt men zich nou eenmaal en van misdragen wordt men er nou eenmaal uitgestuurd.

Nayton: "Pffffff ghhhhhhh... Lol, ik mocht zomaar m'n uitstuurformulier meenemen. Even laten zien aan de directeur was goed genoeg en na een ogenblikje gaf hij het mij gewoon terug. Nou ja, hij legde het ergens neer op een tafel en liep weg om de telefoon op te nemen. Dan ga ik ervan uit dat hij het wel heeft gezien en dat ik het dus mag meenemen. Ach wat, ik heb toch niks te doen, dat wil zeggen ik heb toch geen zin om iets te doen. Laat ik maar es even terugzien wat ik ook alweer heb beantwoord op al die vragen.

Waarom ben je eruit gestuurd? Het moest van de docent. Voor meer info, vraag hem zelf maar.

Vind je het terecht dat je eruit bent gestuurd? Waarom? Ja, dan was ik eindelijk van het saaie vak af.

Wat ga je doen zodat je de volgende keer er niet weer uit wordt gestuurd? Het woordje 'ga je' veranderen in 'gaat de docent'.

Haha, nu ik m'n eigen antwoorden teruglees vind ik ze zoo grappig.. nee dus. Ik denk ook altijd dat ik leuk ben. Ik verprop 'm al. Misschien zijn er nog wel wat leuke youtube-filmpjes te bekijken. Effe m'n tablet erbij pakken... youtube.com intikken... Lol, een parodie op One Directions nummer Kiss you? Haha ik vind 'm nu al grappig, 'k ga gelijk kijken... Oohhh het laden duurt ook altijd zooo lààààng. Aah, daar is ie eindelijk na 3 seconden."

Het nummer draait:

"Oh wij zijn 5 populaire die zingen en een van onze moves is spingen. Baby ik BEN zo hip BEN zo hip, baby ik BEN zo hip yeah. En alle meiden die ons zien gaan gillen. Soms krijg ik zelfs foto's van m'n billen. Baby zo gaat het dus, gaat het dus, baby zo gaat het dus yeah. En als wij niet populair meer zijn, wat zijn we dan?

Dan stellen wij dus eigenlijk niets meer voor. En dat zingen wij in koor. Waar zijn dan m'n fans, fans. En over nog geen 15 jaar kent niemand ons meer, dat is waar. Waar zijn dan m'n fans, fans..."

"Niiice. Wow, dit is echt tof! Ik ga gelijk delen met al m'n facebookers, op wattsapp, instagram, ... Misschien ook eens leuk om zo hard mogelijk in de aula te draaien hahaha... Es kijken bij de reacties... shit, ook directionfans vinden 'm leuk, oh toch niet allemaal. Tja, een parodie is nou eenmaal niet serieus. Ik ben benieuwd wat de extreme fans op school ervan gaan denken... Het is gewoon het uitproberen waard. De jongens zijn nu iedere pauze altijd zo somber, nooit kunnen we eens om het lawaai heen van die meiden, en al helemaal niet van dat dagelijkse gedicht dat ze voor het schilderij uitspreken, waar we zo tuureluuro krankjorum gek van worden. En dan al die camera's die toezicht moeten geven zodat de jongens niet meer op hun gevoelens kunnen afreageren. Ik ga het gewoon doen. Het mag dan wel niet met geweld, maar het mag wel met herrie. Niemand die ons kan verbieden om bepaalde soort liedjes wel, en bepaalde soort liedjes niet af te spelen. Al helemaal niet als het gaat om liedjes en parodieën ervan. Nee hoor, dat moet kunnen ! En dat maakt de jongens weer een stuk enthousiaster. Morgen zullen ze wel een toontje hoger zingen...

Main Speed & Niall HorrorLees dit verhaal GRATIS!