Ea era ...stiam sigur asta .

Ea sa infasurat intr-un  asternut si sa intors cu spatele la mine .Am mangaiat-o usor pe spate .

Puteam simti cum acele atingeri ii trimiteau fiori in tot corpul .Tot perfecta a ramas .Am sarutat-o usor pe umar .

Sa ridicat din pat si a inceput sa se imbrace .

-Stiu ca tu esti Mikaela .Nu ai de ce sa te prefaci .-atat i-am spus

-N-nu stiu despre cine vorbesti ,numele meu este Angella . -a spus e balbaindu-se

M-am ridicat din pat si am mers spre ea .I-am pus mainile pe umeri .

-Nu ai idee de cat mi-ai lipsit iubito ! Mi-a fost asa dor de tine ,nu ma minti ca nu esti tu ,te rog am nevoie de tine ! -am spus eu incet si am inceput sa o sarut pe gat.

- .....t-te r-rog l-lasa-ma! -a spus ea balbaindu-se .

-Stiu ca si eu tie ti-am lipsit ! Stiu ca inca ma iubesti cu aceea intensitate .Am simtit asta !

Nu a spus nimic doar si-a lasat capul in jos .I-am ridicat privirea cu doua degete si am sarutat-o .Simteam ca vroia sa se abtina sa nu imi raspunda ,dar nu reusea .

-Te iubesc .

Si-a muscat buza si in privirea ei puteam observa o urma de tristete .Era trista ,sufletul ei era trist .I-am dat drumul sa plece .Sa imbracat repede si a iesit in fuga din camera .

Traia ! Eram asa fericit ca am gasit-o si totodata trist deoarece nu eram sigur ca ma mai iubeste sau poate ma uitat .

Mikaela P.O.V.

Am intrat in cabina aproape plangand .M-am schimbat si am plecat in graba .Vroiam sa il uit si nu puteam .De ce era asa greu ? Totul era asa frumos pana cand l-am gasit din nou ... Sa jucat cu mine in seara asta ,atat.

Mergeam singura pe strada ,cu ochii aproape in lacrimi .Il iubesc ,da .Asta era adevarul .El e iubirea vieti mele .

Mi-am pus castile in urechi  si am ales o piesa trista .Wake me up .Mi-am dat cu mana prin par si am mers mai departe spre statia de autobuz .

- Wake me up before ,wake me up before you gone ,baby i wanna say I'm sorry.

Parca melodia asta reflecta situatia mea de acum .M-am urcat in autobuz si in cateva minute am ajuns acasa .Am intrat in apartament si mi-am aruncat geanta si geaca pe canapea .Mi-am facut un dus scurt si dupa m-am bagat in pat .Am adormit imediat .

Eram intr-o camera ,o camera decorata in stil modern .Mobila neagra si tot restul decorului era clasic si totodata de lux .Ma priveam in oglinga eram imbracata intr-o rochita alba ,mulata pe corp .In camera se aude muzica .Melodia era Paloma Faith -30 minute love affair .Adoram piesa dar imi aducea aminte de el ,de tot ce tine de el .

"

I met a stranger singing songs

Sat in that doorway

I belonged

With him

Just talking.

He was so beautiful there in my dreams

I left my heart and my memories"
Am privid camera si usa sa deschis usor ,m-am uitat spre ea ...el a intrat in camera .Era Louis imbracat intr-un costum negru .A zambit ,acel zambet minunat care il adoram .A venit la mine si m-a sarutat ,sarutul fusese poate cel mai dulce sarut pe care l-am vazut .L-am lungit ,el doar imi raspundea .Imi cuprinsese talia cu mainile lui mari iar eu ii pusesem mainile pe fata tragandu-l tot mai aproape de mine .

-Te iubesc mult ,Mikaela!-a spus el  bland.

Eu doar l-am sarutat ,era mai frumos aici  in visele mele ,caci in realitate nu era al meu ,si asta ma durea .Il pierdusem si totodata cu el pierdusem si ce aveam mai de pret .Inima.El avea inima mea si mereu ii va apartine .Il iubeam asa mult .

Visul se terminase .Regretam asta .Se pare ca doar in vis puteam sa traiesc aceea poveste de dragoste pe care mi-o doream căci realitatea era prea cruda .El a fost mult mai frumos in visele mele dar el a plecat cu tot cu inima mea .

Love Story (You and I)Citește această povestire GRATUIT!