- Vanuit Liz.
Het was ondertussen 11 uur en ik lag nog steeds in mijn bed. "Liz, kom uit je bed!" Riep mijn moeder naar me. Een beetje geërgerd, omdat ze me elk weekend uit mijn bed riep, reageerde ik maar terug met een hmm. Ze hoorde me toch niet want ze was al weer druk in de weer.

Ik ging na een kwartier toch maar mijn bed uit, deed een vest aan en liep naar beneden.
Toen mijn moeder me zag zei ze "hehe, dat duurde lang dametje".
Ik zei niks terug en ging een ontbijtje voor mijzelf maken.
Nadat ik had gegeten ging ik snel douchen, mijn haar doen, omkleden en nog even mijn make up doen. Ik stond heerlijk in de douche te genieten van het warme water totdat mijn broer aan de deur stond te bonken. Hij kon soms toch zo vervelend zijn.
"Sam stoppen nu!" riep ik vanuit de douche. "Schiet dan op." zei Sam tegen me.
"Oke oke, ik ben al bijna klaar.". Na 5 minuten stond ik weer in mijn eigen kamer, voor mijn grote kledingkast waar ik geen leuke kleren in kon vinden.
Ik rende de trap af en ging op zoek naar mijn moeder. Weer was ze nergens te vinden.
"Maaaam" riep ik. "Ja lieverd, ben in de garage." riep ze terug. Ik stond nu ook in de garage en vroeg "Waar is mijn 5sos trui?!". "Die zit in de was schat." zei ze terwijl ze weer weg liep.

Ik liep weer naar mijn kamer toe en deed uiteindelijk maar een legging en een oversized trui aan. Ik kamde snel mijn haren en deed wat mascara en eyeliner op.
Ondertussen was Sam ook klaar en fietsten we samen naar de bioscoop.
Nadat de film was afgelopen hebben we nog een heel stuk door het park gewandeld, met onze fietsen aan de hand.

We kwamen net voor het eten thuis en gingen meteen aan tafel zitten.
"Mmm lasagne, lekker pap." zei Sam met een grote glimlach. Ik keek hem boos aan want hij weet dat ik lasagne verschrikkelijk vind, dat doet hij elke keer.. broers he.
Ik zat met een vies gezicht mijn lasagne te eten, heel erg langzaam. Iedereen was al klaar en liep van tafel af, mijn moeder bleef nog even bij mij staan en zei "gooi het maar weg, maar dan ruim jij vandaag de tafel af.". "Deal!" zei ik en begon meteen met opruimen.
We gingen nog even met z'n vieren tv kijken, Moordvrouw, en daarna ging ik naar bed.
We moesten op tijd naar bed want morgen begon school weer. Ugh.

Het sprookje van 2015Lees dit verhaal GRATIS!