Del 14

1.2K 46 3

Ada hadde bodd hos oss den siste uken, noe jeg satte veldig pris på, for det var deilig å ha en jentevenn. Det eneste som var utrolig teit var at Harry og Zayn stalka oss hele tiden, og jeg begynte å bli sykt irritert.

Zayn og Ada var helt sykt awkward med hverandre, de pratet ikke et ord, og begge to ble dritflaue hvis de så på hverandre samtidig.

Jeg skulle snart på date med Niall, og hadde bedt Ada om å hjelpe meg med å gjøre meg klar.

Ada fant frem en dritkul shorts fra Abercrombie, og en hvit Croptop med rosa blomster på. Hun ga meg også den grå gant cardiganen hennes som jeg elsket.

Jeg takket Ada 100000 ganger for å hjelpe meg, også gikk jeg ned for å finne Niall. Siden vi bodde i samme hus (alle guttene bodde her også for tiden) kunne han ikke akkurat komme og hente meg.

Niall hadde på seg kakis og en polo skjorte, det vanlige, og han hadde styla håret på en måte som fikk han til å se dritkjekk ut.

"Klar til å gå?" spurte Niall meg, og jeg nikket.

Han tok tak i hånden min, og vi leide hender ut.

Jeg spurte Niall hvor vi skulle, og han sa at det var en overraskelse. Hele greia var veldig romantisk, ikke at jeg hadde vært på så sykt mange dater i livet mitt.

Jeg hadde på meg drithøye hæler, og etter kun 10 minutter gjorde det for vondt å gå i dem. Niall lo lavt av meg da jeg tok de av.

"Vi er der snart" sa han og ga meg et kyss.

Endelig kom vi dit. Stedet så ut som om du ville forestille deg verdens mest romantiske restaurant, også må du gange det med 1000. Det var den søteste restauranten jeg noen gang hadde sett.

"Liker du det?" Spurte Niall, og jeg nikket, klarte nesten ikke å prate. Det var så søtt!

Inne var det enda mere romantisk. Vi hadde fått er bord inne i hjørnet, ved et stort vindu, så vi kunne se utover elven utafor. Det var satt opp lys, og det var Dritpent, siden det var mørkt ute.

På bordet var det to telys, og jeg bare satt der og smilte dumt. Det var helt perfekt.

Hele daten var fantastisk. Jeg og Niall hadde aldri et rart øyeblikk, vi holdt praten gående, og jeg tror aldri jeg har ledd så mye i hele mitt liv.

Hele livet mitt var bare perfekt.

{}{}{}{}{}{}{}

klisje af, men var veldig usikker på hva jeg skulle skrive om, så det ble litt på sparket.

Hvis dere har noen ideer om hva som skal se videre kan dere kike meg på Mariavlund eller sende en melding her på wattpad.

Bildet der oppe er av Maria og Ada, og Ada er den til venstre, hvis dere ikke skjønte det.

Husk å vote og kommentere!!

Tusen takk for nesten 4k reads!!❤️ dere er herlige!

StepbrotherRead this story for FREE!