~23~

133 9 2

Pov Herman:

Ze liep weg maar ik achtervolgde haar. Ze liep naar haar kamer toe. Ik zag dat ze huilde en liep ook haar kamer in. Ze had niet eens door dat ik er was en ging op het bed liggen. Ik liep voorzichtig naar haar toe en pakte haar vast. Ik trok haar langzaam tegen me aan. Ze hield mijn arm stevig vast en huilde nog steeds. Ik wiegde haar langzaam heen en weer. "Angie rustig..." ik gaf haar een kus op haar hoofd. "H- het sp-pijt m-me..." Angie keek me aan met betraande ogen. "Angie alsjeblieft zeg wat er aan de hand is." ik hield haar nog steeds stevig vast. "Hij gaat haar vermoorden." weer moest Angie huilen. "Wie gaat wie vermoorden?" ik keek haar geschrokken aan. "Alando gaat mij vermoorden." ik zie Mayke in de deuropening staan. "Wat?" ik snap er niks van. "Nee Mayke jij trouwt met Herman." Angie kijkt haar aan. "Nee Angie ik kan jou niet weghalen bij Herman." Er rolde ook een traan over de wang van Mayke. "Wat is er?" Ik kijk ze allebei aan. "Alando wil Mayke vermoorden als ze niet met jou trouwt...zij moet de macht hebben over het land... Daarom heeft ze ons uit elkaar gehaald." Angie kijkt mij verdrietig aan. "Mayke?" ik kijk naar Mayke. Was dit de waarheid? "Herman het spijt me van alles ik wilde de wetten geven aan jullie maar Alando dreigde en sloeg me." Mayke liep naar ons toe. "Dat meen je niet..." ik staarde voor me uit. "Herman ik wil dat je met Mayke verder gaat." Angie maakte zich los. "Nee dat kan niet! Ik heb zelf ook een vriend en ik kan jullie niet uit elkaar halen." Mayke hield Angie tegen. "Ik wil niet dat je dood gaat..." Angie keek haar bang aan. "Er gaat niemand dood... We moeten hem tegenhouden." ik keek ze aan. "Hoe wil je dat doen?" Mayke en Angie keken verbaasd. "We gaan aangifte doen." ik liep naar ze toe. Angie huilde nog steeds. "Mayke we gaan het meteen regelen. Trek allebei kleding aan dan zie ik jullie over 10 minuten."

Pov Angie:

"We gaan hem oppakken." De agent keek ons aan. Mayke had het hele verhaal verteld. Ik was er echt van geschrokken. "Dat is heel fijn!" Herman geeft de agent een hand en loopt weg. Ik en Mayke lopen achter hem aan. "Hoe wist je eigenlijk dat ik het wist van jou..." ik keek Mayke aan. Het was best een rare zin bedacht ik me maar ik wilde het zo graag weten. "Ik zag mijn dagboek openliggen en er lag een haarspeldje op de grond van jou..." Mayke kijkt me aan. "Owmh het spijt me dat we in je dagboek hebben gelezen..." ik schaamde me best wel. "Ik snap het wel... Angie het spijt me zo van jou en Herman." Mayke staat stil. "Je jan er niks aandoen...ik ben zelf vertrokken..." ik voel dat ik rood word. Ik had Herman veel pijn gedaan en het zal vast niet meer goedkomen. "Angie hij houd echt van je! Hij geeft zoveel om je!" Makyke geeft me een knuffel. "Ik moet jou bedanken voor het helpen Mayke!" ik keek haar aan. Ze was een super aardige vrouw in het echt. We waren aangekomen bij het paleis. "Weltruste Angie!" Mayke liep naar boven. Het was al bijna 5 uur. Waar was Herman gebleven? Ik liep naar boven naar mijn kamer. "Zo jij hebt een lang vrijgezellefeest gehad." Herman zit op mijn bed. Ik loop naar hem toe en lach. "Ja klopt." ik kijk hem aan. "Ik hou van je!" Herman begint me te kussen. "Ik van jou!" ik kus hem terug.

Aaah volgende keer laatste hoofdstuk.... Vergeet jullie eigen super boeken niet! Bedankt voor de lieve reacties,stemmen en iedereen bedankt voor het lezen! Ookal reageer je niet toch bedankt allemaal! Ben super blij met al mijn reads op dit boek en ook op mijn andere natuurlijk! X love U all!
X doedeeelss

Hermangie <3Lees dit verhaal GRATIS!