1. Bölüm -22-

4.9K 207 747
                                    


İlk kitap. İlk bölüm. Umarım beğenirsiniz.

*Başlama tarihlerimizi buraya bırakalım.

*Burayada Asel'in Alaz'a yazdığı defter için papatyalar bırakalım. 🌼

Asel Çilay Seyhanlı'nın tarifsiz aşkına ve uzun yolculuğuna hoşgeldiniz.

                                 🌼🌼🌼

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



🌼🌼🌼

     9 Ekim'i 10 Ekim'e bağlayan gece vakitleri;

Yeni bir ay...

Yeni bir yıl...

Ve asla değişmeyen alışkanlıklar...

Takvim yaprakları eksilirken zamanın nasıl aktığını düşünüyorum; aklımda yeşeren sen varsın. Yanımda kimse yok, tek başıma yaşadığım dört duvar anılarla değil hayallerle kaplı; seninle yan yana olmak istediğim anlardan biri. Kimseyle konuşmak istemiyorum, dört duvara kazıdığım hayallerimi anılara dönüştürmek için Tanrı'ya yalvardığım zamanlardayım.

Gözlerim kapanıyor. Duvara kazıdığım hayaller aklımda canlanıyor.

Yanımdasın. Yanı başımdasın. Sanki en başından beri hayatımdasın. Her gün gördüğüm adamı ancak hayallerimde yakın buluyorum kendime. Ümit yine de kalbimin her yerinde. 

Gözlerim açılıyor sonrasında. Yanı başıma bakıyorum. Loş ışığın aydınlattığı bomboş sensiz bir oda. Gözlerimi kapattığımda seninle dopdolu olan o oda şimdi bomboş.

Neredesin?

Hep aklımdayken nasıl bu kadar uzak olabilirsin?

Gözlerimi kapatıyorum tekrardan. Hayal ediyorum. Beş saniyede olsa uzaktan bakabildiğim gözlerini, hiç dokunamadığım ama yumuşak olduğuna emin olduğum saçlarını, belki de asla tutamayacağım ama bir yakalasam da hiç bırakmayacağım ellerini...

Aklımda sen, hayallerim de gerçeklikten uzakta biz varız.

Seninle ilgili her şeyi böylesine severken, sana böylesine bağlıyken, nasıl sadece hayallerimde kalabiliriz, biz?

Ben ki, en sevdiğim mevsimi sonbahar yaptım; sırf ileride konuşursak zıtlaşmayalım diye. En sevdiğim rengi mavi yaptım, mavi giyindim; sırf sen arada gör de birkaç saniyede olsa bana bak diye. Çaya üç şeker atıp içen ben, şekeri bıraktım; sırf sen şekersiz seviyorsun diye. Futbol izledim gram alakam olmamasına rağmen, basket oynadım üç kere bacağımı kırmama rağmen... Sigaradan nefret ederim; sırf senin kokunda var diye içmeye çalışırım ben.

Ben seninle ilgili her şeyi hayatım yapmışken nasıl sadece hayalle yetinebilirim ki Alaz?

Asel Çilay Seyhanlı'dan,
Arden Alaz Duman'a.

YALIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin