~10~

143 13 2

Pov Angie:

Ik werd langzaam wakker en voelde twee armen om me heen. Van wie waren die armen? Ik keek om me heen. Shit de kamer van Herman! Ik was in slaapgevallen...op de bank. Ik probeerde me langzaam los te maken. "Maria?" ik hoorde de ochtendstem van Herman. Het was zo een super stem. "Nee...Angie." ik kijk naar hem. "Oh sorry." Herman laat mij meteen los. "Maakt niet uit..." ik bloos. "Sorry van me arme ..." hij kijkt me verlegen aan. "Dat maakt niks uit...sorry dat ik in slaap was gevallen." ik kijk hem aan. "Maakt niet uit..." Herman komt ook langzaam overeind. "Zullen we maar gaan ontbijten." ik kijk hem aan. Herman was altijd netjes gekleed en zag er netjes uit. Nu zag ik een knappe man die zijn haar door de war had en een vest. Ik glimlach. "Is er wat?" Herman kijkt me aan. "Nee...ik ga wel eerst naar beneden." ik loop naar de deur en doe hem langzaam open. Wat moeten ze niet denken als ze mij uit de kamer van Herman zien komen. Ik loop naar beneden. "Goedemorgen Olga." ik loop de keuken in. "Goedemorgen Angela!" Olga is bezig met de broodjes. "Zal ik helpen?" ik pak al wat glazen en borden uit de kast en zet ze op tafel neer. "Goedemorgen." Herman kwam naar beneden lopen en zag er weer netjes uit. "Goedemorgen meneer Herman." Olga zette de broodjes op tafel. "Herman..." ik keek hem aan. "Ja?" hij pakte een broodje. "Zullen we Violetta vandaag ergens mee naartoe nemen?" ik kijk hem aan. "Ben je gek geworden?" hij veranderd meteen weer in de bezorgde vader. "Nee Herman ik denk..." ik kon me zin niet eens afmaken. "Nee Angie, je moet dat niet denken. Violetta mag niet weg." hij kijkt me boos aan. "Oh sorry meneer Herman." ik pakte me bord op en wilde weglopen. "Wacht..." Herman pakt mijn arm vast. "Wat is er?" ik kijk hem boos aan. "Wat wilde je gaan doen?" hij keek me aan. Meende hij dit nou? "Uhm...naar de film ofzoiets." ik keek hem aan. "Als ze het leuk vind kunnen we wel gaan..." hij kijkt me rustig aan. "Oke..." ik loop naar boven om Violetta de halen.

Pov Herman:

We zaten in de bioscoop. Angie had popcorn gehaald. Violetta was blij dat ze even uit huis was. Het was fijn om wat dingen met haar te doen. Ze had het heel lang druk gehad met de studio en nu had ze tijd genoeg. Ik wilde wat popcorn pakken maar voelde dat Angie's hand al in de bak zat. Ik wilde mijn hand snel wegtrekken en zij ook, maar toen raakte ze elkaar weer. Ik legde mijn hand langzaam op de leuning en merkte dat zij het zelfde deed. Ik pakte haar hand vast. Gewoon als vrienden toch?

Heee people thanks voor super reacties, stemmen en het leze ! Ik had nooit gedacht dat ik zoveel lezers kreeg op mijn boeken. Echt bedankt allemaal!!

Hermangie <3Lees dit verhaal GRATIS!