"Ett leende"

38 0 0

~Nästa dag~
Jag vaknade nästa dag helt yrvaken utav att mamma skrek:
- Jag åker till jobbet nu!!
Jag kollade på klockan, den var 06:10. Jag la mej ner i sängen och somnade om.
30 min senare:
Mitt alarm ringde 06:35. Jag hoppade kvickt upp ur sängen och gick till garderoben. Jag har ju inget fint att ha på mej, tänkte jag.
Efter en stunds letande ser jag min Hollister tröja, ett par högmidjade jeans från Gina och strumpor från Lindex. Jag sätter på mej kläderna. Sedan tar jag min Nivea deodorant och min VS i doften "couconut passion". Efter det börjar jag sminka mej, jag sminkar mej med en concealer från Max Factor, ett mattande puder från elf, ett bonzer från elf och min mascara som också är från elf, sedan en ögonbrynspenna från H&M.
Jag borstar sedan håret och sätter upp det med ett spänne.
Klockan är 07:15 och skolan börjar 08:10, jag går ner och äter frukost jag tar ett glas med oboy sedan tar jag en skål och häller i mjölk och flingor och går in till tv:n.
Jag tittar på klockan och ser att det bara är 20 min kvar tills skolan börjar. Jag måste skynda mej, tänker jag.
Jag ställer mej i hallen och tar på mej ett par Uggs och min HH jacka. Sedan springer jag ner till busskuren. När jag kommer fram ser jag att Zac sitter på en bänk och lyssnar på musik, jag sätter mej på en bänk en bit bort. Jag tittar på honom och han på mej, han ler, jag ler tillbaka. Jag ser att han reser sej upp och tror att han är påväg bort till mej, när jag ser att bussen kommer åkandes.

Love and tears❤️Läs denna berättelse GRATIS!