de eerste dag

1.8K 66 8
                                    

Hazel was 14 en verzot op paarden maar had tot nu toe nog nooit een manege gevonden. Maar in de zomer vond ze 1 en Hazel kon niet wachten tot het zaterdag was om eindelijk te kunnen rijden .

Zaterdagochtend eindelijk! Hazel ging al huppelend van de trap . Ze kon niet wachten om naar de manege te gaan en alles daar te zien . Om 1uur mocht ze rijden maar het was nog maar 10 uur . Pfff nog zo lang dacht Hazel . Ze telde letterlijk de uren af en toen was het zover . Half 1 . Mama mama! We moeten vertrekken !

Ze waren net op tijd . Hazel stond wat onwennig te wachten . Toen eindelijk kwam de trainer naar haar toe . Hij zag er heel vriendelijk uit zwart haar donkere ogen en een petje . 'Hallo mijn naam is Tobias. En jij bent...' Hij had kleine pretlichtjes in zijn ogen . Ze stamelde'euhm...euhm ... mijn naam is Hazel' Nog altijd met pretlichtjes antwoordde Tobias ' Hazel... Ik ga jou op Coco zetten . Goed onthouden want ik ben slecht met namen en dan roep ik de naam van je paard ' Er verscheen een glimlach op zijn gezicht en Hazel lachtte mee .

Het paard dat moorddeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu