Helst se filmen Divergent før du leser denne boken.

PS: Dette er min første bok som jeg skal prøve å bli ferdig med, men jeg er ELENDIG til å skrive tekster.

Bilde - Four

Trailer (Forteller + Hovedperson) - Tris

_________________________________

Jeg våkner opp av alt bråket utenfor, en høy mann i ca. 40 årene kommer mot meg i cellen. "Ta på deg kamp-drakten!" Komanderer han og peker på en drakt.

Jeg skvetter og titter forsiktig bak.

Han går videre mot trappen. Jeg kikker etter han til jeg ikke ser han mer. Så tar jeg på den trange drakten (som i Divergent, jenta på bildet er Tris).

Jeg tar den på og merker at det ligger en bue og noen piler der drakten lå.. Hva er det jeg skal nå? Tenker jeg redd. Jeg går mot døra og merker at den er åpen. Jeg trykker ned håndtaket og går. Døren står fortsatt på gløtt. Når jeg ser inn i de andre cellene så ser jeg Four ligge på bakken inne i en celle med tatoveringene synligere. Hva skal jeg gjøre nå?

Jeg løper mot cellen og banker på døra. Four rører seg ikke. "Four?!" Roper jeg redd. Han sover veldig tungt. "Four?" Spør jeg redd.

"Ikke kom vekk fra meg Four når jeg trenger deg mest..." Sier jeg svakt.

Jeg snudde meg rundt for å se om det kom noen vakter, men jeg så ingen så jeg snudde meg igjen. I cellen var ikke Four lengre?! "Four? Hvor er du?" Hvisket jeg i lufta. Ingen svarte.

Jeg kjente to muskuløse armer rundt hoftene. Four. Jeg smilte for meg selv. Men så kom jeg på at vi måtte komme ut. Han kysset meg svakt og varsomt på kinnet. "Du er våken." Sier jeg til Four mens jeg snur meg mot han. "Vi må få oss ut før det skjer noe mer!" Sier Four bestemt.

_______________________

Plis kommenter hva jeg gjorde bra og hva jeg burde gjøre bedre.

Simbergent (Edit)Read this story for FREE!