Hoofdstuk 30 !

756 23 10

Eduard:

Ik zit nu al uren op de bank. Een plan te bedenken. Keylar heeft misschien wel gezegd dat ze allemaal dood zijn, maar ik geloof hem niet. Ik moet iets bedenken wat hun alle drie uit hun holletje lokt.

Maar ik ben nog geen stap verder. Helemaal niks. Het kan moet heel simpel zijn. Maar waarom kan ik dan niks bedenken? Dean en Blake beschermen Chloé, wat de consequenties ook zijn. Dat kan hadig zijn..

Ik kijk naar het foto lijstje van mijn geliefde. Ik heb haar ooit laten natekenen door een goede tekenaar. Eeuwen geleden, was ik verliefd op haar. Dat was voordat ik een vampier werd. Ik was zo verliefd op haar.

En toen werd ik vampier. Door de oudste vampier, die nu gedood is door een Vampire Hunter. Ik kwam erachter dat ze sliep met iemand anders, en ik was zo boos, en dat werd natuurlijk verdubbeld. Toen heb ik haar en die man vermoord.

Liefde is maar een illusie. Het bestaat niet. Mensen  bedriegen elkaar alleen maar. Is dat nou liefde? Voor mij bestaat het niet meer.

Ik pak het foto lijstje en smijt het tegen de grond. Het glas breekt, maar de tekening is ongedeerd. Ik zucht en pak de tekening. Ik loop er mee naar de openhaard. De warmte van het vuur voelt goed. we gaan de winter in, en de dagen worden kouder en korter. En donkerder. Ik hou van de winter, ik voel de kou toch niet echt goed. Daarom is het juist zo lekker om de warmte dan zo lekker goed te voelen.

Ik houd de tekening boven het vuur. Dit heb ik nog nooit gedaan. Ik vond het zonde. Ik kon het ergens gewoon niet. Na haar ben ik nooit meer verliefd geworden. Dat wilde ik ook niet. Ik koos voor de koude ongevoelige killer. En dat is nu wie ik ben geworden.

Het papier blakert zwart. Ik trek het gauw weer weg. Ik zucht geirriteerd naar mezelf.

' Nerissa!' Roep ik hard. Mijn vampier assistente staat meteen naast me. Een tijdje terug had ik Nerissa verandert.

' Verbrand dit.'

' Maar dit is toch je vr-' Begint ze.

' VERBRAND HET!' Schreeuw ik in haar oor. Ze krimpt in elkaar. Dan gooit de snel de tekening in het vuur. Ik zie de tekening binnen no time tot as vergaan. Ik sluit mijn ogen. Nu heb ik geen herinnering meer aan haar. Dat wil ik niet!

Ik open mijn ogen weer, en kijk boos naar Nerissa. Ik grijp haar bij haar keel en duw haar met haar hoofd naar de openhaard.

' Wat heb je gedaan?!' Roep ik boos uit.

' Ik moest dat toch van jou doen!' Zegt ze snikkend.

' Ohh, jij hebt lef zeg. De schuld op mij af te vegen!' Zeg ik terwijl ik haar gezicht in de vlammen duw. De vlammen likken aan haar wangen. Ze gilt het uit. Ik trek haar er weer uit.

' Dit was alles wat ik nog van haar had!' Schreeuw ik boos.

' Probeer je me soms kapot te maken?!' Roep ik er achter aan. Ik sla haar hard, en laat haar dan los. Ze rent de kamer uit. Vluchten doet ze toch niet. Ze heeft niemand. En als ze wel vlucht, zoek ik haar, en dood ik haar. Dat weet zij ook.

Mijn ogen schieten open. Ik heb een geweldig ideee. Ik ga Chloé in een moeilijke situatie zetten! Ik ga haar pijn laten doen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chloé:

Ik zit in mijn raamkozijn te genieten van de zon. De winter komt eraan, en de zon is er maar weinig nu. En als die er is, voel ik geen warmte meer. Maar nu schijnt hij door het raam heen, en heb ik toch het idee dat hij warmte afgeeft. Dat ik die warmte voel.

What are you?!Lees dit verhaal GRATIS!