Geniul

12 0 0
                                    

Fiecare dintre noi este înzestrat cu un geniu sau cu un talent dat de la Dumnezeu.Geniul e întotdeauna deasupra epocii sale, geniul este capacitatea infinită de a te strădui, fiecare om are în el scânteia de geniu pe parcursul vieții lui, omul spune sau face ceva măreț cel putin odata in viata lui .

Fiecare om este capabil de cele mai mărețe lucruri, o singură idee revoluționară poate schimba traseul întregii omeniri, geniul e mai trainic decât frumusețea, geniul din om poate dăinui pentru o eternitate, prin prisma geniului nostru noi putem să lăsăm în urmă noastră lucruri cu adevărat imortale.

Timpul erodează tot, dar timpul nu poate eroda o idee, geniul nostru e în stare să descopere cele mai frumoase idei care există în acest univers, să nu uităm că omul este defapt universul care se explorează pe sine însuși și că sinele este Alfa și Omega.Sinele este divinitatea și infinitul, sinele este singurul lucru care evoluează, cei mai mai gânditori si înțelepți au conștientizat că de fapt planeta pământ este un singur organism cu o absolută cunoștiință de sine.Pământul este un organism conștient care se înmulțește, crește, se dezvoltă si evoluează.

Separarea de natură este defapt izgonirea din rai, este pierderea divinității noastre și ale conștiinței de sine, cea mai mare amenințare pentru noi este pierderea sinelui nostru care inseamna moartea propriei divinități.

Platon scria:" ... această lume e intr-adevar o ființă vie dotată cu suflet si inteligența, o singură entitate vizibilă vie integrând toate celelalte entități vii, care, din natura lor, sunt interconectate. Ca urmare cosmosul este o creatură vie unică care conține toate creaturile ce traiesc in ea."

Lumea este o ființă spirituală vie, acest lucru a fost înțeles de filozofii antici și de alchimiștii care se refereau la esența spirituală a lumii numind-o " Anima Mundi ", " Sufletul lumii ".Geniul nostru alături de cele cinci simțuri pe care le avem ne ajută să cunoaștem mai bine universul din jurul nostru.Geniile sunt persoane de lux ale omenirii, Victor Hugo spunea: " Geniul este o proeminentă care apare din infinit ", geniul nu este decât inteligența dusă la un nivel mai înalt. Adevăratele genii nu lasă copilul din interior sa moară, geniul este persistența copilăriei in maturitate.Geniul este o oază care apare in deșert după o sută de ani de secetă. Nu există nebunie există doar geniu in stare brută neînțeles.

Putem să luăm toate sentimentele umane pozitive și să le ducem la infinit, geniul din noi nu cunoaște obstacole când vine vorba de cunoaștere sau de învățare nu există limită la cât poți să înveți. Umanitatea defapt este conștiința colectivă, societatea umană e formată din genii latente care trebuie reactivate.

Falsul ego colectiv este materialismul care conduce aceasta lume; cum că banul face lumea să se învârtă, este o percepție total eronată! Nu banul face lumea să se învârtă ci omul este adevarata valoare, suntem conduși de oameni care urmăresc doar banul și această atrocitate nu mai poate fi lăsată să continuie, trebuie sa luăm inițiativa și să-i demascăm pe cei care nu au în interes binele nostru colectiv.

Omul este natură. Când noi ne separăm de natură atunci nu mai evoluăm, cu cât omul trăiește în armonie perfectă cu natura cu atât noi o sa evoluăm mai mult. Asemeni unei boli precum cancerul trebuie sa extirpăm indivizii care au in prin plan banul și nu intenția de a face o lume mai bună, noi trebuie să fim pe principiul că tot ce există în această lume este benevolență supremă și că o iubire infinită mișca tot universul, avem in noi geniul de a face orice! Noi suntem arhitecții propriului nostru viitor! Alegerea e a voastră.  

Dumnezeu este lumina conştiinţei noastre.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum