GIVEAWAY VINDERE

280 14 7
                                    

OFFENTLIGGØRELSE AF GIVEAWAY VINDERE!! 

Så blev det den 22. august, hvilket betyder at det endelig er tid til at finde vindere af min giveaway! Men før jeg offentliggør de heldige vindere, vil jeg gerne sige en kæmpe tak til alle, der har deltaget i konkurrencen! Jeg har sådan savnet at snakke med alle jer dejlige mennesker på Wattpad, og det har været en fornøjelse at læse jeres kommetarer. Der er blevet delt mange gode tanker om bogen, yndlingscener og karakterer og ikke mindst søde ord! Tak til jer alle sammen, i varmer mit hjerte! <3 

Og nu til det I alle har ventet på! (OBS vinderne er trukket tilfældigt)

DE TRE VINDERNE:

1. loui774c

2. random-teenager

3. user06937628

KÆMPE TILLYKKE TIL JER ALLE TRE! 
I vil meget snart modtage en privat besked fra mig, hvor jeg vil bede om jeres oplysninger (navn og addresse), og der kan blive sendt et signeret eksemplar ud til jer, så snart bogen udkommer d. 27. august! Jeg er så glad for at have denne her mulighed for at dele bogen med jer, og jeg håber inderligt, at I vil nyde at læse den! 

Til resten af jer:
TAK fordi I deltog! Jeres støtte betyder alverden for mig, og hvis jeg kunne, ville jeg sende en gratis bog ud til jer alle sammen! Med det sagt, håber jeg selvfølgelig, at I har lyst til at købe bogen og støtte mit forfatterskab! Hver eneste køb tæller og hjælper mig med at kunne blive ved med at gøre det, jeg elsker, nemlig at skrive! Derudover vil jeg bare så gerne dele bogen med jer alle sammen, så I kan blive ved med at være en del af Olivias fortælling! Jeg mener det, når jeg siger, at uden jer ville der ikke være nogen historie<3 

"Hvis vi får hinanden til sidst" udkommer om kun en uge! I kan finde bogen inde på forlagets hjemmeside Lindbakandlindbak.com (Jeg smider et link ned under eksterne links) 

På udgivelsesdatoen laver jeg et kapitel med en oversigt over alle de forskellige formater og steder, hvor bogen kan købes, for at gøre det hele lidt nemmere for jer! 

Indtil da, må I meget gerne følge med både her og på min Instagram: @writerkdalsgaard

Et sidste TAK til alle der deltog, og stort TILLYKKE til vinderne! 

Knus, Katya


Se Mig | AfsluttetWhere stories live. Discover now